Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyiuyi67ii

Związek dorosłego faceta z młodą dziewczyną czy to ma szanse przetrwać ?

Polecane posty

Gość martynaaa
jakie to tragiczne... ach.

"Damascenka, to skoro nic poza tym że jestem ,,sfrustrowanym prawiczym pomiotem (...)" to o co tyle krzyku?" - nie o tym napisałam :) "Ale narazie nikt mi nic osobistego nie zarzucił" - osobistego? Fuj! Aż tak się nie zniżę :-o (przy okazji - zainwestuj w słownik ortograficzny - dziewczyny nie lubią błędów - również gramatyczno-ortograficznych).

Gość mnb nmb n
co to za roznica 9 lat ???? ocipieliscie ?? facet powinien byc starszy minimum o tyle , kiedys to była norma , dzis mowa o rowiesnikach i co mamy ? mnustwo rozwodów . Na co komu stara baba , a kazda taką jest jesli jest rowiesniczką .

Cóż... Dla mnie jesteś nieszczęśliwym człowiekiem, który nie potrafi się odnaleźć w tym świecie, w tej rzeczywistości i boisz się życia, a co za tym idzie: gryziesz. Nie chciałabym cię poznać w świecie realnym, jesteś zbyt problemotwórczy.

Beliar: "ano mnUstwo, mnUstwo". Hehe, przyganiał kocioł garnkowi: "narazie" i brak przecinków :)

"Damascenka, ojej wielka szkoda - no wiem, ale lajf is brutal i musisz się z tym pogodzić :)

Fajnie, już mniej więcej wiem jaki jestem dzięki Wam. Bez Waszych wypowiedzi myślałbym że jestem jakiś normalny. :) A na serio, czy któryś lub któraś z tutaj obecnych poczuł/a się obrażony/a moimi wypowiedziami?

Nie :) Nie czuję się obrażona :) Jesteś dla mnie nikim, a co za tym idzie, nie możesz mnie obrazić :) Pozdrawiam nika ;)

Damascenka Nie Nie czuję się obrażona Jesteś dla mnie nikim, a co za tym idzie, nie możesz mnie obrazić Pozdrawiam nika Aha, no skoro tak to dobrze :)

panna z akcentu Akurat nie. Dowalanie jakiegoś prawika, co w życiu pipki nie widział, spływa po mnie jak po kaczce No to super :)

Ja myślę Beliar, że jesteś całkiem przeciętnym, dość nudnym nastolatkiem, którego życie ogranicza się w tej chwili do świata fantazji... Masz swoje poglądy, które każdy by uszanował, gdyby nie to, że kiedy ktoś się z Tobą nie zgadza, zaczynasz rzucać bluzgami... Lubisz robić zamieszanie wokół siebie, bo wiesz równie dobrze, jak my wszyscy, że w rzeczywistości niewiele osób się Tobą interesuje.... Jak już wspominałem smutne masz życie.

Lomu a jak cie nazwałem pedałem to poczułeś się chociaż troszkę urażony? Tak tyci tyci chociaż?

Za pierwszym razem bardziej mnie zaskoczyłeś, niż uraziłeś, a za każdym następnym razem bawiłeś mnie swoim uporem...

,,Za pierwszym razem bardziej mnie zaskoczyłeś, niż uraziłeś" Czyli jednak tak minimalnie uraziłem. Co nie?

No to skoro nikt nie jest urażony to w takim razie nie mam kogo przepraszać :D 🖐️ Prawda pedale? :classic_cool:

Żeby kogoś urazić, w tym, co mówisz musi być choć trochę prawdy...

No jesteś bi. Nie zaprzeczyłeś i sam pisałeś o tamtej akcji z jakimś kolesiem, którego prawie przelizałeś. No a jak jest ktoś bi to jest prawie jak pedał. No to trochę prawdy w tym co mówię jest. :P

Jeszcze raz Cię zapytam: Rozumiesz słowo PRAWIE?

Prawie nie prawie, i tak koleś marzący o bolcu to pedał.

jak się prześledzi dialogi, to temat ucieka. Uważam , że ma jeśli tylko dwie osoby chcą, bo facet starszy wie co jest OK