Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieśmiała123

pierwszy chłopak

Polecane posty

hej poznałam chłopaka 2 miesiace temu bardzo mi się podoba jest szczery wie czego chce niby nie jesteśmy razem ale na to się zanosi on często żartuje o seksie mówi że wolał by mnie itp . A dla mnie to ważne bo nie miałam nigdy nikogo nawet się nie całowałam i nie chciała bym go rozczarować co o tym myślicie ?

Gość obla di obla da
"jest szczery wie czego chce" fajny :)

Jeśli chodzi o seks poczekaj aż miedzy Wami będzie jakieś uczucia i będziecie parą. Inaczej chłopak może Cię wykorzystać, a może mu zależeć tylko na seksie. Jeśli miedzy Wami coś bedzię wtedy zdecyduj się na stosunek z nim. Będziesz miała przynajmniej dobre zdanie o sobie i jego szacunek... A do siebie nie będziesz miala za złe, że dałaś się bez związku. Powodzenia!

Gość fikuśny
a ile masz dziecko lat?

Gość fajna lala...
Nie zgadzaj się na seks. Co najwyżej na loda lub anala. Jak nie będziesz dziewicą to nie będą cię szanować.

Gość obla di obla da
". A do siebie nie będziesz miala za złe, że dałaś się bez związku." ja nie mam :)

No to Ty :) Ja doradzam, co ja myślę i czego bym nie zrobila. Każdy ma prawo do swojego zdania i nie pytam o Twoje :)

Co z tego, że nei miałas nikogo, nie daj sie wkręcac w tego typu rozmowy, delikatnie ej ikrócaj, nei dawaj się wcioągnąć. To nie jest twój chłopak, tlyko chłopak zainteresowany tobą, daj wam czas i sie okaże czy bedzie twoim chłopakiem czy nie, na razie ejsteście an stopie flirtu. Nie myśl za dużo na przód. Jesteście na stopie kolezenskiego flirtu, więc seks jest o kilometry świetlne od was!