Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniec tematu

Panny przed 30-stką

Polecane posty

Gość Vianetta30
panna M bede - oczywiście jesteś ekspertką od oświadczyn, jak widać. :O Nie wchodziłam na żadnego, ani żaden pijany nie był. Ale tłumaczcie sobie co chcecie, zapewne z waszymi wyjaśnieniami łatwiej wam żyć i wytłumaczyć brak oświadczyn w waszym życiu. Typowe stare panny. :O

Gość Pewna Zośka
Aguś - u mnie jest niestety odwrotnie. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku, a od pół roku mieszkamy razem u mnie. Niestety mój mężczyzna jest dziwny, dla niego wszystko jest albo czarne albo białe nic poza i to mnie wkurza. Nie umiem z nim rozmawiać. W sumie to nigdy z nim nie rozmawiałam, on tylko słucha, a ja się wysilam. Najlepiej tylko usiąść przed TV i całymi dniami latać po kanałach, a na propozycje wspólnie spędzonego wieczoru wielkie fochy, bo mu plany rozwaliłam :-o

Gość Vianetta30
panna M bede - a gdybyś nie wiedziała, to informuje że wchodzeniem na żadnego oświadczyn nie uświadczysz. Bo to nie o to chodzi. Ale to może dla ciebie za trudne do zrozumienia. A jeśli sugerowałaś, że zaciążyłam to informuje że jeszcze matką nie jestem, aczkolwiek i tutaj już pękam.

Gość Pewna Zośka
A propos tematu. Jestem Panną przed 30-stką, ale nie zamierzam tego na razie zmieniać, nie ma odpowiedniego kandydata.

Gość stara panna...27
Też bym chciała mieć męza ale niestety nie można mieć wszystkiego w życiu, już się pogodziłam z tym.

Gość sdgzgerg
Durne panny, nic dziwnego, ze Was nikt nie chce, jak gadacie jak niedorozwoje- od kiedy jest takie słowo "Narzyczony"? Kto tak mowi kto ma wiecej niz 5 lat? Jakies niedokształcone jestescie

nie snuj domyslow, bo ci to nie wychodzi, ja typowa stara panna - niech bedzie :D ale nie tak sztywna jak ty, pomiedzy czarnym , a bialym jest jeszcze wiele odcieni,to ze mam negatywny stosunek do twoich 'oswiadczyn" nie znaczy, ze ja ich nie mialam i nic na ten temat nie wiem, albo nie majac na chwile obecna kogos bliskiego, nie oznacza, ze na pewne tematy nic nie wiem, jesli przezylas oswiadczyny bedac juz mezatka, to swiadczy to tylko o niezbyt powaznym podejsciu do pewnych spraw albo owego "delikwenta" albo twoim, a bedac samotna osoba nie jestem wykluczona ze zdobywania doswiadczen, bo obserwacja, jesli jest produktywna, moze wniesc bardzo wiele i pomaga uniknac wielu bledow, a daleka jestem od tego aby sie facetowi narzucac i "podstawiac" silnie wierzac, ze to on jest mna zauroczony

z gorszymi defektami biorą...:O\no coz, ale w dzisiejszych czasach skromna i sznujaca sie kobieta ma nikle szanse z namolnymi zdzirami, ktore same wlaza na faceta

Gość Vianetta30
panna M bede nie snuj domyslow, bo ci to nie wychodzi, ja typowa stara panna - niech bedzie ale nie tak sztywna jak ty, pomiedzy czarnym , a bialym jest jeszcze wiele odcieni,to ze mam negatywny stosunek do twoich 'oswiadczyn" " Ja mam nie snuć domysłów, bo domysły to twoja wyłączność??? Poza tym ja nie snuje domysłów, bo przecież jesteś starą panną - jak widać czarno na białym. A ty z pewnością snujesz domysły, bowiem sugerujesz podstawy owych oświadczeń. Ja jestem sztywna? A ty taka giętka niby? :D :P Bo niby tak potrafisz "żartować" na mój temat? Bo na swój jak widać wyraźnie zupełnie nie. A co do twojego negatywnego stosunku do "moich oświadczyn", to niby jakie masz podstawy ku temu oprócz zwykłej staropanieńskiej zawiści? Tak mąż oświadczał mi się 4 razy zanim przyjęłam oświadczyny. Był cierpliwy, bo kochał. Dziwne, prawda????

Gość weewwerererer
ogólnie tak to jest w życiu, że ci najbardziej przebojowi co idą po trupach do celu to mają wszystko... a ci skromni nie mają nic...

Gość Vianetta30
panna M bede z gorszymi defektami biorą... \no coz, ale w dzisiejszych czasach skromna i sznujaca sie kobieta ma nikle szanse z namolnymi zdzirami, ktore same wlaza na faceta" I po tym od razu widać, że tak pisać może wyłącznie stara panna, która nie ma pojęcia o podstawach miłości. Rozumiem, że jesteś starą dziewicą, skoro uważasz że aby wyjść za mąż trzeba koniecznie wleźć na faceta? Bo skoro kiedykolwiek wlazłaś na faceta, to przecież nie masz podstaw do powyższego stwierdzenia.

Gość 10, 15 zl
vianetta spieprzaj juz szmato :O poczekamy z 10 lat jak cie zostawi twoj męzuś 🖐️

Gość Vianetta30
Ale sfrustrowane te stare dziewice. :O

Gość Vianetta30
żal Wam że nikt Was nie chciał :D Mnie się oświadczali i zapraszali na sex tfu stare panny :o

Ale Panna to nie znaczy, że bez chłopa - po prostu mądrzejsza i w związki formalne się nie pcha, bo i po co?

Gość do vianetty
wole byc dziewicą niz starą k u r w ą 🖐️

Gość Vianetta30
Widzę, że dziewice sucharki teraz będą się mścić podszywami. Typowe. W pracy też wszyscy omijają szerokim łukiem stare panny. Bo z wiekiem robią się nie do zniesienia i coraz bardziej dziwne.

Gość do vianetty
wole byc dziewicą niz starą k u r wą 🖐️

Gość do vianetty
haha ależ vianetta sranetta ciebie męzuś może w kazdej chciwli w dupe kopnac wiec nie podskakuj szmato, idź mu lepiej zrob lodzika...

Gość Vianetta30
jak się ciesze że nigdy nie zostanę stara panną nie będę taka złośliwa pinda jak wy :D

Gość Vianetta30
Cóż zakochany facet dąży do założenia rodziny i uwicia gniazda. A gdy tylko lubi mieć coś do ruchania, to nazywa to związkiem nieformalnym, który łatwo przerwać. A kurwy w 90% to panny akurat.

Gość Vianetta30
To ciebie łatwiej wymienić na nowszy model. Związek formalny już sporo trudniej.

Gość Vianetta30
przysięga małżeńska zobowiązuje nie wiecie o nim poanienki-kurwiszcza