Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdfsd

pytanie powazne do facetow! help

Polecane posty

Gość ssdfsd

jestem z chłopakiem 4 miesiace... ja mam 27 on 29 lat.. jeszcze ze soba nie spalismy, tzn nie kochalismy sie.... dziwne? spimy razem nago, bierzemy razem prysznice, duzo sie całujemy, przytulamy.. wiem ze mu sie podobam, mowi o tym, mowi ze mnie kocha ze jestem wyjatkowa... dlaczego nie kocha sie ze mna? przez to mam schizy ze mu sie nie podobam, ze cos jest nie tak... ale on mowi ze mu sie podobam, ze mnie porzada.. wiec dlaczego nie? rozmawiamy czasem o tym ale jakos nie potrafie zrozumiec jego argumentow. panowie wytlumaczcie mi.. mysliscie ze mnie tak szanuje czy ja mu sie nie podobam czy jak?

Gość ssdfsd
chciałam dodać że jestem nieco puszysta i mam grzybice, ale to chyba nie ma znaczenia, prawda?

Gość czerwonaaa88
facet pewnie impotent...ale trafiłaś

Gość ssdfsd
ojj spieprzaj podszywie... wiem ze moze kafe nie jest wolna od 5 letnich dzieci ale moze ktos sie wypowie na powaznie:) nie mam zadnej grzybicy i mam całkiem niezla figure:)

Gość ssdfsd
babeczki serio tak myslisz? hmm

Gość ssdfsd
up.. pogadajcie ze mna

Gość ssdfsd
Ostatnio zauważyłam jak mój partner wpatrywał się w stary plakat pół-nagiego Arnolda Schwarzeneggera. Wydało mi się dziwne, że jedną ręką trzymał się z jaja. Co o tym sądzicie? Czy z nim jest wszystko w porządku?

Gość rvrev
jakby goła baba brała ze mna pryszsznic to nie moglbym sie powstrzymać .

Gość ssdfsd
spadaj podszywie z tym arnoldem. no to co myslicie ze jest powodem?? kurcze...

Gość ssdfsd
Tak myslałam :( A już się łudziłam, że poznałam wartosciowego chłopca, a on jak na nieszczęście musiał okazać się gejem. Życie jest niesprawiedliwe

Gość ssdfsd
jejku nawet sie nie bede denerwowac, z tym gejem to tez podszyw:) kurcze powiedzcie mi jaki moze byc powod.... nie wiem, naprawde co o tym myslec i mam schizy.

Gość ssdfsd
Myślicie że gejostwo jest uleczalne??? Pdrowiedzcie mi!!!! PLiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ssdfsd
Nie będę się tym denerwowała! Lepiej pójdę poćwiczyć na siłowni. Może mi urosną piersi

Gość Alla bamma 22
impotent jestem pewn na 100... pod prysznicem mu staje? jak tak to nie mam argumentów. Mojemu facetowi staje nawet jak usiąge mu na kolana w ubraniu nie mowiac juz o calowaniu czy przytulaniu

Gość ale staje mu podczas tych
prysznicy czy przytulan i pocalunkow w lozku ?

Gość NUUlka
piszesz ze spicie razem nago, bierzecie prysznic... Nie ma wtedy erekcji? Nie reaguje w zaden sposob na twoją nagosć? Jesli tak jest to cos z nim nie tak...

Gość ssdfsd
tak staje mu i pod prysznicem i jak sie calujemy i jak lezymy w lozku jak mnie przytula... tak staje mu.. nawet mialam tez takie schizy ze mu nie staje ale staje:) co wiecej jest tez całkiem ładnie wyposazony wiec nie ma sie czego wstydzic:)

Gość ssdfsd
no i macie jakas teorie?? bo ja sama nie wiem co o tym myslec.

Gość ssdfsd
up help:)

ale gadalas z nim o tym ? Moze czeka na jakas odpowiednia chwile? Albo jest prawiczkiem i sie boi ,ze nie podola , ze sie osmieszy ?

Gość ssdfsd
linki to podszyw, tak rozmawialam z nim, mowi ze spokojnie, ze wsyztsko w swoim czasie, ze nie ma sie co spieszyc, wiem ze troche pboi sie o swoja kondycje... mowi wiele nie potrafie wam teraz powtorzy agrumentow bo ich po prostu nie rozumiem... mowi ze spokojnie, ze cierpliwosci... ze na wszytsko pryzjdzie czas...

Gość NUUlka
No i co myjecie sie nago pod tym prysznicem, namydlacie swoje ciała, całujecie sie a potem się wycieracie i idziecie spac? Dla mnie to niepojete jak tak erotyczna sytuacja moze nie zakonczyc sie zblizeniem. Przeciez takie nierozladowane silne napiecie sprawia az fizyczny bol:D

Gość gosia_1806.k
Jeśli mu staje to świadczy o tym że mu się podobasz.

Gość ssdfsd
nie jest prawiczkiem, rozmawiamy o roznych sprawach, z tego co mowil mial koło 40 dziewczyn, roznych.. jedne na dluzej, inne na krocej.. oburzałam sie ze az tyle to mowil ze to normalne i nie widzi nic w tym zlego, ze szukal.. ze teraz ma tyle lat ile ma i wie czego chce w zyciu i jakiej kobiety szuka..

no to moze faktycznie czeka na jakis odpowiedni moment .