Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavitaebella

Do sprzedajacych na Allegro - czy dopominacie sie o komentarze??

Polecane posty

Gość lavitaebella

Jestem naprawde zdziwiona postawa ludzi, bo dzieki mojej pomocy dostaja cos naprawde taniej, ja z tego nie mam jakichs wielkich profitow, staram sie wszystko zawsze szybko i sprawnie zalatwic, a w polowie przypadkow nie dostaje nawet komentarza:O Czesto wystawiam pierwsza, bo mysle sobie, ze jak odstana powiadomienie o komentarzu, to wystawia zwrotny, ale gdzie tam:O

Gość roraty1231234123
a mi leci krew z pupy, boje sie, pomożesz mi?

Gość rrrrrrrrr4444
ja też nie wystawiam bo szkoda życia na jakieś gowniane zabawy w komentarze

Gość lavitaebella
bo szkoda życia na jakieś gowniane zabawy w komentarze ale nie szkoda ci zycia, aby siedziec na allegro, aby tylko jak najmniej za cos zaplacic?

ja nie wystawiam sprzedającym pierwsza, raz mi jedna siksa nie odwdzieczyla sie ;p zwrotne zawsze albo jednemu sprzedawcy wystawiłam pozytywa bo mial bardzo dużo negatywów,ale do mnie paczka przyszła, w dodatku koszt wysyłki był 1,50 :D więc postawiłam pozytywa :)

Gość lavitaebella
pani czkawka, mysle, ze to kupujacy, po otrzymaniu towaru lub otrzymaniu uslugi powinien wystawic komentarz, a nie odwrotnie. wychodzi na to, ze nie warto sie starac, tylko traktowac ludzi jak anonimowe nicki i tyle.

raczej kupuje niz sprzedaje i komentarz wystawiam zawsze, zwrotny dostaje moze w 3/10 przypadkow co sprzedajesz?

nie no ja zawsze wystawiam, raz czy dwa olałam, bo raz towar był kiepski ale nie chciałam reklamować ani pisać negatywa tylko mówię, że mialam sytuacje, że pewna paniusia mi nie oddała komenta, a ja jej nie napisałam suchego "polecam" tylko sie rozpisałam że wszystko szybko super itp. a nie była jakas super rozchwytywana żeby nie mieć czasu

no mi się zdarzyło kilka razy przypominać o komentarzu ale to na początku teraz mam ponad 200 i mam komenty gdzieś, z tym że ja zawsze wystawiam ewentualnie piszę, że nie wystawię bo coś mi tam nie pasowało a to za mało na neutral

Gość lfsfjlg
ja tylko kupuje na allegro, komentarze zawsze wystawiam, uważam, że to ważne bo jak kupuje coś to zawsze patrze na komentarze sprzedającego niestety bardzo często zdarza mi się, że sprzedający mi nie wystawiają komentarza albo ewentualnie po kilku miesiącach gdy wysyłają wszystkim hurtowo chyba sprzedawcy sami sobie zasłużyli, że wiele osób nie wystawia komentarzy bo i tak nie dostaną zwrotnego

Gość wqweqwe
ale nie szkoda ci zycia, aby siedziec na allegro, aby tylko jak najmniej za cos zaplacic? Nie sądz wszystkich po sobie, tępa kurfo, jak ci się nie podoba to zajmij się czym innym. Nie dosc ze opd ciebie kupują to jeszcze masz pretensje... Niektórzy kupują bo nie mają czasu na latanie po sklepach, pewnie uzywane buty srzpedajesz , buachacha