Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineedadoctor

głupota...

Polecane posty

Gość ineedadoctor

Właśnie na kafeterii przez pewną kobietę zostałam nazwana "puszczalską", ponieważ napisałam że mam 17 lat i nie jestem dziewicą. Oczywiście ta pani nie ma pojęcia, że kocham się (tak kocham, nie bzykam czy pieprze) z chłopakiem którego znam prawie 4 lata, 2 lata się przyjaźnimy, ponad rok bezgranicznie kochamy ( w sensie uczuciowym) i kochamy w sensie fizycznym od 8 miesięcy. To nieważne, ważne że mam 17 lat i nie jestem dziewicą. Wiecie co, ta osoba jest dla mnie żałosna, żałosne jest również wyzywanie ludzi na podstawie kilku napisanych przez nich zdań. W dostatku napisałam to przy pytaniu o badanie ginekologiczne, a nie po to, żeby się tym chwalić. Sądzę również, że ta osoba jest dorosła, ponieważ nazywa mnie dzieckiem, więc to już jest porażka na całej linii. Ale to tylko moje zdanie.

Gość dfsdfdfdffddfd
ja przynajmniej bylam juz dawno pelnoletnia haha a taka gowniara 17 lat co jeszcze matury nie ma, chodzi do liceum a juz pieprzy sie z chlopasem, tak : pieprzy, bo milosc to nie seks, i pisanie "kochac sie" o tak prymitywnej czynnosci i to jeszcze mając 17 lat jest po prostu smieszne. ja juz studia konczylam pratycznie jak mialam swoj 1 raz, wiec bylam doroslą osobą.

Gość ineedadoctor
A ja mam 17 lat i uważam że jestem dojrzała, mówię ze się KOCHAMY bo robimy to z uczucia. Ale co Ty, ograniczona osoba może o tym wiedzieć. To że Ty czułaś się dojrzała w wieku 22 lat i wtedy się na zdecydowałaś, nie znaczy że wszyscy tak muszą.

Gość dfsdfdfdffddfd
ty może i robisz to z uczucia, ale czy ten twoj chloptas to sie okaże... 90% takich związkow co wczesnie zaczeli sypiac ze soba to sie tak samo szybko kończą... przeciez na boga wy jestescie jeszcze dziecmi... chlopak sie na bank szybko tobą znudzi, skoro tak wczesnie dostal co cchial, bedzie chcial zobaczyc jak to ejst z innymi i szacunku do ciebie nie bedzie mial skoro mu dawalas... czas ci to pokaże, tak to sie zwykle konczy.

Gość ineedadoctor
Julia....zadne gimgowno - dokładnie. Ale przecież najlepiej oceniać innych na podstawie swoich zachowań. I mimo, że mądra osobo masz 20 ileś tam lat to dla mnie dorosła nie jesteś, skoro nie potrafisz normalnie wyrazić swojego zdania, tylko mnie wyzywasz.

Gość lkajklakdhdkjdkjda
22L dziewica :) heheheh nie dziwi mnie to, w koncu nawet w tym wieku kazdy potwor kiedys znajdzie ruchacza. Zolc cie zalewa bo cie wydymal w wieku 22l i zostawil

Gość Camilla Mackintosh
omg ale z was jadowite zmije. CNotki niewydymki

Gość gosia_1806.k
nie też irytują nie które wypowiedzi na forum, ale na tego typu wiadomości nie reaguje . Nie ma sensu. Ludzie ogarnijcie się my żyjemy w tych latach że juz jest normalne kochanie się w wieku17 lat! Puszczalską mozna nazwać jak kocha się z wieloma chłopakami . Jeśli ma się stałego i jedynego chłopaka z którym się kocha nie uważam to za coś złego ... Oczywiście jeśli biorą pod uwagę zabezpieczenia.

Gość ineedadoctor
Nie dostał tego "tak szybko" i zdecydowałam się na to, gdy byłam pewna że mnie naprawdę kocha. Poza tym ja też tego chciałam. A o to co dalej z nami bedzie nie musisz się martwić, gwarantuję Ci że damy radę.

Gość ineedadoctor
Haha, po 2 miesiącach? Gdzie to wyczytałaś? Było więcej niż 2 miesiące. :)

Gość dfsdfdfdffddfd
nikt mnie nie wydymal i nie zostawil ;) a ty autorko watku tez zbyt madra i dojrzala nie ejstes skoro masz ledwo 17 lat a juz dupska dajesz az milo... madre kobiety szanują się ale co ty mozesz o tym wiecej? regularnie juz dajesz dupska chlopakowi i nazywasz to miloscią :O chcialabym to widziec jakby ci dzieciaka zrobil i cie kopnal w dupe, moze bys zmadrzala... ogladalas taki program: dzieci rodzą dzieci? ;) ale nie, ty pewnie cpasz pigulki anty wiec ciąża ci nie grozi, a szkoda... niech wiec cie chloptas ostro posuwa az sie znudzi i pojdzie do innej a ty bedziesz plakac :)

Gość lkajklakdhdkjdkjda
Ludzka glupota osiaga szczyty na kafee. Kogo to obchodzi ze raz przezylas majac 22l? brzydkie kobiety musza sie z tym liczyc, ze po jakims czasie w koncu jakis frajer zachce zaliczyc cnotke-nawet paszteta 22l

Gość gosia_1806.k
A Ty jesteś mało inteligentny !!! Po co jest forum?? Aby opowiedzieć o swoich przeżyciach i wysłuchać innych rady . A jak masz problem że ktoś o sobie napisze i to w jakim wieku uprawiał sex to po co się wypowiadasz omiń ten temat i spokój bedzie takie komentarze jak dajesz nie są potrzebne!

Gość Olivia19
"Ruchanie" i piszesz ze w wieku 17l w głowie ci była nauka :)??? twoje słownictwo o tym nie swiadczy. A skad wiesz ze jej 17l chlopak nie kocha jej bardziej niz ciebie twoj?? jestes głupia, az zal czytac twoje marne wypocin. Sa dziewice nawet 30l co w cale nie znaczy ze sa wartosciowymi kobietami. 🖐️

Gość gosia_1806.k
Dawać dupy a kochać się z kimś to jest co innego! Dlaczego laski osądzacie a faceci to co ?? Jak uprawiają sex w młodym wieku to jest dobrze

do autorki. dziewczyno nie martw sie. trzeba sie przyzwyczaic ze niektorzy lubia sobie pooobrazac innych. szczegolnie tu gdy sa anonimowi. musisz to olac i zaczac sie przyzwyczajac. tak jest w zyciu.. a 17 lat to wg mnie akurat na rozpoczecie zycia seksualnego. wiec uszy do gory