Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Jak to jest możliwe i dlaczego tak jest ?

Polecane posty

Miałam byłego, którego rzuciłam ale kochałam nadal i to trwało bardzo długo, chyba z rok, interesowałam się jego życiem, podlgądałam opisy na gg i takietam myslalam o nim całymi dniami i zaraz po przebudzeniu aż do momentu gdy poznałam Ałstralijczyka. Stało sie to przez internet... Wielu facetów tak poznałam ale traktowalam jako zabawę, a odkąd poznałam tego zaczęłam się śmiać, uśmiechac czuć wielką radość, a co najgorsze nie obchodzi mnie już mój ex ani jego opisy. Czuję do niego obojętność. Czy możliwe że zakochałam sie w Au... ?

ale tak nagle sie odkochałam w tamtym i zakochałam w tym? przecież nawet go nie spotkałam...i mam dylematy z jednej strony że to jest ulotne jak mało co z drugiej, że mam pewność że jak mu zależy....o nie naiwnośc;/

a jak się myśli o kimś przed snem i zaraz po przebudzeniu i nie może przez niego spać w nocy z nerwów to jest się wtedy zakochanym??

no to chyba jest zakochanie, ale zakochać sie przez internet?! i to w kimś kto własciwie nie wiem czy nie ma na mnie wyjebane?

Gość znowu buchy zaciąga
.

odkochać sie to nie takie proste ;) że niby ja ćpam? o nie :) to zauroczenie mnie tak uskrzydla :D zalewają mnie fale serotoniny co wazne nie czuję już pożądliwości tylko czyste uczucie pragnienie jego uśmiechu :classic_cool:

Gość Gwiazda prawde Ci powie
daruj sobie. szukaj na miejscu i nie błądz w wymaginowanym swiecie który sama sobie tworzysz bo potem będziesz płakać.

bardzo bym chciała mieć takiego chłopaka na miejscu...chciałabym poznac chlopaka ze szczerym uśmiechem ktory ma proste serce a do tego jest inteligentny ma rozległą wiedzę i radość w sobie

a ja poważnie pytałam co to jest jeśli się o kimś myśli w ten sposób? może to zwykłe zadręczanie się??

przejdzie! gdy poznasz swojego kangura ;) mi przeszło w jeden dzień wszystko co męczylo mnie tyle czasu nie walcz z tymi myślami, daj sie ponieść dobrej energii