Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Jeszcze jeden dylemat moralny - moja skrzynka mejlowa i 3 tożsamości

Polecane posty

za każdym razem gdy tam wchodzę i widze wiaodmosc od pewnego chlopaka (polaka) boje sie! Panicznie sie boje. Boje sie po tym jak wysyłam mu fotki Otóż znałam go już dawno temu ale urwał sie kontakt potem pisał ze mną ale niewiedział że to ja, teraz pisze ze mnąjako z 3 zupełnie inną osobą. Co wiecej ryzykuje i wysyłam mu swoje foty. Ciekawe czy sie skapnie. Co za ryzyko emocje strach i adrenalina Robił ktos coś takiego?

Gość marmoo2444
Hehe ty to naprawdę jednak pojebana jesteś. A ty nie miałaś czasem kiedyś nicka - najarana czy coś takiego?

to ten chłopak któremu sie zwierzam z Au..... tylko on nie wie że Au nie jest Polakiem ale chciał moje fotki i dostał! teraz tylko czekać na reakcje! jak sie skapnie to mnie pewnie zbeszta albo co gorszego że udaje kogos kim nie jestem nie moja wina że ciągle na mnie wpadał tam nie moja wina że ponad 3 razy przyciagnełam jego uwagę

nie to nie byłam ja - nayarana zdecydowanie nie no wracając do wątku głownego nie mam obowiązku udzielać mu informacji jak mam na imie i czy już ze mnągadał wczęsniej ja to wiedziałam ale nie musialam mu mówić on może sie skapnie że byłam 1 i 3 ale przyanjmniej nie będzie mnie podjerzewał o 2 . lubił ją za każdym razem miala inne imie nick wiek i zainteresowaniaa zawsze były to dewiantki albo feministki i on tak je lubił!

normalnie wygladam, po co mu wysłałam fotke, chyba bo go lubie bo nie obchodzi mnie jego opinia, jest dla mnie koleżeński jak każdy, jedyny który budzi we mnie teraz uczucia to wiadomo kto i jestem ciekawa jak mnie postrzega. teraz godzina: 7:38 o 12 ma szkołe

i już po stresie! wyobraźcie sobie nie skapnął się, mało tego powiedział mi komplement! a jakoś rok temu mnie olał i nie wiem co zrobić z tym fantem tzn też widział tylko moją fotę co więcej faceci - mogłabym im wysłać fote transwestyty a nie skapneliby sie że coś jes nie tak :classic_cool: