Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rimmelrimmel

zobaczcie jakiego dziwnego maila dostalam

Polecane posty

Gość rimmelrimmel

Witaj kochanie, Mam na imię Judy, jestem 25yrs stary, jestem wolny umysł, otwarte serce dziewczyny, i jak wziąć życiu tak łatwe, jak tylko mogłem, jestem jednym z niewielu, które wciąż wierzy w przyjaźń, miłość, zaufanie i znaki , bardzo mnie jedno i gotowe do mieszają. Przeglądając w internecie i trafiłem na kontakt, to będzie szczere przyjemność być twoim przyjacielem, jeśli nie masz nic, mam nadzieję, że nie będzie mój wniosek o przyznane, nie krępuj się napisz do mnie poprzez (pjudy4@ymail.com), i będzie wdzięczny, jeśli możesz przesłać mi kilka fotek na mój prywatny adres e-mail, i nadzieję usłyszeć od ciebie szybko. Trzymaj się. Judy.

Gość aha ii ach
też takie dostaję, wywalam od razu do kosza.

ile Ty masz lat? dziecko by sie domyslilo ze spam. tez takie dostaje i od razu do kosza..

Gość vfdsgvsgvs
Tłumaczenie: Nazywam się Judy. Ja nie istnieję. Piszę do ciebie z tego nieistniejącego konta bo jestem starym naciągaczem i chcę wyłudzić od ciebie jak najwięcej kasy lub ewentualnie kody do twoich kont bankowych. Proszę zostań moim jeleniem. Z całego serca cię pierdolę. Nara