Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

od rana mam dziwny bol z lewej strony brzucha-tam mam lozysko. Jest to bol ok 10-20 sekundowy, taki tepy ze az niedobrze mi sie robi w odstepach 2 minutowych. Ktos wie co to moze byc?

Gość co do anty hbs:
skoro regularnie to mogą to być skurcze. Skoro tam jest łożysko to trzeba sprawdzić czy się nie odkleja. A który tc?

Gość co do anty hbs:
a na KTG nie możesz się wybrać?

Gość jjjijjjjjijjjjjijjjjji
Tez tak mialam. Nic z tym nie zrobilam i mam zdrowe dziecko ktore urodzilam w 39tc.

oczywiscie ze moge. Z tym ze znajac mnie bol zaraz przejdzie po wejsciu do szpitala. Teraz juz przeszedl. Mysle ze to moze byc cos z lozyskiem bo mam III stopnia ze zwapnieniami

III stopień ze zwapnieniami i do szpitala cię nie wysłał lekarz :/ jak dla mnie dziwne jak ja lezałam na patologii i były dziewczyny z takim łożyskiem to kontrolowali im stan wód i łożyska praktycznie codziennie by nie przeoczyć nic

dopiero w czwartek na USG to wyszlo. Jutro mam konsultacje ze swoja gin i zobaczymy co ona na to wszystko powie. Dokladnie to "III stopien lozyska(z licznymi zwapnieniami)

od 3 godzin boli, co 2-3 minuty przez ok 5-10 sekund. Oprocz tego czuje sie strasznie zmeczona, sluz jest kremowy i mam straszne mdlosci, na wymioty mnie bierze. Nie wiem czyczekac do wizyty jutrzejszej czy co robic:(

Gość co do anty hbs:
no dokładnie na IP do szpitala jedź.