Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafalianao

Co sądzicie o innowacjach? Jesteście za, czy jednak to nie dla Was?

Polecane posty

Gość rafalianao

Czy jesteście otwarte/ci na innowacje np. technologiczne? Lubicie korzystać z różnych nowości, usług pojawiających się w internecie? Jak sobie z tym radzicie?

Uwielbiam! :) Jestem dzieckiem cywilizacji, mamy w domu mnóstwo różnej elektroniki i przeważnie się przydaje. Najlepszy nas zakup ostatnio to ipad, super rzecz. :) Oprócz tego oboje jeszcze jesteśmy graczami, więc mamy konsole i inne bajery do nich. Lubię też korzystać z różnych udogodnień, ciekawych stron itd. ale uważam, że jeszcze nie ma ich za dużo, np. dalej czekam na aplikacje do iphona, która wyszukuje zakupy w sklepie to byłoby coś. ;)

Gość aargonauti
Ja nie mam oporów dla innowacji i nowinek technologicznych. Jeżeli chodzi o mnie to przesiaduję i wyszukuję dużo na internecie, bardzo lubię grać w gry multiplayer. Sprzedaję i kupuję na allegro. Uczę się również przez e-learningi, a teraz np. chcę wypróbować english-by-phone czyli kurs z lektorem przez skypa. Oczywiście posługuję się smartfonem, bo choć już w sumie wiekowo jestem trochę starszym użytkownikiem to jednak lubię takie zabawki. Mimo wszystkich tych unowocześnień mam również sentyment do starych kaset, magnetofonów, płyt vinylowych itd. Ważne jest to by umieć zachować równowagę w postrzeganiu tego co było i tego co będzie :)

Gość eewewa
Pewno, że tak, lubię odkrywać i być innowatorka

Gość doris de
gdyby nie innowacje byśmy byli nadal w epoce kamienia łupanego

Gość zanimi_gonilem
Mnie ciężko było się zawsze przekonać do kursów online, ale dlatego, że nie wiedziałem, że są one również prowadzone "na żywo", na takie coś zaglądnę, bo rozbudziło moją ciekawość. Poza tym jestem umiarkowanie nastawiony do techniki, nie kupuję wszystkich nowinek, nie mam ajfona, tylko zwykłą komórkę, więcej czasu wolę spędzać uprawiając sport, na komputer to tylko po pracy siadam by poprzeglądać informacje na internecie, nie gram w gry.