Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtusiowa2011

zależy mu czy nie?

Polecane posty

Gość Wojtusiowa2011

studiuję na jednym wydziale z pewnym chłopakiem, znamy się krótko, jestem na pierwszym roku. Nowe miejsce, nowi ludzie. Na żywo nie mieliśmy okazji pogadać, ale przez telefon bardzo miło się rozmawiało, mieliśmy masę tematów. Ostatnio byliśmy razem na imprezie i on w pewnym momencie położył głowę na moim ramieniu. Później na pożegnanie się przytuliliśmy i stwierdził, ze bardzo fajnie :D I teraz siedzę i się zastanawiam jak powinnam to odbierać, nie chcę się nakręcić i później rozczarować 😭

Gość nie zależy mu
dlaczego baby zadają ciągle takie pytania?

A co miał powiedzieć ? Skorzystał z poduszki, i wystarczy :D

Poczekaj na jakis jego ruch w Twoją stronę po tej imprezie. Jeśli sie odezwie - zalezy mu. Jeśli sie nie odezwie - wiadomo. A Ty chyba nie chcesz kogos kto ma Cię gdzies, nie? :)

No wlasnie mam podobny problem, tez nie chce sobie za duzo wmawiac, te odgorne wpisy to meskie stanowisko, malo romantyczne i zniechecajace, ja nie zgadzam sie z poprzednikami, mysle ze to cos moze znaczyc i ze to jest dobry poczatek do zwiazku, gdyby mu sie nie podobalo by sie stanowczo olal, mysle ze jesli Ci zalezy to walcz, zajrzyj na moj wpis, o temacie Miłość, pozdrawiam

Gość babeczzkaa
Generalnie to w ich języku znaczy podobasz mi się i jest z tobą fajnie. Ale nie zawsze znaczy myślę o tobie poważnie. Czasem tylko to co w pierwszym zdaniu i na tym koniec. Musisz poczekać na rozwój sytuacji.