Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Icoterazbędzie1

O czym świadczy krew po stosunku?

Polecane posty

Gość Icoterazbędzie1

Witam mam nadzieję ze mi ktoś pomoże. Otóż wczoraj współżylam z chłopakiem w ciągu dnia akurat 2 razy, tak jakoś wyszło, raz nad ranem i po tym stosunku trochę mnie bolała pochwa. Następnie wieczorem, ale nic już nie bolało. A dzisiaj idę niedawno do wc a tu widzę krew na bieliźnie, ciemną krew. Czy wie ktoś co to może oznaczać? Czy to ciążą? Kochaliśmy się z zabezpieczeniem, ale jak skończyliśmy to przez przypadek (może głupio to brzmi) ściągnęłam mu gumke , i sperma miała kontakt z moja pochwa ale tylko powierzchownie. Dodam ze w piątek skończył mi się okres... Wie może ktoś co to jest? Proszę o odpowiedź...

Gość Icoterazbędzie1
Dzwoniłam żeby się zarejestrować do ginekologa ale kolejki są duże.. A jeśli zaszłan noto świat się nie zawalił, ale jednak chciałabym z tym jeszcze poczekać , może to nie ciążą. A pozatym byłam dzień po okresie, z tego co mi wiadomo są wtedy dni nie płodne:)

no spokojnie to o niczym nie swiadczy, a tak naprawde nikt ci tu nie powie co jest, tylko lekarz po zbadaniu:) zapisz sie i spokojnie poczekaj:)

Świadczy to o dobrym rżnięciu :D Gratuluje partnera :D 🖐️ Nie no, może po prostu jakaś tam jeszcze resztka okresu była. A badasz się ogólnie regularnie u ginekologa?

Gość tak patrząc na to jakoś
krew może być przy nadżerce

Gość Icoterazbędzie1
Hehe no partner jest zarabisty :P właśnie ze nie badam się regularnie, ale się wybierałam już na wakacjach tylko ze te kolejki były takie ze stwierdziłam ze się zapisze kiedy indziej, jestem na studiach i nie mam kiedy pójść.

Gość Icoterazbędzie1
A przy tej nadzerce to krew występuje zawsze po stosunku czy jak? Mnie nic nie boli , nawet nie czułam tej krwi dopiero zauważyłam jak poszłam do wc.

No zawsze to raczej nie bo jakby tak było to nie byłoby tyle niedoleczonych nadżerek bo kobietki zawsze by wiedziały, a nie dopiero przy wizycie by się okazywało ;) Tak samo z innymi chorobami. Ale patrząc na to, że jesteś dopiero po okresie tak najpewniej obstawiam końcówkę okresu. Przynajmniej ja mam tak często, że okres mi się niby skończy, a tak dzień czy nawet dwa później na wkładce jeszcze może się trafić kilka kropelek, a jestem zdrowa. Oczywiście do lekarza idź tak czy inaczej tylko bez stresu ;)

Gość Icoterazbędzie1
Ale ta krew jest na moje oko dużo ciemniejsza niż krew menstruacyjna. Chyba czeka mnie wizyta

najlepiej udac się z tym do ginekologa, bo może być to nadżerka, ale też niekoniecznie. Więc najlepiej to sprawdzić.