Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiekawska756

DOROSŁY FACET SŁUCHA SYLWI GRZESZCZAK.

Polecane posty

Gość ciiekawska756

Rozumiem akurat leci w radiu, ale oststnio poznałam faceta który ma nagrane romantyczne kawałki typu sylwia grzeszczak. / czy to cos mówi o facecie??

Gość ciiekawska756
polak ! haha,, 30letni!

Gość a kto to jest...
Sylwia Grzeszczak ? Poważnie pytam jakaś to ta co śpiewa w jaka to melodia ta brunetka ? Nie słyszałem żadnego kawałka a muzą sie jaram.

Gość akkkaaaa
to chyba moj marek :P

Gość a kto to jest...
aaa dzięki no co panna fajna muza nie dla mnie melancholia a ja lubie bardziej energetyczną. W temacie nie pomogę po faceta nie znam ale muza trochę babska no ale co kto lubi. Tylko nie pisz, że słucha Feela bo wtedy jednak radzę poszkać kogoś innego szukasz faceta czy koleżanki.

Gość ciekawska567
to musi cos znaczy..i nie jest raczej normalne..

Gość lolitka7565
no pewnie ze nie normalne.. kiedy puszczam to w ucie koledzy mi to wyłaczają...moze nie dorosli

Gość a kto to jest...
to jeszcze nic mój kumpel słuchał w akademiku Bajm na full i niby no co jak lubi niech słucha ale on to robił o 5 rano po imprezie jak dostał kosza od jakiejs niuni spiewał na cały głos póki stróż go nie dopadł a na drugi dzień jak panny się śmiały z niego mówił, że uczuciowy jest. Może ten też jakiś natchniony.

Gość generalnie słuchanie
romantycznej muzyki przez faceta wykazuje dodatnia korelacje z niskim poziomem męskości 🖐️

Gość lciekawska454
nie pasuje mi to do jego osoby.facet jest ustawiony twardo stojacy na ziemii. obok pedzia pewnie nawet nie stał.a tu proszę romantyczne kawałki.

Gość lciekawska454
i cholernie mi na nim zależy . obawiam sie troche tego związku bo jest starszy, jednak kiedy usłyszałam te kawałki w tle jakos odetchnełam..bo to może swiadczyc o tym ze jest wartosciowym typem i nie mysli przedmiotowo o pannach.

Gość bolo zawsze doradxz9656
wierzy w prawdziwa miłosc i czeka na nią..

Gość sandrasexilala765
romantyk???sa tacy??

Gość kiki678
myslisz ze facet który słucha takich kawałków nie moze okazac sie dupkiem i skurwy****?? to jestes w błedzie:)

Gość pan władek z ptakiem że ho ho
przede wszystkim ma fatalny gust

noi co z tego ze slucha sylwi grzeszczak ja tez slucham i mialem zamiar kupic sobie jej plyte co w tym zlego ?

mój też słucha i co.. jak zerwal ze swoja laska i byl "na swiezo" rozgoryczony tym ze go zdradzila do sluchal rapu polskiego np karramby, chady, gabi itd, generalnie teksty o żalu do kobiety, temat zdrady itd. Teraz jest ze mna i tez slucha grzeszczak, ja tez ją lubię, slucham zawsze jak ide do pracy i jest ok :) i moj facet tez kolo pedala nie stal, jest meski, realista, malo romantyczny, powsciagliwy w okazywaniu uczuc

Gość Pedro Rizzo
a co? facet powinien słuchać tylko cannibal corpse?

Gość Anja277
no i co , ze slucha romantycznych piosenek? czasami wpadają nam piosenki w ucho , czasami nie moj mężczyzna tez lubi jej ostatnie 2 piosenki , chociaz ja ich nie trawie gusta sa rozne przeciez to nie ma znaczenia czy slucha sylwii grzeszczak czy dzemu , wazne by mu sie podobalo i trzeba to uszanowac

sylwia grzeszczak to disco polo tylko takie unowoczesnione,normalni faceci raczej nie sluchaja jej płyt,gdyz to swiadczy o zlym guscie faceta...takie ckliwe kawalki zostawmy kobietom:p