Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiekawska756

DOROSŁY FACET SŁUCHA SYLWI GRZESZCZAK.

Polecane posty

widzisz max ja tez slucham czasami:)co nie oznacza wcale ze sylwia g.to chlam:)

Gość Anja277
ale "cipulenka " to juz nie chłam :P

Gość youmay
Jak slucha grzeszczak to znaczy tylko tyle, ze ma kiepski gust :classic_cool: 🖐️

Gość Killerus
Niech sobie słucha jak lubi ja osobiście nie lubię wręcz wkurwia mnie to jej sylabizowanie a disco polo też na wiejskie przytupy i tworzone przez totalne beztalencia 'kocham szlocham ocham srocham' badziewne teksty z tandetnymi rymami każdy prostak jeśli się trochę wysili jest w stanie stworzyć taki syf. Lubię piosenki o miłości ale o wyszukanej treści a nie takie gowno

telefon dotykowy , mialam cie za rownego goscia, ale ty jestes dekiel [ przepraszam wszystkie dekle]. w kazdym rodzaju muzyki jest cos co mozna polubic i nie wazne jaki to gatunek , skoro to do ciebie nie dociera to znaczy , ze jestes prymitywem

Gość Killerus
A i jak już ktoś napomknął na weselach jest też coś takiego jak muzyka biesiadna typu sokoły itp znacząca różnica a jeśli leci disco polo to nawet po wypiciu mnie ta tandeta obrzydza

Jak byłam na weselu nie było disco polo, tylko hity popowe, a w przerwach jazz, czemu mnie zawsze mnie wszystko omija 😤

Gość Killerus
Chyba u was się przy stole siedzi bo u nas goście właśnie przy tym najbardziej szaleją posłuchaj sobie np zespołu 'baciary' mają wiele muzyki tego typu a potem porównaj z badziewnym disco polo