Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pankabosmanka

jestem dziewicą i nie rozumiem

Polecane posty

Gość pankabosmanka

jestem dziewicą i nie rozumiem czemu się śmiejecie z takich osób jak ja. Nie jestem brzydka ani nudna, po prostu nie widzę potrzeby aby się komuś oddawać w całości, miałam kilku facetów ale żadnego z nich na tyle nie kochałam aby mu się oddać. Chcę dać siebie całą dla kogoś kto na mnie zasłużył, kto mnie będzie kochał ze wzajemnością i nie wiem co może być w tym tak śmiesznego, po prostu się szanuję i nie widzę nic dobrego i wartego poklasku w tym że można komus dawać dupy tylko dlatego że ktoś tego chce

Gość pankabosmanka
mam 25 lat

Gość ffffgsr
jak ktos sie smieje to pewnie ma kaca moralnego ze sam nie byl taki asertywny

Gość pankabosmanka
spadaj podszywie!! mam 36 lat

Gość pankabosmanka
28 i wcale nie czuję się jak stara panna

No i GRATULUJĘ:)Odwagi mówienia o swoim dziewictwie i wytrwałości To nie wstyd być dziewicą To powód do dumy Dlaczego?W czasach gdzie dawanie dupy jest na porzadku dziennym :byle komu byle gdzie dziewczyn które się szanują i mają jakieś zasady jest jak na lekarstwo Jeśli nie czujesz sie z nikim dobrze na tyle by z nim spać to bardzo dobrze robisz PODZIWIAM:)

Nie dla wszystkich seks to fizjologia taka jak jedzenie czy oddychanie Chociaż jedna szanuje siebie i swoje ciało Wiek wcale nie ma nic do rzeczy Dziewczyna zrobi to kiedy sama uzna za stosowne

Gość pankabosmanka
wg mnie seks bez czegoś więcej jest bez sensu, nie potrafię się przełamać z byle kim

staszek spod monopolowego Tutaj odnosze sie glownie do nastolatek ktore baaardzo wczesnie rozpoczynaja wspolzycie tylko dlatego ze nie byc dziewica jest cool i swiadczy (w ich mniemaniu) o dorosłosci Nie pisze o rozsadnych, dojrzalych kobietach

Gość 32 lata i tez dziewicą
jestem a teraz możecie rechotać ile chcecie myślę tak samo jak autorka dawanie dupy komu popadnie to zwykłe dziwkarstwo

Gość babeczzkaa
staszek, to nie podejście to prawda. Niektórzy nie uprawiają seksu, tylko jak już trzeba, to dają dupy. Jako zapłatę. Traktują to jako sposób na interes życia. Ona potem da dupy jak mąż będzie dobry, jak coś dostanie, będzie go tak wynagrzadzać. Rozumiesz?

Gość wwrrr
A w zwiazkach z byle kim mozesz byc. Zaden powod do dumy, dziewictwo. (Ani do wstydu, ale powazni ludzie nawet nie mysla, zeby sie tego wstydzic.)

adalis86 - ja bym raczej powiedziała, że coś z nią jest nie tak, skoro nie jest w stanie stworzyć stabilnego związku w takim wieku. Jakoś dziewica w pewnym wieku wydaje mi się dziwnym "zjawiskiem". Nie chodzi nawet o szacunek do siebie, ale jeśli jej dziewictwo nie jest uwarunkowane religią i tym, że czeka do ślubu, to mnie to troszkę dziwi.

Rhovannion Dlaczego powód do dumy?Bo wczasach gdzie wrecz wstydem jest bycie dziewica autorka nie ulegla byle komu tylko dlatego by nie byc juz dziewica

Gość Szymuś
Mogę na Ciebie zasłużyć ?

Gość wwrrr
Pieprzysz. Nie spotkalam sie z wstydem z powodu dziewictwa. Sama tez nie odczuwalam. Jakies glupie wymysly kafeteryjne. Rhovannion - niekoniecznie zjawisko, po prostu pecha miala dziewczyna. Zdarza sie.

Gość pankabosmanka
psychiczna myszelina, czemu taka osoba może nie być normalna, po prostu mam inne podejście do sprawy, myślisz że nie miałam ochoty?? Miałam i to bardzo, a jednak się powstrzymałam i bardzo dobrze bo z biegiem czasu widzę że nie było warto

Rhovannion Skoro nie stworzyła udanego zwiazku to nie rozpoczynala wspolzycia Dla mnie proste Są ludzie dla ktorych seks wiąże sie z uczuciami JEsli ich nie ma nie ma potrzeby uprawiania seksu

Gość pankabosmanka
myszelina pisałam już że nie jestem ani brzydka ani nudna, miałam facetów, ale nie należe to tych tzw łatwych dla których wystarczy usmiech i ściągają majtki :/

oczekujesz szacunku innych do swojego dziewictwa jednocześnie sugerując pogardę dla kobiet, które 'dają dupy' z powodu braku szacunku... :O kto stworzył tą beznadziejnie ideologiczną otoczkę do spraw seksu i wmówił masom kobiet, że seks jest 'zły'? naprawdę swoją wartość opierasz wyłącznie na kawałku fałdki? :O

wwrrr - nie wiem, dla mnie to dziwne, że ktoś kto jest w miarę do rzeczy fizycznie i psychicznie nie jest w stanie stworzyć związku i iść do łóżka. Ja, jakbym miała szansę, to na pewno bym jej nie zmarnowała.

Gość pankabosmanka
Widzę że adalis co mam na myśli, nie każdy jest na to gotowy wcześnie, inni czekają na odpowiednią osobą, jedni spotykają ją szybko inni później

pankabosmanka Dla jasności - nie uważam takich ludzi za psychicznie chorych albo upośledzonych. Po pierwsze - żeby się nie powtarzać - mam identyczne zdanie jak Rhovannion. A po drugie, seks to kolejna rzecz, która przychodzi po rzeczach takich jak pierwsza miłość, pierwsza randka, pierwszy pocałunek. Piszesz, że okazało się, że nie masz czego żałować - ale skąd wiesz, skoro tego nie spróbowałaś? W taki sposób możesz być dziewicą do końca świata. I - skoro to Twój wybór - ok, ja nie mam z tym problemu. Tylko wtedy gadanie o tym, że nie dajesz dupy pierwszemu lepszemu, że dla Ciebie to coś więcej niż fizjologia itp mija się z celem bo okazuje się, że to najwyraźniej z Tobą jest coś nie tak, skoro wszyscy na ogół się grzmocą (oczywiście żartuję, wiesz co mam na myśli :) ), a Ty nadal jesteś niepokalana.

Gość moralis
ja bym się nie smiała z takiej dziewczyny, uważam, że szacunek do własnego ciała jest bardzo ważny. osobiście nie rozumiem tego dawania dupy na lewo i prawo przez co niektóre kobiety (albo jeszcze dziewczynki). seks to poważna sprawa a nie zabawa.