Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejmond

pierwsze pieszczoty :)

Polecane posty

Gość dejmond

yo:) jestem ze swoja dziewczyna 4 miesiace i wiadomo ze jestesmy ze soba blisko w kazdej kwestii;) czytam na forum rozne opinie dotyczace pieszczot. moglibyscie mi poradzic drogie Panie i Panowie co jej robic zeby czula sie bardzo dobrze?;> to beda nasze pierwsze wiec nie wiem co na pierwszy raz jest najlepiej robic zeby czula zaj*bista przyjemnosc?:p

Gość wójekstaryhueik
idź z nią na zakupy i zapłać i odwięź do domu

Gość dejmond
sie dowiedzialem...:p

Gość dgrthset5ea
nie wiesz, że tu same prawiczki i dziewice?:P

Gość dejmond
no to moze ktos mi podrzucic jakas dobra rade?:)

Gość elloo
owszem moge kazda dziewczyna jest inna niektore lubia byc traktowane bardzo delikatnie niektore wrecz przeciwnie musisz sam wyczuc ile ty masz lat?

Gość elloo
nie pytam zeby cie zgnoic ze masz tyle i tyle lat i ze za ksiazki masz sie brac czy cos tylko bardziej z ciekawosci bo sam majac 15 lat pierwszy raz uprawialem seks

Gość elloo
wiec serio masz 19 czy tak piszesz zeby sie nie czepiali?

Gość Julcia 19
15 lat i pierwszy seks :)?? to baaaardzo wczesnie

Gość elloo
ciezko opisac co lubi kobieta kobieta kazda jest inna u faceta jest prosciej bo tylko mowisz dziewczynie jak ci robi loda ze troche szybciej albo cos ale zazwyczaj wiedza co robic wiec zadko sie zdaza zeby trzeba bylo mowic wiec musisz sam sprawdzic ale napewno jak bedziesz jej mietolil mocno lechtaczke to nie distanie szybciej orgazmu tylko jej ja obetrzesz i na tym sie skonczy wiec wszystko delikatnie i z wyczuciem

Gość elloo
jakos tak wyszlo szczeze mowiac przyznaje ze to bylo dla tego ze nie chcialem byc gorszy od mojego kuzyna

Gość Julcia 19
Eeeee, jak mozna uprawiac seks tylko po to by nie byc gorszym od kuzyna...

Gość elloo
noo wiem to bylo glupie ale nie tylko dlatego ze chcialem byc lepszy tez dlatego ze poznalem dziewczyne i jakos tak wyszlo przy okazji

Gość Julcia 19
Faceci, calkowity brak romantyzmu :o ja muszebyc calowana, pieszczona, facet musi mi co chwile mowic ze mnie kocha, ze jestem cudowna etc :) :) :) infantylne, wiem- ale uwielbiam ;P

Gość Julcia 19
Ty nawet nie mozesz powiedziec ze mlody jestes ;)

Gość dejmond
taaak mam 19 i czekalem na jakies wieksze uczucie niz namietnosc:P

Gość laseczkaa1
pomiziaj ją po łechtaczce - zwilż palec serdeczny i przesuwaj góra - dół po jej myszce, rób to delikatnie, nie nerwowo, jak będzie jej się robić przyjemnie to sama nakieruje Ci palec na właściwe miejsce.

Gość Liaszkaaa
Czemu pytasz nas? Każda dziewczyna jest inna. Jedne są wstydliwe i na początku mogą czuć skrępowanie a to się równa minimalna przyjemność. A inne są otwarte i lubią mocne pieszczoty, jeszcze inne delikatne... Jak mój facet pierwszy raz mnie atakował, to najpierw długo całował mnie po szyi jednocześnie dłonią głaszcząc mój brzuch, pośladki i wewnątrzną stronę ud. To mnie rozpalało. Później całował i pieścił moje piersi, brzuch aż w końcu moje krocze.. ja od razu chciałam poczuć jego język, więc wiesz ;) chciałam żeby mnie lizał i jednocześnie wkładał mi palce do pochwy i wtedy było mi dobrze. Ale ja jestem śmiała i otwarta więc nie byłam ani trochę skrepowana czy coś.. no i dużo rozmawiałam z moim facetem o seksie itd więc wczesniej wiedział ode mnie, co lubię i tyle.

Gość dejmond
zobaczymy jak to bedzie;p