Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZtegoSwiata_ona

Nie umiem życ z ludzmi.

Polecane posty

Gość xkxs s sx
Trudno jest z obca osoba mowic o swoich prywatnych sprawach

Gość jedna taka...............
ja myślę,że po prostu trafilas na trudnych ludzi;-) czasem tak jest,ze nie da sie z nimi żyć i żęby się dało trzeba byc na silę milym ....a jak nie będziesz to zaczną swoje rządy :-).......

Gość nareszcie spelniony_33
Tez tak kiedys mialem. Wiesz co zrobilem? Zbudowalem maly domek na dzialce po dziadkach, na malej wsi. Kilka domow, jeden sklep. Zalozylem zaklad stolarski, to kochalem od zawsze. Mieszkajac w miescie pracowalem w firmie farmaceutycznej, zylem z dnia na dzien, z niechecia do ludzi. Teraz mieszkam sam, no moze nie sam bo z kotem i psem i tak mi dobrze. To co zrobie sprzedaje raz w tygodniu na targu meblowym,czasem ktos wpadnie cos kupic i zupelnie mi wytarcza na normalne zycie. Mam swoj kawalek ogrodka, swoje podworko, pare drzewek owococwych . Do miasta jade jak musze, zaplacic rachunki, zrobic wieksze zakupy itp Nie da sie calkiem odizolowac, ale porownujac moje zycie z dawniej i z dzisiaj to jestem zupelnie innym czlowiekiem.

Gość donareszcie spelniony_33
zabierz mnie do siebie...prosze:(

Gość mam tak jak ty..
Mam ten sam problem :( wlasnie przegladam adresy psychologow i opinie o nich. Trzeba cos z tym zrobic. Kurcze..tylko to takie drogie. 100 za wizyte :(

Mieszkam w malym miasteczku, boje sie, ze jak pojde do psychologa to zaraz sie rozniesie i wiecie jak jest, zaraz zrobia ze mnie gl... Tak jest tutaj. Pozatym ja nie wiem czy ja bym umiala pojsc i powiedziec co mi na sercu lezy.

Gość monifratr brustm
musisz się trochę wysilić to znaczy poszukać być może psychologa gdzieś dalej jest internet więc szukaj i odpuść sobie raczej prywatne wizyty bo to będzie horrendalnie drogie ja znalazłem pomoc w ramach NFZ i nikt mnie nie traktuje jak piąte koło u wozu a korzystałem też prywatnie z psychiatry i trafiłem na lekarza, może i kompetentnego ale bardzo łasego na pieniądze są ośrodki gdzie prowadzone są terapie grupowe i indywidualne i nie bój się, że sobie nie dasz rady, że się nie otworzysz psycholog nie będzie wypytywał o wszystko raczej sprawi abyś była w stanie sama z własnej woli mówić o sobie

Gość monifratr brustm
jest samodzielna praca nad sobą