Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delikatna9449

Oczyszczenie organizmu z toksyn

Polecane posty

Gość Delikatna9449

Znacie moze dziewczyny jakieś dobre sposoby na oczyszczenie organizmu z toksyn? Jedni mówią że diety są dobre, zaś drudzy że nie wiele pomagają. Poszperałam trochę na internecie i znalazłam parę metod, ale wszystkie drogie że szok http://oczyszczanie-organizmu-z-toksyn.pl/ Za ten zestaw 4 rzeczy chcą ponad 300 złotych. Nie zna któraś z Was może jakiegoś tańszego sposobu?

Gość Do lekarza to nie
Pewnie ze sa ,jest bardzo duzo metod oczyszczania organizmu z toksyn,najtansza jest chyba głodówka

Gość Delikatna9449
Ja pytam o coś konkretnego ;) Jakieś ziółka(nie po 300 złotych), bądź coś podobnego?

Gość Do lekarza to nie
Głodówka jest bardzo konkretna i tania,no chyba ze chcesz cos drozszego,ale ponoc nie,to ja juz nie wiem o co Ci chodzi delikana

Gość fdsadfvdsv
Oczyszczanie to ściema (co dowiedziono), by wyciągać kasę. Trzeba się na co dzień dobrze odżywiać. Nic innego ci nie pomoże. Jeśli już bardzo chcesz się "oczyścić", to jedz po prostu to co do tej pory tylko w wersji niewysokoprzetworzonej i gotowanej na parze, zrezygnuj z chipsów, piwa itd. plus dużo wody niegazowanej. I jedz regularnie 5 posiłków. (Pod warunkiem, że się odżywiasz względnie "sensownie". Jeśli nie to ogólnie zmiana przyzwyczajeń.) Ewentualnie możesz zapodać sobie jakieś herbatki z rossmana czy apteki wspomagające trawienie za 5 ziko (choć równie dobrze możesz pić napar z kminku), czy tam jakiś Colon C/Ispagul. I wystarczy.

Gość fdsadfvdsv
I jeszcze jedno: głodówka to jeszcze większa ściema i mit niż oczyszczanie (które, jeśli ktoś się paskudnie źle odżywia, może coś pomóc). Jeśli ktoś twierdzi, że pomaga to: 1. ściemnia, 2. placebo, 3. na co dzień stołuje się w macu i je świństwa. Można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. Żadne tabletki/herbatki odchudzające/oczyszczające nie odchudzą/oczyszczą. Mogą jedynie wspomagać proces odchudzania/oczyszczania. Jeśli chodzi o pkt. 3 to właśnie takim ludziom przydaje się oczyszczanie, ale to tylko przez zmianę diety (na całe życie). A jeśli się czujesz źle (ciężko), a odżywiasz się dobrze, to znaczy, że może jesz coś ,co jest dla ciebie ciężkostrawne (np. gotowana kapusta, ciemne pieczywo, świeże owoce...) i warto to odstawić, albo zmniejszyć ilość.

Gość Do lekarza to nie
Hehe,a kto Ci takich głupot nagadał fdsadfvdsv,hehe,Ty sam jestes wielka sciama,a co moze odrobaczywianie zwierzatek to tez sciema,a Ty tez jestes takie duze zwierzatko na dwóch nóżkach:)

Gość aaaaaaaaaaa213
Co niby ma odrobaczanie do zmitologizowanego oczyszczania z toksyn? W ogóle siła twoich "argumentów" jest powalająca, Naprawdę niezłe bzdury na forum wypisujesz.

Gość Do lekarza to nie
No skoro nie wiesz co ma odrobaczywianie z toksynami wspolnego aaaaaaaaaaa213,to radze sie nie odzywac,bo nie ja napisałem bzdury Tylko Ty nie rozumiesz i wydaje Ci sie ze inni bzdury pisza:)robaczku:)

Gość Do lekarza to nie
O tak helenka z okienka,i tu przyznam Ci racje,samodyscyplina i komsekwencja,

Gość fds555
No pewnie. Samodyscyplina i picie moczu... Co za bzdury.

Gość Do lekarza to nie
Ależ fds555,jak nie rozumiesz to sie nie odzywaj,picie moczu tez ma swój sens w okreslonych warunkach

Gość hyrttyrt
No jasne. Pewnie jeszcze wierzycie w te kamienie kałowe, co podobno przez wiele lat siedzą sobie w jelitach? Średniowieczne bajki. Powinniście jeszcze raz porządnie przerobić biologię na poziomie podstawówki lub gimnazjum.

Gość Do lekarza to nie
Słuchaj no,gamoniu hyrttyrt,jak czegos nie wiesz to sie nie wypowiadaj bo teraz to juz mnie wkurwiłeś,ja osobiscie widziałem kamienie kałowe u swojej matki wiec mi tu bluznierco nie obrazaj

Gość Do lekarza to nie
Najgorzej jak ktos sie nie zna gdzies cos posłyszy i udaje nowoczesnego a ni w zab wiedzy a ni doswiadczenia a mądrzy sie,i jakiego nowoczesnego udaje,ale ta Twoja nowoczesnosc tu ludzkosci chorobami wychodzi,beznadzijny gosciu hyrttyrt

Gość hgersthsrtt
Zero argumentów, zero wiedzy i mnóstwo agresji. To co ty tu opowiadasz to nic innego jak zabobony.

Gość moze ci pomohge
zadne glodowki !!!! ocet jablkowy rozcienczony w wodzie, przed kazdym posilkiem. po tygodniu picia, mam plaski brzuch i zero wzdec !!

Gość ttttttt3423
I znów siła twych argumentów przyparła mnie do muru. Taki z ciebie ekspert-specjalista, a nie jesteś w ogóle w stanie sensownie umotywować swoich stwierdzeń. Nie potrafisz nic zaoferować poza wyzwiskami. Musisz być bardzo niepewna(?) siebie skoro tak kurczowo się tego trzymasz i wylewasz z siebie taką agresję. No chyba, że zarabiasz właśnie na wciskaniu takich ciemnot biednym, schorowanym ludziom i musisz koniecznie obronić swoje stanowisko za wszelką cenę, nawet popadając w histerię. W czym się specjalizujesz? Bioenergoterapia czy jakieś inne kłamstwa? *Z octem trzeba uważać, bo można sobie nieźle załatwić żołądek. Do tego żeby on naprawdę działał tak jak obiecują, trzeba by go pić hektolitrami (tak, są na to badania, to nie jest mój wymysł).

Gość Do lekarza to nie
DO- ttttttt3423 I znów siła twych argumentów przyparła mnie do muru. Taki z ciebie ekspert-specjalista, a nie jesteś w ogóle w stanie sensownie umotywować swoich stwierdzeń. Nie potrafisz nic zaoferować poza wyzwiskami. Musisz być bardzo niepewna(?) siebie skoro tak kurczowo się tego trzymasz i wylewasz z siebie taką agresję. No chyba, że zarabiasz właśnie na wciskaniu takich ciemnot biednym, schorowanym ludziom i musisz koniecznie obronić swoje stanowisko za wszelką cenę, nawet popadając w histerię. W czym się specjalizujesz? Bioenergoterapia czy jakieś inne kłamstwa?