Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Delikatna9449

Oczyszczenie organizmu z toksyn

Polecane posty

Go艣膰 Delikatna9449

Znacie moze dziewczyny jakie艣 dobre sposoby na oczyszczenie organizmu z toksyn? Jedni m贸wi膮 偶e diety s膮 dobre, za艣 drudzy 偶e nie wiele pomagaj膮. Poszpera艂am troch臋 na internecie i znalaz艂am par臋 metod, ale wszystkie drogie 偶e szok http://oczyszczanie-organizmu-z-toksyn.pl/ Za ten zestaw 4 rzeczy chc膮 ponad 300 z艂otych. Nie zna kt贸ra艣 z Was mo偶e jakiego艣 ta艅szego sposobu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Do lekarza to nie
Pewnie ze sa ,jest bardzo duzo metod oczyszczania organizmu z toksyn,najtansza jest chyba g艂od贸wka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Delikatna9449
Ja pytam o co艣 konkretnego ;) Jakie艣 zi贸艂ka(nie po 300 z艂otych), b膮d藕 co艣 podobnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
G艂od贸wka jest bardzo konkretna i tania,no chyba ze chcesz cos drozszego,ale ponoc nie,to ja juz nie wiem o co Ci chodzi delikana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsadfvdsv
Oczyszczanie to 艣ciema (co dowiedziono), by wyci膮ga膰 kas臋. Trzeba si臋 na co dzie艅 dobrze od偶ywia膰. Nic innego ci nie pomo偶e. Je艣li ju偶 bardzo chcesz si臋 "oczy艣ci膰", to jedz po prostu to co do tej pory tylko w wersji niewysokoprzetworzonej i gotowanej na parze, zrezygnuj z chips贸w, piwa itd. plus du偶o wody niegazowanej. I jedz regularnie 5 posi艂k贸w. (Pod warunkiem, 偶e si臋 od偶ywiasz wzgl臋dnie "sensownie". Je艣li nie to og贸lnie zmiana przyzwyczaje艅.) Ewentualnie mo偶esz zapoda膰 sobie jakie艣 herbatki z rossmana czy apteki wspomagaj膮ce trawienie za 5 ziko (cho膰 r贸wnie dobrze mo偶esz pi膰 napar z kminku), czy tam jaki艣 Colon C/Ispagul. I wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsadfvdsv
I jeszcze jedno: g艂od贸wka to jeszcze wi臋ksza 艣ciema i mit ni偶 oczyszczanie (kt贸re, je艣li kto艣 si臋 paskudnie 藕le od偶ywia, mo偶e co艣 pom贸c). Je艣li kto艣 twierdzi, 偶e pomaga to: 1. 艣ciemnia, 2. placebo, 3. na co dzie艅 sto艂uje si臋 w macu i je 艣wi艅stwa. Mo偶na sobie bardziej zaszkodzi膰 ni偶 pom贸c. 呕adne tabletki/herbatki odchudzaj膮ce/oczyszczaj膮ce nie odchudz膮/oczyszcz膮. Mog膮 jedynie wspomaga膰 proces odchudzania/oczyszczania. Je艣li chodzi o pkt. 3 to w艂a艣nie takim ludziom przydaje si臋 oczyszczanie, ale to tylko przez zmian臋 diety (na ca艂e 偶ycie). A je艣li si臋 czujesz 藕le (ci臋偶ko), a od偶ywiasz si臋 dobrze, to znaczy, 偶e mo偶e jesz co艣 ,co jest dla ciebie ci臋偶kostrawne (np. gotowana kapusta, ciemne pieczywo, 艣wie偶e owoce...) i warto to odstawi膰, albo zmniejszy膰 ilo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
Hehe,a kto Ci takich g艂upot nagada艂 fdsadfvdsv,hehe,Ty sam jestes wielka sciama,a co moze odrobaczywianie zwierzatek to tez sciema,a Ty tez jestes takie duze zwierzatko na dw贸ch n贸偶kach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaa213
Co niby ma odrobaczanie do zmitologizowanego oczyszczania z toksyn? W og贸le si艂a twoich "argument贸w" jest powalaj膮ca, Naprawd臋 niez艂e bzdury na forum wypisujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
No skoro nie wiesz co ma odrobaczywianie z toksynami wspolnego aaaaaaaaaaa213,to radze sie nie odzywac,bo nie ja napisa艂em bzdury Tylko Ty nie rozumiesz i wydaje Ci sie ze inni bzdury pisza:)robaczku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
O tak helenka z okienka,i tu przyznam Ci racje,samodyscyplina i komsekwencja,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fds555
No pewnie. Samodyscyplina i picie moczu... Co za bzdury.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
Ale偶 fds555,jak nie rozumiesz to sie nie odzywaj,picie moczu tez ma sw贸j sens w okreslonych warunkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hyrttyrt
No jasne. Pewnie jeszcze wierzycie w te kamienie ka艂owe, co podobno przez wiele lat siedz膮 sobie w jelitach? 艢redniowieczne bajki. Powinni艣cie jeszcze raz porz膮dnie przerobi膰 biologi臋 na poziomie podstaw贸wki lub gimnazjum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
S艂uchaj no,gamoniu hyrttyrt,jak czegos nie wiesz to sie nie wypowiadaj bo teraz to juz mnie wkurwi艂e艣,ja osobiscie widzia艂em kamienie ka艂owe u swojej matki wiec mi tu bluznierco nie obrazaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
Najgorzej jak ktos sie nie zna gdzies cos pos艂yszy i udaje nowoczesnego a ni w zab wiedzy a ni doswiadczenia a m膮drzy sie,i jakiego nowoczesnego udaje,ale ta Twoja nowoczesnosc tu ludzkosci chorobami wychodzi,beznadzijny gosciu hyrttyrt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hgersthsrtt
Zero argument贸w, zero wiedzy i mn贸stwo agresji. To co ty tu opowiadasz to nic innego jak zabobony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze ci pomohge
zadne glodowki !!!! ocet jablkowy rozcienczony w wodzie, przed kazdym posilkiem. po tygodniu picia, mam plaski brzuch i zero wzdec !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ttttttt3423
I zn贸w si艂a twych argument贸w przypar艂a mnie do muru. Taki z ciebie ekspert-specjalista, a nie jeste艣 w og贸le w stanie sensownie umotywowa膰 swoich stwierdze艅. Nie potrafisz nic zaoferowa膰 poza wyzwiskami. Musisz by膰 bardzo niepewna(?) siebie skoro tak kurczowo si臋 tego trzymasz i wylewasz z siebie tak膮 agresj臋. No chyba, 偶e zarabiasz w艂a艣nie na wciskaniu takich ciemnot biednym, schorowanym ludziom i musisz koniecznie obroni膰 swoje stanowisko za wszelk膮 cen臋, nawet popadaj膮c w histeri臋. W czym si臋 specjalizujesz? Bioenergoterapia czy jakie艣 inne k艂amstwa? *Z octem trzeba uwa偶a膰, bo mo偶na sobie nie藕le za艂atwi膰 偶o艂膮dek. Do tego 偶eby on naprawd臋 dzia艂a艂 tak jak obiecuj膮, trzeba by go pi膰 hektolitrami (tak, s膮 na to badania, to nie jest m贸j wymys艂).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 By膰Mo偶eLondynBy膰Mo偶e...
Polecam Irving Tea Spa SEA DETOX http://www.rajsmakosza.pl/irving-tea-spa-sea-detox-herbata-zielona-aromatyzowana-z-dodatkiem-alg-morskich-10-saszetek-w-kopertkach-p-1694.html Kiedy艣 przypadkiem kupi艂am. Jest naprawd臋 niez艂a i smaczna:) Przyznam, 偶e poprawi艂a mi si臋 cera i czu艂am si臋 lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lekarza to nie
DO- ttttttt3423 I zn贸w si艂a twych argument贸w przypar艂a mnie do muru. Taki z ciebie ekspert-specjalista, a nie jeste艣 w og贸le w stanie sensownie umotywowa膰 swoich stwierdze艅. Nie potrafisz nic zaoferowa膰 poza wyzwiskami. Musisz by膰 bardzo niepewna(?) siebie skoro tak kurczowo si臋 tego trzymasz i wylewasz z siebie tak膮 agresj臋. No chyba, 偶e zarabiasz w艂a艣nie na wciskaniu takich ciemnot biednym, schorowanym ludziom i musisz koniecznie obroni膰 swoje stanowisko za wszelk膮 cen臋, nawet popadaj膮c w histeri臋. W czym si臋 specjalizujesz? Bioenergoterapia czy jakie艣 inne k艂amstwa?

Udost臋pnij ten post