Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syn do kiecki

Opisz jak wyobrazasz sobie scenę ubierania chłopaka za karę jak dziewczynę?

Polecane posty

Gość Syn do kiecki

Dajcie wodze fantazji i opiszcie to

Gość Ławkowicz parkowy
niech biega w stringach po parku

Gość Syn do kiecki
Stringi to nie leginsy

jakie to nudne, ile można? naprawdę nie masz tyle odwagi by spełnić swoje marzenie i wyjść z domu w kobiecym stroju? Gdyby nikt sie nie skapnął że jestes tak naprawde facetem, podnieciło by Cie to? lubisz takie grubsze rajstopki w fajne wzorki? czy wolisz pończoszki ?

Gość Syn do kiecki
Wolę swiecące satynowe rajstopy polyskujące gładkie w butach na wysokim obcasie i mini wydepilowane nogi i czerwone stringi

Gość Syn do kiecki
Masz racje czkawko ubranie w kieckę podnieca mnie dlatego źe mam fiuta

Dobra ja powiem jakby ubrała chłopaka - kazałabym mu założyć leginsy (no chyba że lubi rajstopy) do tego tunikę cycki bym mu wypchała tak żeby tunika ładnie sie opinała buty może na koturnie na wszystko czerwony wełniany płaszczyk (chyba Blair z plotkary miała taki) na głowe jakaś opaska z kokardką albo kapelusik i jak ? :classic_cool:

Gość Syn do kiecki
Bycie prawdziwą kobietą tj taką bez fiuta prawdopodobnie byłoby niesamowicie nudne

Gość Syn do kiecki
Super podniecające ,bardzo podnieca mnie i chyba innych komplet plaszczyk i zaraz rajstopy (kiecka niewidoczna)i buty szpilki

Gość Syn do kiecki
Gratuluje super bys ubrała syna za karę!wydaje mi się źe damskie ciuchy kobiety ubierają wyłącznie z powodu facetów

Bycie prawdziwą kobietą tj taką bez fiuta - cieżko mi sobie to wyobrazic czyli że teraz każda kobieta ma fiuta? :O !?!?

Gość Dr filózofii seksualnej
Fascynująca dyskusja akademicka

Gość Syn do kiecki
Normalna kobieta z reguły nie ma fiuta

Gość Syn do kiecki
Damskie ciuchy są fajniejsze bardziej kolorowe urozmaicone

Gość Syn do kiecki
Mój syn pisuje tu pod nickiem Proszek do prania, próbowaliśmy z mężem już wszystkich możliwych kar i nic nie skutkuje. Mamy zamiar ubrać go w damskie ciuszki i wysłać w sobotę do rodziny na obiad. Co o tym myślicie?

syna bym nie przebierała ale faceta tak albo inna opcja - sukienka lekka z falbankami - skarpteki białe i buciki coś jak lolitka a na górze kożuszek taki jak miała julia wolkowa w takim jednym klipie

Gość Syn do kiecki
Zajebiscie czkawko!!!teraz sie bede zaspokajal przed snem wyobrazając sobie źe ubierają mnie przymusowo jak kobiete i malują make up depilują bede mial odlotowy orgazm!

Gość Syn do kiecki
Dobranoc zycze super fantazji nocnych!

Gość Ksdhghdcgs
Za czasów liceum pochwalilam sie kumplowi ze scinam wlosy na chlopaka. Nie uwierzy i zalozyl sie ze mna. Kara mialo być przebranie sie za laske(bylismy hardcorowymi punkami w ubiorze wtedy-teraz sluchamy, ale ubieramy sie zwyczajnie). Pozyczylam od kumpeli dzinsy rozowe ktore kiedyw w lumpie kupila, mialam tam jakas stara bluzke z napisem ''girls rules'' to mu dalam, na to zapinany rozowy sweter. Nawet dalam mu rozowe sznurowki do glanow. Caly dzien tak po szkole chodzil, az sie zlitowalam i zrobilam mu kartke na plecy ''bycie innym jest fajne''

Gość gość
lateksowa kobieca maska, peruka, uszminkowane usta, polakierowane długie tipsy, lateksowa miniówa, biustonosz, stringi, pasek do pończoch, pończochy i 17cm szpilki.