Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do rozsan

BUTELKA Z wężykiem- warte uwagi ?????????

Polecane posty

Gość szczypavvka
Mnie sie to nie podoba. Takie malutkie dziecko chyba by wolało, zeby przy jedzeniu ktos je przytulił i trzymał w ramionach, a nie karmił przez wężyk, na dystans.

Gość juihu
ale ta butelka to jest w sytaucjach kiedy nie ma sie wolnej reki zeby wziasc i nakarmic,albo na spacerze... sa plusy napewno.. to nie rpzeszkadza w przytulaniu dziecka :)

Gość szczypavvka
No jak tam kto chce i uważa. Ja lubię, jak na wszystko jest miejsce i pora. Nie podoba mi się np., jak moja koleżanka wsadza swojej córce 3-miesięcznej butelkę w dziób, okłada jakimis pieluchami i dziecko je jak z jakiegos podajnika, bo mama chce teraz akurat isć na spacer. Dla mnie to jest bajzel na kółkach. Dziecko szybko ma swój rytm jedzenia i po prostu się je karmi, a potem wychodzi na spacer. A jak niespodziewanie zgłodnieje, to mozna sie zatrzymac, usiąść na ławce i nakarmić. A potem sie widzi kilkulatki, co w poczekalni u lekarza muszą jesć jakies paluszki czy kanapki, bo są nauczone, ze gdzie stał, tam srał

Gość dżizys krajst
Patent fajny, ale obraz troszkę kojarzy mi się z dzieckiem chorym, niewiem czemu...