Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewe

dlaczego kobiety tak nienawidzą kobiet z dużym biustem?

Polecane posty

Gość taniotaniotanio
Prawda jest taka, że małe cycki TEŻ obwisną na starość, a będzie to wyglądało milion razy gorzej - takie wiszące fałdy skóry, a wielki cyc to trochę opadnie, ale nadal będzie wielki i będzie wyglądał przyzwoicie.

Gość Coś w tym jest tez mam duzy
:)

Gość Małe są poprostu
Brzydkie.. Co tu dużo mówić. Cyc musi być i już .

Gość baracudda
tylko tych co zakładaja bluzki z dużymi dekoltami tak, że aż sutki im wychodzą.

Gość NIC DZIWNEGO!!!
Małe nie tyle brzydkie, co nieciekawe, nieatrakcyjne. Tak powie Ci 90% facetów, a te pozostałe 10% ma skłonności także ku innym chłopcom. No i właśnie dlatego kobiety nienawidzą innych z dużym biustem - bo wiedzą, że tamte są wygrywające w walce o samca. A małe biuściki muszą walczyć by zostały zauważone.

Gość baracudda
po prostu wydaje mi sie, że takie kobiety budują swoja wartość tylko biustem.

Gość NIC DZIWNEGO!!!
Ty mówisz o spotkaniu takiej na żywo, my mówimy o reakcjach w necie na hasło "duży biust" - faceci się napalają, inne (płaskie)kobiety robią się wściekłe.

Gość moja mama ma duży biust
i pamietam, że zawsze sie przy mnie ubierała a ja nie mogłam patrzec na ten biust, był brzydki :O Ja sama sie cieszę, że mam rozmiar b a nie d czy e. I nie mam kompleksów. Na powodzenie nie narzekam a kobiet z duzym biustem nie uważam za rywalki. Bo o co tu rywalizować?

Gość baracudda
no to powodzenia z takimi facetami:) co napalaja sie na duży biust:)

Gość szebkaekspertyza
co tu dużo gadać - za duże są obrzydliwe, zbyt małe są nie atrakcyjne.

Gość qwertttttttt
same mając do wyboru faceta z wackiem 6 cm albo 20 raczej wybierzecie tego z większym sprzętem tak samo jest z facetami-lecą na balony po prostu albo sie z tym pogódzcie albo zacznijcie odkładac na sylikony

Gość nienawidzieć kogoś za duży
czy mały biust? Wam chyba odbiło... Jak ktoś ma ochotę to niech sobie zobaczy na stronie startowej Onetu babę, której biust waży.. 40 kg :D

bo małe lepsze i nie wpadaja pod pachy przy leżeniu

Gość qwertttttttt
małe piersi zachwalac będą tylko płaskie kobiety żeby sie lepiej poczuć spójrzcie prawdzie w oczy jesteście jak margines społeczny przy cycatkach tylko jakiś biseksualny gej na was poleci

Gość baracudda
cóz mylisz się ja wolę małego niż takiego 20 cm. A tak w ogóle to wybierajac partnera nise patrzę mu w rozporek.

Gość qwertttttttt
a i nie ma piękniejszego widoku jak wielkie balonuy wpadające pod pachy przy leżeniu czy chodzeniu

Gość maczo panczo
baracudo a ja przy wyborze partnerki biore pod uwage jej cycki ty niestety nie widzisz jaki sprzet ma twój potencjalny wybranek niestety i mnie zdarzały sie pomyłki i wypchane staniki których właścicielki zostały przezemnie kopnięte w dupe

Gość maczo panczo
baracudo ty wolisz małe wacki bo to takie samo kalectwo jak małe cycki niestety faceci z małymi wolą laski z dużymi nic ci tu nie da ta twoja akceptacja

Gość karoleklolek
baracudda cóz mylisz się ja wolę małego niż takiego 20 cm. jak tak myślisz toś ciemna i nie wiesz w ogóle o co kaman w tej bajce ;)

Gość 32423
Uważa się za niewłaściwie pisać w necie "mam duży biust, mały to jest porażka", ale całkiem cool wydaje się być pisanie "mam mały biust i jest fajny, wolę to niż wielkie donice"

Gość vvvcx
wolisz małego penisa, bo widocznie masz płytką pochwę, albo nie wiesz co to dobry seks, albo seks w ogole się nie liczy dla ciebie, tylko patrzenie w oczka oczywistym jest że duży biust jest ładniejszy. Nie jakiś gigantyczny, bo posługując się przykładem 40-kg biustu jesteście - płaskie dziewczynki - w tym momencie śmieszne. Ale po prostu duży, pełny. a nie jakieś tam pryszcze

Nienawidzą???Pierwszy raz coś takiego czytam Mi to zwisa jakie cycki mają inne laski Sama mam średni biust Ani mały ani duży Ale gdybym miała wybierać czy chcę mieć jeszcze większe czy mniejsze to wybrałabym mniejsze Dlaczego?łatwiej o takie zadbać, nie obwsisną tak jak duże I nie piszcie ze to nie prawda bo to jest prawda Duze piersi maja swoj ciezar i z czasem opadaja Taka kolej rzeczy Male oczywiscie tez ale znacznie pozniej Mi sie wydaje ze to wlasnie babki z duzym biustem próbuja przekonac sie ze duzy jest lepszy

Gość gdy byliśmy nastolatkami
nie muszą przekonywać, duży JEST lepszy

No ale w czym jest lepszy bo nie rozumiem W tym ze sprawia problemy np. przy bieganiu?Że dużo szybciej następuje w nim rozpad kolagenu i obwisa?Że faceci widzą tylko cycki nic poza tym?No w czym bo nie wiem.... Dobrze ze ja mam w sam raz I nie musze wysłuchiwać takich bredni

Gość ja mam male B niestety i
przyznaje ze duze jest lepsze. sama chicałabym miec duze ładne c. no ale niestety mam co mam:P ale nie podobają misie wielkie cyce takie babcine ze laska jest młoda a ma rozjechane duze piersi i wielkie suty, to obrzydlwe:O juz wole swoje maluchy przynajmniej są dziewczece. ale wolałabym miec cos posrodku - takie sterczące C.

Gość baracudda
mam wrażenie, że pod różnymi wpisami kryje sie ta sama osoba. Wisi mi to co myślisz o mnie czy jestem kaleka z małym biustem czy też nie. Możesz negować moje preferncje co do przyrodzenia facetów. Chyba masz jakis kompleks. Miej sobie duży biust i wielka pochwę i sie tym ciesz. pa pa

nie rozumiem, po co generalizowac...co kobieta to inny gust. Mnie z kolei trudno zrozumieć, że komus własnie moga się podobac duże piersi z wielkimi sutkami...tak jak ktos wyżej napisał, mnie tez to obrzydza. Śmieszy mnie także twierdzenie, że osoby z małym biustem mówią tak przez zazdrość...te które faktycznie zazdroszczą robia sobie implanty...dzisiaj sa coraz bardziej dostępne dla coraz większej rzeszy kobiet....ale również zdaża się coraz więcej operacji pomniejszania biustu...wiec chyba nie ma reguły...

Ja mam C i bardzo się cieszę:)Ale wolałabym mieć B niż np. D czy E Toż to wiszące wory są!!!!

Biusty z implantami są ładne owszem Przez wkładki przynajmniej nie wiszą do pępka po zdjęciu stanika tylko fajnie sterczą Wyglądają na jędrne Moim zdaniem w tym wypadku duze nie jest piękne No moze jest ale do czasu Małe zawsze pozostają jędrne I nie wisza:)