Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewe

dlaczego kobiety tak nienawidzą kobiet z dużym biustem?

Polecane posty

Gość wszystkie jesteście
głupie i taka jest prawda. Najeżdżają na siebie kretynki jakby było o co :O Wstydziłybyście się, żenada kompletna :O

Gość taTAMI85
Ejjjjjjjjjj tam gadanie przedmiotowe traktowanie, jak zawsze mowie jak masz co pokazywac to pokazuj, a kiedy na stare lata?!?! ja tam lubie jak faceci sie za mna ogladaja chco mam meza:P a moze ja jakas dziwna jestem? moze rekompensuje saobie male cycki ale mam zajebiste dlugie i zgrabne nogi jak zaloze szpile i krotka spodniczke to z duma paraduje po ulicy:D jak ktos ma ladny duzy biust to niech z nim paraduje jak chce mi to nie przeszkada zupelnie:P Co do zuzych sutow gowno prawda, sut sutowi nie roeny sa z malymi cyckami i mega sutami, i z duzymi cyckami i malymu sutkami!!!

Gość You made me cry
Wy jesteście na prawdę takimi kretynkami czy udajecie? Napisałam, że JA nie znam takiej osob osobiście (chudej z dużym bisutem), nie stwierdziłam, że nie istnieją, ale z osób które znam to w push-upie niektóre sprawiają wrażenie pełnych, a bez magia znika, a osób których nie znam tylko widzę na ulicy nie wliczam bo skąd mam wiedzieć czy nie ma poprostu silikonu?

Gość ggwsgwe
ja jestem facetem, płaskocycu

Gość żabunia...rosia
duże biusty są wstrętne!!!! ohydne!!! jak krowa dojna!!! brzydziłabym się mieć takie, od razu bym sobie zmniejszała!!!! a wartościowi mężczyzni lecą na małe biusty, tylko tępaki lubią duży biust

Gość wodka
a co mnie obchodzi na co leca faceci? trudno, mam małe cycki i nie miałam nigdy problemow z facetami, człowieku zastanow sie co ty mowisz, to ja mam sie czuc komfortowo a nie facet, ktory sie wgapia w moje cyce na ulicy, gowno mnie on obchodzi. Wazniejszy dla faceta jest zgrabny tyłeczek jesli juz o tym mowa!!

Gość wszystkie jesteście
facetem, ale nie mężczyzną. Co robisz na necie o tej porze, fajtłapo ? Mój mężczyzna ciężko pracuje i nie ma czasu na takie żałosne dyskusje mikrusie.

Gość żabunia...rosia
na serio jak laska ma duży biust, powinna zapinać bluzke pod szyję, albo bandażem owijać te cyce, nie wiem.... to ohydne że je widac, ohydne że mężczyźni na to patrzą, no ale widocznie to tępaki, mądry mężczyzna nie spojrzy na duży cyc, co najwyżej splunie

ggwsgwe A to wszystko tłumaczy:P 90% facetów woli duże bo to typowe samce - nie wazne co w głowie byle było za co złapać Ok teraz rozumiem;)

Gość taTAMI85
Ty facet bez takich tekstow plaskocycu- zalosny jestes:O 423 cos tam popieram, z biologia nie wygram wiem ze to sie bardziej podoba, zaakceptowalam ten fakt i masz racje umiesniony facet z szerokimi barami to jest to:P:D

Gość gdy byliśmy nastolatkami
wszystkie jesteście > a ty nie pracujesz? utrzymuje cię facet? co to za argument że twój facet teraz pracuje? byłby argument, gdybyś to ty pracowała

Mi duzy biust po prostu przeszkadza. Ubrania wygladają oropnie na mnie. No nie podobam sie sobie. Czy podobam sie facetom - mam to gdzies. Mam za to fajne długie i szczuple nogi - i to nogi wole eksponowac niz biust. Nie podobaja mi sie laski typu Kasi Cichopek. Sa oblesne ... poza tym jesli biust jest faktycznie ladnie wyeksponowany, a nie ordynarnie wywalony to jeszcze ujdzie.

Gość ken czastyn tyry
mi cycolinda nie wadzi poki nie wejdzie mi w droge! ps co z tym rozmaierem kutaska dla mnie ma duze znaczenie duzy fiut wysoki facet a od razu jakis taki meski sie wydaje np widzialscie zdjecia pique jak czekal na szakire jaka ma pale no nic tylko ujezdzac

Bella ... Podoba mi się Twoje podejście Chociaż masz duży biust to się nim nie chwalisz i nie szydzisz z kobiet z mniejszym biustem Dla niektórych duzy cyc to powód do dumy Czasem jedyny atut jaki baba ma...........

Gość żabunia...rosia
no i bardzo dobrze, wielkie cyce są brzydkie, kobiety co je mają dziwią mnie że nie idą pod nóż zmniejszyć, jak się mogą nie brzydzić swojego ciała, są brzydkie przecież!!!! w ogole nie kobiece, tylko jak krowa!!!!! nie liczycie się!

Gość wszystkie jesteście
gówno cie to obchodzi co ja teraz robię, ale koleś który siedzi od rana na babskim forum i kłóci się z babami jest żałosnym, pewnie bezrobotnym prawikiem, którego wszystkie dziewczyny miały co najwyżej na nazwisko .jpg

Gość ggwsgwe
"Nie podobaja mi sie laski typu Kasi Cichopek. Sa oblesne" "podoba mi się twoje podejście" typowa odpowiedź płaskocyca

I w drugą stronę Podobaja mi się postawa kobie z małym które nie wyśmiewają tych z dużym Kazda oprócz cycków dostała coś jeszcze I tym się trzeba chwalić;)

gówno cie to obchodzi co ja teraz robię, ale koleś który siedzi od rana na babskim forum i kłóci się z babami jest żałosnym, pewnie bezrobotnym prawikiem" standardowe powiedzonko kafeteryjnej kobiety której zabrakło argumentacji ;)

Gość ken czastyn tyry
no to podkurwiles sutka bez cycka taka faza rozmiar a to nie cycek to sam sutekwybulony leeeee hahhhaha

ale ona właśnie napisała że są obleśne, a ty ją pochwaliłaś! ale jak jakaś napisze że obleśne są małe, to wpadasz w furię

ggwsgwe Tak bo na 100% kobieta która woli małe piersi sama ma małe Typowo proste myslenie faceta Weź już się nie kompromituj co?Takiego ograniczonego chłopa dawno nie widziałam Nawet tutaj

adalis ---> bo ja mialam mały biust i wiem jak sie zyje z takim biustem, teraz mam duzy i zaluje. Miseczka D w ciazy, po ciazy E - no masakra !!! Chociaz kiedys jak mialam te 15 - 17 lat, to chialam miec większy ale przeszlo mi ok 18 bo okazuje sie ze i bez mega cycow jestem fajna dziewczyna, mialam naprawde duze powodzenie. Chcialabym wrocic do moich malych rozmiarow, zastanawiam sie czy nie zrobic sobie operacji, bo naprawde zle sie czuje.

gdy byliśmy nastolatkami Dziwny jest ten was tok myslenia Nie bede 10 raz pisac ktore piersi bym wybrala gdybym dostala taką mozliwosc bo mi się podobają moje wlasne Dobrze jesli 75C są małe to mam małe I co?Mam zacząć mieć kompelksy?Bronie kobiet z malym cycem po ktorych jadą te z wielkim - sama mam małe Bronię homoseksualistów - sama pewnie tez jestem homo BRonię dziewic - sama tez jestem dziewicą Mam juz dosc tych waszych prościutkich móżdżków Do szkoły marsz!!!!;)

Gość ken czastyn tyry
?

Gość lllllool
adalis86, masz 25 lat, dziecko od 2 lat, co wpadka była, puszczalska dzido?

adalis > jednak jesteś tępa. Napisałaś że nie lubisz gdy ktoś obraża laski z dużym cycem, ale gdy jakaś tak napisała, to ją pochwaliłaś. Gdy jakaś tam żabusia tak napisała - milczałaś. Ale czepiasz się każdego kto napisze że to małe są brzydkie. I nie zrozumiałaś tego, za to napisałaś że mój tok myślenia jest dziwny i mam iść do szkoły? wtf? Ty naprawdę masz takie niskie IQ? Naprawdę nie zrozumiałaś nic?

Gość ken czastyn tyry
?