Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewe

dlaczego kobiety tak nienawidzą kobiet z dużym biustem?

Polecane posty

Gość talia osy, biuścik C
sama mam spore cycki i jakoś nie czuje sie z tego powodu znienawidzona przez kolezanki. Mysle, ze zazdrosc o cycki to domena pustych i zakompleksionych bab, a ja utzrymuje kontakty tylko z fajnymi i spelnionymi kobietami. Frustratkom w otoczeniu mowie NIE! Autorka na bank ma ogromne kompleksy odnosnie swoich piersi.

Gość gdy byliśmy nastolatkami
>>>> sama mam spore cycki i jakoś nie czuje sie z tego powodu znienawidzona przez kolezanki. Mysle, ze zazdrosc o cycki to domena pustych i zakompleksionych bab, a ja utzrymuje kontakty tylko z fajnymi i spelnionymi kobietami. Frustratkom w otoczeniu mowie NIE! Autorka na bank ma ogromne kompleksy odnosnie swoich piersi. ja pierdole, co za bezsensowny wniosek ! FACEPALM! Sama przyznałaś, że są takie które zazdroszczą cycków, ale są głupie i tępe. Są więc też takie, które odczuwają te niechęć i zazdrość. I czy te, które ją odczuwają są tępe i głupie? czy wy w ogole wykazujecie się jakąkolwiek logiką w myśleniu?

gdy byliśmy nastolatkami Daruj sobie co?Prostota Twojego myslenia mnie poraża Nie mam ochoty pisać z ludzmi na twoim poziomie bo nie spełniam się intelektualnie PS: DObrze od dzis bede komentowac KAZDY wpis zebys nie podejrzewala mnie o wybiorczosc i popieranie jednego ze zdan:P

ja nie mogę szok, jaka Ty jesteś głupia, tak zwyczajnie i po ludzku głupia, pewnie z IQ ok. 70

Gość twims
Ja mam duży biust i nie lubię tego, a jestem szczupła więc mam ogromny problem z dobieraniem ciuchów, nie mówiąc już o stanikach czy strojach kąpielowych, których w moim rozmiarze w normalnym sklepie nie uświadczysz. I niektóre fasony ubrań w ogóle odpadają, bo wyglądam w nich wulgarnie :o

W momencie gdy argumentacja zmienia się: - w sprawdzanie pisowni -podwazanie wiary i wiedzy ew. IQ - wyzywanie i obrazanie Koncze dyskusje bo rozmówca wypalił się intelektualnie i piszę od rzeczy byle tylko pisać Zatem żegnam I pozdrawiamw wszystkich na poziomie:)

Gość ggwsgwe
"Płaskocycu Hahaha Powiem mężowi ciekawe co on na to" powiedz, powiedz Usmiechnie się zmieszany, bo co innego ma zrobić

Gość wodka
ggwsgwe na Ciebie zadna mądra kobieta by nawet nie spojrzała, skoro biust to u ciebie numer jeden, zreszta, prawdopodobnie jesteś kobietą, tylko zeby podtrzymac swoje teorie, udajesz faceta, hahaha, tak jakby nas interesowało ze faceci lubia wielkie cycki, owszem, lubia i kazdy to wie ;) co nie zmienia faktu, ze jakiejs kobiecie moze sie podobac jej maly biust, bo tak jest wygodniej, tepaku ;)

to jest tak, jakby w jakimś temacie faceci się wzajemnie pocieszali że duże penisy są brzydkie, obleśne, tylko małe są fajne to czy pomyślelibyście że mają duże, ale bronią uciśnionych? czy może jednak, że mają małe pyrdki?

Gość wodka
mały wacek a mały cyc to troche roznica nie sadzisz?

nie chodzi o to, tylko o to, co oznacza gdy ktoś broni jednej strony

prawde mowiac nie bylam nigdy zla na kobiete bo miala duzy biust...ja nie mam malego ...ewentualnie mogl mi sie jej bardziej podobac od mojego ale zeby az kipic nienawiscia to nie....wiem ze faceci gapia sie na biust i lubia duze -w moim przypadku bylo zawsze tak ze to moj sie podobal bo uwielbiam duze dekolty i nie wstydze sie eksponowac biustu ..

Gość 34335
Właśnie - o co chodzi w takim razie z tą nienawiścią wobec dużego dekoltu, bo o tym napisało tu wiele kobiet? Co w tym złego? Jak jakaś ma ładne nogi to oburzacie się, że nosi krótkie sukienki? Jak jakaś ma ładny biust to niech pokazuje

Gość twims
A ja za to zazdroszczę dziewczynom, które mają mały biust i mogą nosić fajne dekolty, bluzki bez stanika itp...

Gość a to sie ubawilaaaam
maly biust i fajne dekolty :D

a ja mam to gdzieś, choćbym spaliła na stosie wszystkie kobiety z dużym biustem i tak będę płaska :P

Gość papla666
A ja mam miseczkę D i zawsze uważałam, że mogło by być nieco więcej :). Ale żeby zaraz nienawidzić biuściaste dziewczyny??? Mnie drażnią tylko te. które mają kompleks dużego biustu i noszą np za małe staniki...Robią sobie krzywdę i to ładnie nie wygląda.

Gość ken czastyn tyry
?

Gość twims
"a to sie ubawilaaaam maly biust i fajne dekolty " Nooo tak. Ja gdy założę ten sam krój, wyglądam wulgarnie. Owszem biust jest wyeksponowany i przyciąga spojrzenia, ale ja dziękuję za takie spojrzenia :o

chodzi mi o to ze jak masz maly biust to zadne dekolty nie wchodza w gre. musi byc jakis ladny zarys a nie deska . i nie mowie tu o piersiach typu dd czy wiecej wystarczy miec c to juz cos

moorland :D dokladnie

Gość twims
Ale ja nie mówię o totalnym braku biustu, tylko o małym. Ja po prostu zazdroszczę małym biustom :p

Gość wodka
ja NIE nienawidze biustow wielkich, nie obrazam kobiet z duzym biustem, kobiety z duzym biustem nasmiewaja sie z kobiet z małym(nie wszystkie), na co kobiety z małym ani z duzym nie maja wpływu kurwa! o co chodzi z obnazaniem? juz pisze. Jak kobieta ma ładny biust i go pokaze, ok!! super nie mam nic przeciwko! piersi to piekna rzecz jak sa odpowiednio ukazane! drazni mnie taka, co wezmie wielgachny dekolt a jej piers sie wrecz wylewa, co jest nieestetyczne, zazwyczaj zachowuja sie tak dziewczyny z nadwaga, kupuja za male bluzeczki, to wyglada okropnie.Oczywiscie to nie reguła. TAK to mi się nie podoba, mówiem tu o duzych piersiach, naprawde duzych, a tak to ok, miejscie duze biusty :)

Gość mi mala z pracy
duze, ale zadbane i jedrne biusty sa super:) w ogole lubie ladne laski i chetnie sie na nie gapie;p sama mam sredni, ale zajebisty bo jedrny jak cholera i w sam raz do sylwetki. nie mam kompleksow, wiec nie frustruje sie i nie mam problemu z przyznaniem, ze ktos jest ladniejszy czy madrzejszy. czego i wam zycze:P