Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita0302

Czy biały śluz 9 dni po stosunku przerywanym oznacza ciążę?

Polecane posty

9 dni temu współżyłam z chłopakiem i byl to stosunek przerywany ale wiem ze skończył dopiero poza mną wcześniej jedynie mógł mu się wydostać ten płyn przed wytryskiem ale wytrysk był poza mną. Pojawił mi się teraz biały gęsty grudkowaty śluz. Co to może być?

Gość kruellaaaaaa
smok wawelski to moze byc albo pszczolka maja

Gość no taki to
śluz jest raczej oznaką grzybicy a nie ciąży. Nie swędzi cię czasem?

nie wgl nie swędzi nie piecze... nic... czytałam też przed chwilą że on może oznaczać ciążę ale pobolewa mnie brzuch tak jak na okres ale tez wyczytałam że to może być ciąża...nie wiem co myśleć

Gość fhgrsxh
sluz, jego barwa i konsystencja zmienia sie w zaleznosci od cyklu, raz jest bezbarwny, ciagnacy sie jak bialo jaja kurzego, a czasem bialy mleczny lepki

u mnie jest własnie ten biały ciągnący się... ale do tej pory jak pobolewał mnie ten brzuch to myślałam że raczej wszystko ok a teraz ja przeczytałam że to może być objaw to trochę się boję

Gość antyczka8694
jak poważny temat to zadawaj poważne pytania. Skąd my mamy wiedzieć jakie ty masz cykle, który to był dzień cyklu, czy regularnie prowadzisz obserwacje śluzu i cyklu i dlaczego pozwalasz na zabawy gdy nie jesteś pewna ze to dni niepłodne. A pms bardzo łatwo pomylić z pierwszymi objawami ciąży.

dokładnej odpowiedzi nikt mi tutaj nie udzieli ale może któraś z dziewczyn miała też cos takiego dlatego pytam.