Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kiedykowliek

pomogliscie keidys komus z kafeteri???

Polecane posty

Gość czy kiedykowliek

jwt

Gość chwila prawdy,
Tak - wielkokrotnie pomogłam przez internet, raz pomagłam w realu osobie poznanej na kafeterii.

Gość czy kiedykowliek
bo wlansie zastanawiam sie czy pomoc dziewczynie stad ale nie mam pewosci czy poprostu warto ...

Gość zadna_wiedzy
boisz się, że ktos cie zrobi w chooja?

Gość czy kiedykowliek
dokladnie... moge posiwecic 50 zł ale jaka mam pewnosc

zawsze warto pomagać. bez względu na to, komu pomagasz i w jakich okolicznościach się poznajecie. człowiek po drugiej stronie klawiatury jest takim samym czującym stworzeniem jak Ty. więc jeśli czujesz, że możesz pomóc to działaj;) trzymam kciuki,

Gość chwila prawdy,
w kwestii pomocy finansowej to bym się raczej radziła zastanowić

Gość czy kiedykowliek
mam wielka ochote pomoc to bedzie czesc tego co dziewczyna potrzebuje a raczej jej dzieciak ale 50 zł zawsze zbliza ja do celu zaryzykuje chyba ja nie zbiednieje

Gość czy kiedykowliek
chwila prawdy - coz nie mam inne mozliwosci zrestza ona innej pomocy nie potrzebuje bo chodzi konkretnie o urlegulowanie czegos przez nia mam zdj jej dowodu dane ..mysle ze raczej jest wiarygodna

Gość mama na 2 etatach
Chodzi Ci o dziewczynę, która musi zapłacić 300 zl za przedszkole? ja też myślę o 50 zł, więc bylaby do przodu o całą stówę... to dużo.

Gość chwila prawdy,
Po zastanowieniu stwierdzam, ze masz rację - są różne sytuacje. Nieraz nie da się inaczej pomóc jak tylko materialnie.

Gość zadna_wiedzy
no tak, lepiej pomóc dobrym słowem :D z kasą to różnie bywa. Pełno tu oszustów bydlaków. Masz jej dać kasę na dziecko? Jakaś tam pomoc może to i jest. Ale jej życia nie zmienisz przez to. Raczej jakąś zachciankę. Dziwne trochę...

Gość czy kiedykowliek
mama na 2 etatach - dokładnie o niej . brakuje jej 250 zł wiec zostalo by 150 , ja zrobie jej przelew , kurde nawet jak mnie oszuka to jej sumienie a moze naprawde dziecko straci miejsce i ja sie bede gryzla

Gość pomoge !! Ala
to i ja dorzucam 50 zl :) sa jakies namiary do niej ?dajcie link do tematu

Gość Też byłam w bardzo trudnej
sytuacji i Ktoś z Kafeterii mi pomógł. I to nie była mała kwota, zupełnie bezinteresownie. Kontaktowałam się później z tą osobą, żeby uzgodnić zwrot, ale cisza...

pomogłam, słowem czy informacją wiele razy, raz wyslalam paczkę żywnościową, nie pamiętam, o jakiej wartości

Ja pomagalem tutaj róznym ludziom wielekrotnie glownie w sprawach bankowych i prawnych, finansowo tez mi zdarzylo ale moze ze 2 razy no i oprócz tego poznalem tutaj kobiete warta kazdego wysilku niestety zwiazek sie nie udal z tej znajomosci ale pomagac warto wiec zachecam :]

Gość mama na 2 etatach
Dała Ci namiary? Na pewno będzie jej miło, dziewczyna jest w trudnej sytuacji a niedługo święta. No i pomagamy dziecku, przede wszystkim. Zniknęła z tamtego tematu, myślalam, że poszła.

POMOGLAM, PORADAMI PRZEROZNYMI, SPORO OSOB ODZYWALO SIE SWOJEGO CZASU NA MAILA, JAK JESZCZE SIE TU BARDZIEJ UDZIELALAM

Jeden dosyć popularny użytkownik przysłał mi kasę w sumie na zbytki, bo na realizacje swojego hobby. Tyle powiem. Nie powiem sumy, bo jednym może się wydawać mało a innym dużo a w sumie to nie istotne. Uważam go za w porządku faceta, mimo licznych tutaj na niego najazdów. :)

Gość ta ktora dostała pomoc!!!!!!!1
A ja w zeszłym roku dostałam pomoc od zofka z dublina Bylam w ciezkiej sytuacji finansowej i dostalam od niej buty na zime dla corki.Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogla i jeszcze wysłala w dodatku dla niej bluze po corce. Moja corka noge mam jak yeti bo 11 lat i 39 numer nogi ale cale szczescie noga stanela i teraz bedzie druga zima jak w nich bedzie chodzic. Nasze szczescie nie znało granic -mowialam ,ze aniolek wtedy do nas przyszedl 17 pazdziernika-na dlugo zostanie ta data w pamieci. Ja jestem starsznie widzieczna tej osobie-a ile bylo zlych postow ,ze oszukuje wyłudzam i takie tam.

Gość czy kiedykowliek
bo poszla do pracy ale mam jej dane .

Gość mjksl
Oczywiście, zróbmy jej miłą niespodziankę, nie liczyła, że aż tyle osób da się nabrać na ten płaczliwy post! Wiecie oczywiście, że "mama na dwóch etatach" to robi cyklicznie, co jakiś czas, zmieniając nicki (albo i to nie)?

Gość lilijka25
a powiedzcie...poznaliście kiedyś kogoś na kafe i przenieśliście tą znajomoś na real? jak tak to z jakim skutkiem?:)

Gość mjksl
"Jeden dosyć popularny użytkownik przysłał mi kasę w sumie na zbytki, bo na realizacje swojego hobby. Tyle powiem. Nie powiem sumy, bo jednym może się wydawać mało a innym dużo" Właśnie tak kończy wasza kasa - wydawana na duperele a nie na "biedne głodne dzieci".

Gość czy kiedykowliek
mjksl - ooojjj ktos tu zazdrosci chyba ;] harpia jakas!!

Gość mama na 2 etatach
Co ja robię cyklicznie???? ja tylko chcę komuś pomóc! Chyba Ci się coś pomyliło :o

Gość mjksl
"Jeden dosyć popularny użytkownik przysłał mi kasę w sumie na zbytki, bo na realizacje swojego hobby. Tyle powiem. Nie powiem sumy, bo jednym może się wydawać mało a innym dużo" Właśnie tak kończy wasza kasa, litościwcy. Wydawana na HOBBY, a nie na "biedne głodne dzieci". Gratulacje.