Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kiedykowliek

pomogliscie keidys komus z kafeteri???

Polecane posty

Gość czy kiedykowliek
lilijka 25 ja nie ale chcialabym nie mam wielu znajomych :)

Gość czy kiedykowliek
mama nie przejmuj sie to moj mail jesli chcesz dane tej kobiety fraszka_ubezpieczenia@onet.com.pl

mjksl - on doskonale wiedział na co mi trzeba... Taki miał kaprys i koniec. Jak chciałby mi dać na fryzjera albo zapłacić żigolaka to też ma do tego prawo. :

lilijka25 Tak ja poznalem tutaj kobiete spotykalismy sie itp. bylo naprawde fajnie niestety kwestie zawodowe nie pozwalaly nam zbudowac z tego zwiazku ale nie zaluje Ta dziewczyna w sumie odmienila mój punkt widzenia na wiele spraw do dzis jestesmy w kontakcie ale juz jako znajomi :]

Gość mjksl
Zmień sobie nick po raz kolejny. Robienie reklamy własnych zebraczych postów - super sprawa. "komuś pomóc" - jaaaasne.

Gość czy kiedykowliek
michaszko jesli chcesz pomoc napisz na meila..bo tu zaraz zasmieca

Gość mama na 2 etatach
Rany boskie, to jakaś masakra. Wejdź sobie na forum ciąża i wychowanie dzieci, ja tam siedzę jakiś czas i piszę w niektórych postach, udowodnij sobie, że mnie z kimś mylisz :o Ja tego nie rozumiem. Czy to już jakaś nasza narodowa mentalność, że się ludzi oskarża albo podejrzewa o naciągactwo. Dziewczyna napisała w temacie ile wam zostało kasy do wypłaty, że zarabia grosze (w to wierzę), musi zapłacić za przedszkole dziecka (w to również wierzę) i po prostu na to nie ma. NIe pisała nic o pomocy, żaliła się tylko. Sama mam dzieci, wiem jak to jest, mnie akurat stać i 50 zł nie jest czymś wielkim, ale po tym co tutaj się pisze człowiekowi odechciewa się pomagać :o

Gość mjksl
Do "czy kiedykolwiek" - nie, nie zazdroszczę umiejętności żebrania i naciagania ludzi. Myślę, że kiedys los się odwróci i te łajzy naciagające na kasę za pomocą kłamliwych maili dostaną za swoje.

Gość mama na 2 etatach
A na 2 etatach - taki mam nick, od dawna, mogę nawet Ci linki wysłać, chociaż wątpię, czy mnie przeprosisz :o Ta dziewczyna pracuje na 2 etatach (i pewnie myślisz, że stąd nick) ale ja jestem mamą na 2 etatach, bo mam bliźniaki i siedzę w domu :D Ot cała tajemnica, haha.

Gość czy kiedykowliek
kazdy postepuje wedlug wlasnych zasad narazie tylko jeden krzyczy negatywnie inni sa raczej na tak wiec poprostu widac ilu ludzi ma dobre serce a ilu nie ja tez sie boje ale rownie dobrze moglabym zgubic to 50 zł albo wydac na pierodle typu bluzka kolejna czy bransoletka ja sie obejde a ona nie

Gość mjksl
Jaaasne, "Mama na dwoch etatach" - i w ten świetny sposób sprzedajesz odgrzewaną historyjkę kolejny raz! Podaj ponownie numer konta, jeszcze tego tutaj zabrakło.

Gość o tak pomogli mi
sie calkowicie wykoleic :classic_cool:

mjksl - wspieranie mojej pasji to też jest pomoc. Ja też jestem ważna. Dzieci są ważne, dorośli są ważni. Wszyscy jesteśmy ważni i nasze potrzeby też.

czy kiedykowliek to mój mail : michaszkoo@o2.pl napisz te namiary jesli mozesz co do oskarzen - miej to w dupie sama wiesz kim jestes i co robisz wiec nie przejmuj sie co do tego ze ludzie oskarzaja no coz :/ w Polsce to chyba juz standard ze najpierw padaja oskarzenia potem dopiero analiza tematu (jezeli ta analiza wogole jest) :D

Gość czy kiedykowliek
mjksl - czy moge cie prosic o opuszczenie tego watku ??

Gość mama na 2 etatach
Chyba żartujesz? Przeczytaj od początku ten wątek, kto jest jego autorem i kto ma do niej namiary - bo ja ich nie mam. Nie wierzę w to, po prostu nie wierzę. Ale tak to jest, jak się ze "swojego" działu wchodzi na ogólny, mam za swoje :o Jeszcze mnie o takie coś w życiu nie posądzono.

Gość mjksl
Skoro twoja pasja jest taka ważna, to sobie na nią zapracuj, nie naciągaj innych. Wkurza mnie to cale żebranie, sprobujcie iść na dworzec i zebrać przynajmniej patrząc naciąganemu w oczy, a nie kryjąc się pod coraz to nowym nickiem i nową historyjką!

Gość mama na 2 etatach
I to jest chyba moment, w którym powinnam zaczernić swojego nicka i wracać na wychowanie dzieci, tam to chociaż nikomu do głowy takie bzdury nie przychodzą.

Nie naciągałam.... ale żal dupe ściska ze ktos dostał prezent. A kilka dni temu znalazłam na drodze 14 zł... i co? Także Ci z tym ciężko?

Gość czy kiedykowliek
jejku jedna osoba i popsula caly watek nie znas zt nikogo ani my nie znamy ciebie czemu z gory oceniasz ktos cie kiedys oszukal?

Gość czy kiedykowliek
mjksl - po co piszesz juz obrzydliwe rzeczy na watku tej dziewczyny do tej pory nie bylo tam ani jednego obrazliwego postu !!!!!! jejku co za potwor

Gość mrufkaa
tak , ja kiedyś uprawiałam sex wirtualany z jednym takim prawiczkem z tego forum :D

Gość mjksl
Widziałem tu juz szczere zebrackie posty: - dajcie mi na mieszkanie (nawet sobie obliczyła, ile powinien dać jej każdy na kafe!) - dajcie mi na ciuchy - dajcie mi doładowanie komórki ale zawsze do szału mnie doprowadza hasło: dajcie mi pieniądze na dziecko, a jak oferujesz pomoc rzeczową, to stanowcze NIE i podają numer konta! Po tym widać od razu, w czym rzecz.

Gość czy kiedykowliek
no to jak masz jej do zaoferowania pomoc rzeczowa to zapytaj nic tam nie pisze ze nie !!!!

Gość mama na 2 etatach
mjksl Przez Ciebie mam wątpliwości, czy jej pomóc finansowo...

Gość mjksl
Zabawne, ze nikt nie zniża sie do wpłacenia jakiejś kwoty (oprócz moze 10 zł podatku przy rozliczeniu rocznym) na dom dziecka, schronisko dla psów, badania nad Alzheimerem - ale stado daje się nabrać na płaczliwy fałszywy post na Kafe... Jak owce... za przewodnikiem - do przepaści.

Gość czy kiedykowliek
a jak naprawde jest potrzebujaca to co wtedy ?

Gość Opowiem Wam Coś
Jakieś pół roku temu otrzymałam tu na kafeterii pomoc finansową od dwóch wspaniałych kobiet, które zawierzyły mi na słowo. Jedna po rozmowie telefonicznej, druga po wymianie mailii. Dały mi kasę, abym mogła przeżyc z dzieciakami najtrudniejszy moment w moim życiu. Nie jestem oszustką, mówiłam prawdę i wiem, że te kobiety to wiedzą. Nie wiem czy mogę ujawniac ich czarne niki, więc napiszę tak: Joanna i Monika DZIĘKI WAM UWIERZYŁAM, W CZŁOWIEKA. A Tak przy okazji te dwie kobiety (mają tu bardzo znane czarne nicki) są na kafeterii ciągle za coś bluzgane, zarzuca się im niestworzone rzeczy. Nic o nich nie wiecie. I zapamiętajcie NIE WSZYSTKO JEST TAKIE NA JAKIE WYGLĄDA.

Gość mjksl
I zawsze to jest na DZIECKO - bo inaczej nikt by nie zareagował. Niczym te Rumunki na dworcu, tak zebrały o kasę na dziecko, a dziecko w tym czasie kładły na betonie, bez butów (w lutym!!!) bo to wzbudzało większą litość przechodzących. Troska aż biła w oczy. I oczywiście brały tylko gotówkę.