Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bgbgbgbgbgbgbgbggbgbgbgbgbgbgb

zwariowałam.......

Polecane posty

Gość bgbgbgbgbgbgbgbggbgbgbgbgbgbgb

2 lata temu poznałam pewnego chłopaka - mówię chłopaka bo jest o 7 lat młodszy ode mnie....bardzo mi się spodobał ale nigdy nie pomyslałabym o tym by się z nim związac. Widzieliśmy się kilka razy po czym wyjechałam za granicę na pól roku. Przez ten cały czas codziennie ze soba rozmawialiśmy i tak doszło do tego że po przyjeździe do kraju chcemy oboje się spotykac. W czasie mojego pobytu za granicą poznałam innego faceta. Na początku łączyła nas tylko przyjaźń ale z biegiem czasu powolutku czułam że to jest coś więcej... no i stało się zaczeliśmy ze soba sypiać. Nigdy nie zgodziłam się na to by być z nim ponieważ jest człowiekiem który traktuje życie jak jedna wielką imprezę - jest dla mnie cudowny ale - zbyt wiele wydarzyło się w jego przeszłości.... teraz jestem w polsce i spotykam się z tym pierwszym ale jest beznadziejnie. Pomimo że on naprawdę sie stara i jest niesamowicie dojrzały jak na swój wiek no i mega przystojny to jednak ja ciągle myśle o tamtym który potrafił zawsze rozbawic mnie do łez itp....o tych naszych wariacko spędzanych dniach itp...... nie wiem co mam zrobić jestem w totalnej rozsypce.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować