Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwicamozgu

normalnie sie powiesze chyba...

Polecane posty

Gość martwicamozgu

nie mogę znaleźć pracy.szukam od września i nic..tyle cv wysłałam.. w sowim zawodzie i nie tyko..nawet jako pomoc do kuchni na zmywak...wszystko byle nie praca w sklepie na kasie... masakra..nic nie ma..co za kraj..chyba wyjadę stąd

Gość martwicamozgu
fryzjerka

Gość dziaddek
radze ci wypierdalaj stad i tak na poczatek kolo tysiaka dostaniesz to ci moze na browara zostanie

Gość martwicamozgu
oj chciałabym stąd wyjechać..ale to też nie jest takie łatwe..

Gość powieś się nienormalnie
będzie ciekawiej.

Gość martwicamozgu
póki co chce pracę...nawet za tysiaka, ale oczywiście chcę robić też na ten tysiąc a nie ponad etat jak to zwykle bywa..

Gość szukajaca pracyyy
w dużym mieście mieszkasz? Może podłap praktyki jakieś a potem sama się ogłszaja i strzyż po domach. Wększa szansa, że wtedy nawet na działalność zarobisz

Gość martwicamozgu
jest problem, bo fryzjerki i kosmetyczki to pustaki... mam z nimi styczność już sporo lat to wiem.. są to zwykłe pustaki, aż mi wstyd, że jestem fryzjerką... jasne, że jest praca po 10-12 h dziennie 6 dni w tyg np na sam procent bez umowy albo umowa na 1/4 etatu.. ja mogę iść zmywać gary za tysiaka i mieć umowę i pracować tyle ile w niej mam napisane...

Gość tak zwykle niezwykla
a ja siedze na kasie i mam 11,40 zl na godzine.. Lepsze to niz nic

Gość martwicamozgu
żona-swojego-męża a na jakiej podstawie twierdzisz, że nic nie umiem ?

Gość martwicamozgu
już pisałam praca jest, ale nie interesuje mnie 6 rok zapierdalanie bez umowy za marny procent..

Gość martwicamozgu
ja nie chciałam pracować w salonie w którym miałam praktyki bo uciekłam do innego miasta. jestem dobrą fryzjerką

Gość martwicamozgu
teraz pewnie standardowo jak to na kafeterii bywa żona swojego meża będzie mi wmawiać, że nic nie umiem, że sie nie nadaję i marudzę :D hahah

Gość martwicamozgu
umiesz czytać prostaczko ?? jest problem z umową a nie z pracą..ja chce mieć opłacane składki i mieć możliwość pójścia do lekarza na NFZ jestem fryzjerką z zawodu i nie pójdę na szwaczkę

nie no naprawde duzo umiesz... i jestes super fryzierką - ktorej nikt nie chce i ogolem sama nie moze zarobic pracujac w domku... :D i nie no wcale nie marudzisz hahah ps. fajny masz nick

Gość szukajaca pracyyy
to siedz i biadol dalej. Jak Ci ktoś podpowiada, żeby strzyc po domach skoro wiesz, że umiesz to robić to nawet tego nie skomentowałaś. LAlunia, teraz nawet do szukania pracy etatowej podchodzi się jak do biznesu-robi się bazę firm 100,200,500et i uderza si e do tych firm. Ty masz łatwiej, bo możesz nawet na ulicy się ulotkami rozreklamować

Gość martwicamozgu
lepszy niż Twój chcą mnie w pracy, nie martw się tylko ja nie wezmę kolejnej roboty bez umowy więc szukam takiej w której dostanę. namawiasz mnie do łamania prawa i pracowania na czarno w domu?? dzięki, moja koleżanka tak robiła a potem się spłacała bo ktoś życzliwy ją podjebał..typowe myślenie polaczkowe..zapierdalaj na czarno..na czarno to ja mogę iść do byłej pracy bez umowy..tylko przynajmniej nie nabrudzę sobie w domu kłakami i farbą.

Gość szukajaca pracyyy
umiesz czytać prostaczko ?? ok, ja odpadam z tej dyskusji. Skoro założenie działalności jest dla Ciebie ponad siły gdzie opłacasz niższy ZUS przez 2pierwsze lata to ja odpadamz dyskusji nara ps nie nabijajcie się z niej, przynajmniej nick sobie celnie wybrała🖐️

Gość martwicamozgu
no po zawodówce a co ?? masz coś do tego, że skończyłam zawodówkę?? życie mnie od tego zmusiło, ale mimo wszystko nie neguję tego kto po jakiej szkole jest..nie martw się od przyszłego roku idę do szkoły i będę się dalej kształcić.. mam nadzieję, że ktoś taki kto mnie obraża przez to jaką szkołę skończyłaś jesteś co najmniej prezesem jakiejś dużej korporacji

Gość szukajaca pracyyy
tylko przynajmniej nie nabrudzę sobie w domu kłakami i farbą. Analfabetyzm funkcjonalny - sytuacja, w której osoby nieposiadające wykształcenia lub posiadające formalne wykształcenie nie potrafią wykorzystać wiedzy do tego, by sprawnie funkcjonować w codziennym życiu w nowoczesnym społeczeństwie. Najczęściej pojęcie analfabetyzmu funkcjonalnego odnosi się do braku umiejętności, czytania ze zrozumieniem