Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokate

wierzycie, że istnieją mężczyźni, którzy nie zdradzają?

Polecane posty

Gość hawajska zajefajna
mój jak zdradza to jest super menem:D praca dzieci dom i o mnie pamięta;) jeśli ma siłę na skoki w bok to szacunek mu się należy:D;)

Gość Anulkaaaaaaggg
są tacy - mój eks taki był ale ja wszystko spartoliłam :(

Gość melanieee
jasne że są, mam takich wśród swoich kolegów. ile to imprez razem przetańcowaliśmy, a ich dziewczyny np na studiach były, ani razu nie widziałam żadnego złego ruchu z ich strony ani flirtu, nic... swojemu chłopakowi także ufam, ja nie zdradziłam go nigdy i wiem, że skoro takie osoby istnieją po swoim przykłądzie to on też jest wierny. a pamiętajcie dziewczyny! im mniej wiesz tym lepiej śpisz ;) radzę się nie dopszukiwac problemów tam gdzie ich nie ma, bo można na siebie ściągnąć lawine! :) pozytywności!

Gość melanieee
hawajska zajefajna - dobre:)

@a9n1eszka "w dupie byliście gówno widzieliście. Znam wielu facetów, mężów-pantoflarzy, którzy na drugą kobietę nawet nie spojrzą, a co dopiero uśmiechnąć się, pogadać. Ja nie mówię o tym, żeby podrywać, ale normalnie pogadać z 2 kobietą jak człowiekiem. Totalne wynaturzenia. " Cóz, a po co gadać z kobietą, jeśli flirtować się nie zamierza? 95% i tak nie ma nic ciekawego do powiedzenia. @ fgvabgvas Taka co to miała 5, 10, czy 15tu chłopa bez sprzedawania dupy też może mieć syfa, albo i gorzej :? A tak ogółem: z kim zdradzają mężczyźni? Z owcami? Mało zdradzających kobiet? Tyle samo, jak nie więcej. Odbija dzisiejszym babom syndrom księżniczki i jak okazuje się, że codzienne życie to nie jest pasmo uniesień szukają przygód, jak tylko poczują się pewnie w związku. Zresztą: każda kobieta ma takiego faceta na jakiego zasługuje. Jeśli mężczyzna w domu odpoczywa i dostaje to czego potrzebuje - nie będzie się szlajał po burdelach, czy szukał kochanki. Po co się wysilać, jeśli wszystko co trzeba jest pod nosem? No a jeśli kobieta nie potrafi mężczyźnie dogodzić: cóż jej problem. Na oburzone pytania: "To kobieta ma mężczyźnie dogadzać?!!", odpowiadam: tak. Albo niech zrezygnuje z mężczyzn. Albo przyzwyczai do rogów.

Gość smerfettka
pewnie istnieją, nie można uogólniać, że wszyscy są tacy sami, nie wierzę natomiast, że zdradzają tylko faceci, którzy są z natury odważni i towarzyscy, lubiący imprezy. Czasem cicha woda brzegi rwie i może okazać się, że pantoflarz w domu jest cichy, jakby go nie było, a ma kochankę i prowadzi od wielu lat podwójne życie... różnie to bywa. Ale wracając do pytania, to wierzę, że są mężczyźni, dla których rodzina i związek są numerem 1 i nie zdradziliby nigdy w życiu, choć pewnie nie jest takich egzemplarzy za wiele

Gość ja wierzę w jakieś 10-20%
W moim otoczeniu brak takich co by nie zdradzili...mój mąż mnie nie zdradził na 100% , ale nie wiem co mu za parę lat odbije...ma 44 lata i może skusi się na 20-stkę :-)

Gość Mój mąż nie zdradza
Jestem pewna.4 lata po ślubie jesteśmy.Ale za to ja kiedyś dawno zdradziłam-nie byliśmy małżeństwem jeszcze.I mimo to walczył o mnie.Zapytałam czy w tym czasie miał inną.Powiedział że nie.Nie wierzyłam za bardzo to mi powiedział-Dobrze wiesz że jak bym chciał pójść z inną do łóżka to bym poszedł,ale ja chcę ciebie.I czekałem...Co potwierdzili koledzy i mamuśka jego.Z domu nie wychodził i tylko warczał na każdego-siostre zlał he.Ja na szczęście zmądrzałam i wróciłam do niego.

Gość Angelika19
Do qwertttttt: U mojego faceta w pracy są same starsze panie widziałam znam je a burdelu w pobliżu nie ma mieszkamy w małej miejscowości a zresztą mam do niego zaufanie

Gość sebb10
najpierw wybieracie tylko pieknych kolesi,ktorzy leca tylko na urode a potem placzecie ze was zdradzaja bo znajduja kogos ladniejszego..a na chlopaka wiernego wrazliwego ale brzydkiego nawet nie spojrzycie

Gość Mój mąż nie zdradza
E tam-gadasz głupoty!!!!Zdarzyło mi się być z takim nie ładnym ale zakochanym po uszy-dobrze było chciałam ale nie mogłam.Ja tam nie patrzę na urodę chociaż mam to szczęście że mąż mi się urodziwy trafił mimo że sama za piękność się nie uważam.

kaliban jeśli uważasz kobiety za nieinteresujące intelektualnie, traktując jak przedmioty do zaspokojenia :O będziesz/jesteś choojowym partnerem/mężem/a nawet sąsiadem ;)

acha i wierzę, że brzydcy kolesie nie zdradzają, nudziarze itd oni chyba mimo wszystko sa mężczyznami, więc moja odp brzmi : wierzę

Gość w moim otoczeniu
90% mężów zdradza niestety :( (są to faceci w wieku 27-37) o kilku nawet wiem,że z usług prostytutek korzystają Co ciekawe ich żony to wykształcone,zadbane (mają pieniądze ;-) ) i fajne dziewczyny większość z tych małżeństw ma dwójkę czy trójkę dzieci ale kobiety wcale nie roztyły się w ciąży wręcz przeciwnie są szczupłe,wysportowane i zadbane ot normalne sympatyczne dziewczyny. świat schodzi na psy :(

Gość Waldek_
Jestem 15 lat w małżeństwie.Nie zdradziłem i chyba nie zdradzę. Ale w*ją mnie te wszystkie młode siksy, które mnie zaczepiają...świat oszalał:-)

od zarania dziejów byli ludzie narzekający : świat schodzi na psy, świat jest zły po prostu jesteś pesymistką. Ja uważam, ze wartości nie umierają, dotyczą silnej częsci społeczności którą znam ;) słabi niech się dupczą po kątach, narzekają, mam to w de :classic_cool:

Wierzę:). Są mężczyźni, dla których rodzina, prawda i bliskość budowana przez lata stanowią większą wartość niż chwilowa przyjemność z obcą kobietą.

Jest tak, jak wyżej napisano: '(...)wartości nie umierają, dotyczą silnej częsci społeczności którą znam (...)' Ludzie z zasadami, o silnych kręgosłupach moralnych - nie zdradzają.

Gość groczek
pewnie, że wierzę- mój mąż :) Nie chce mi się czytać całych wywodów, ale widzę, że udziela się looser czy offerma- no śmiech na sali :) Ktoś, kto jest prawikiem, w związku nie był pojęcia nie ma czy by zdradzał czy nie!

Kwestia zasad. Nie zdradzam i koniec. A facet, który łamie tę zasadę, poniesie różnorakie kary jako konsekwencje swojego czynu - cielesne w postaci zwiększonego zasyfienia, mentalne w postaci braku oporów prze kolejnymi razami, czy zniszczenia komunii z drugą osobą. Oporów na pewno nie mają neopoganie, dla których każda kolejna laska to większe doświadczenie i to jest "cool". Przestrzegam przed takimi osobnikami

Gość oooooooooooooooooooooooooo
mam rade dla naiwnych mezatek co mowia ze nigdy nie zdradz napiszcie anonimowo sms..kupcie starter..i popiszcie z tydzien do niego ze " ze jestes napalona sliczna ze masz ochote na male bzykanko ze dasz mu wszystko rozkosz ' sprawdzcie kazdy ulegnie nie ma powtarzam nie ma wiernych facetów 100%,graja tylko dobrego mezusia na co dzien.....a prawda jest inna WSPOLCZUJE NAIWNIARKOM

Gość oooooooooooooooooooooooooo
mam rade dla naiwnych mezatek co mowia ze nigdy nie zdradz napiszcie anonimowo sms..kupcie starter..i popiszcie z tydzien do niego ze " ze jestes napalona sliczna ze masz ochote na male bzykanko ze dasz mu wszystko rozkosz ' sprawdzcie kazdy ulegnie nie ma powtarzam nie ma wiernych facetów 100%,graja tylko dobrego mezusia na co dzien.....a prawda jest inna WSPOLCZUJE NAIWNIARKOM mam rade dla naiwnych mezatek co mowia ze nigdy nie zdradz napiszcie anonimowo sms..kupcie starter..i popiszcie z tydzien do niego ze " ze jestes napalona sliczna ze masz ochote na male bzykanko ze dasz mu wszystko rozkosz ' sprawdzcie kazdy ulegnie nie ma powtarzam nie ma wiernych facetów 100%,graja tylko dobrego mezusia na co dzien.....a prawda jest inna WSPOLCZUJE NAIWNIARKOM mam rade dla naiwnych mezatek co mowia ze nigdy nie zdradz napiszcie anonimowo sms..kupcie starter..i popiszcie z tydzien do niego ze " ze jestes napalona sliczna ze masz ochote na male bzykanko ze dasz mu wszystko rozkosz ' sprawdzcie kazdy ulegnie nie ma powtarzam nie ma wiernych facetów 100%,graja tylko dobrego mezusia na co dzien.....a prawda jest inna WSPOLCZUJE NAIWNIARKOM mam rade dla naiwnych mezatek co mowia ze nigdy nie zdradz napiszcie anonimowo sms..kupcie starter..i popiszcie z tydzien do niego ze " ze jestes napalona sliczna ze masz ochote na male bzykanko ze dasz mu wszystko rozkosz ' sprawdzcie kazdy ulegnie nie ma powtarzam nie ma wiernych facetów 100%,graja tylko dobrego mezusia na co dzien.....a prawda jest inna WSPOLCZUJE NAIWNIARKOM

Gość bllleeeeeeeeeeeeeeeble
Mężczyźni zadbani, w miarę przystojni i pewni siebie zdradzą. Różnie może być z tymi nieśmiałymi i mniej urodziwymi

ja jeszcze żadnej dziewczyny nie zdradziłem , a mnie 2 , ale cóż . Wiem , że są też takie , które nie zdradzają , powodzenie mam to zawsze sobie znajdę jakąś ale nie będę zdradzał , bo często jest tak , że jak ktoś tą granicę przekroczy to przekracza ją ciągle. A i są dziewczyny , które nie zdradzają , trzeba tylko dobrze wybrać ;)

Gość mireczkaa
a mnie zawsze smieszy jak ktoś gada, że każdy zdradza, każdy lubi kobiety z wielkim biustem, każdy facet lubi seks oralny i inne bzdety. A do tego jeszcze ironicznie pisze, że gratuluje naiwniarkom. Takie osoby chyba po prostu zazdroszczą ludziom normalnego związku opartego na miłości i zaufaniu. Tak samo zresztą śmieszą mnie laski, które obrażają się jak ich facet powie, że jakaś kobieta jest ładna, albo takie, które zabraniają własnemu chłopu wyjścia na piwo, bo "nie wiadomo co się tam dzieje" :):) Fakty są takie, że facet, który czuje zaufanie ze strony swojej kobiety będzie mniej podatny na zdradę. A taki wiecznie "na smyczy" pomyśli sobie " acóż mi szkodzi".

Gość z_ uśmiechem
ooooooooooooooooooooooo chcesz numer mego męża? Jestem w 100% pewna,że nie odpisze :-) A jeśli uda ci się go zaciągnąć do łóżka to normalnie sponsoruję ci wakacje :-)

Gość vghbhnbhjnjn
''Jeśli mężczyzna w domu odpoczywa i dostaje to czego potrzebuje - nie będzie się szlajał po burdelach, czy szukał kochanki. Po co się wysilać, jeśli wszystko co trzeba jest pod nosem? No a jeśli kobieta nie potrafi mężczyźnie dogodzić: cóż jej problem.'' i jak zwykle piertolenie kalibana :D jak kobieta jakiemuś nie dogadza to niech sobie poszuka innej a nie prowadzi podwójne życie żałośnie usprawiedliwiając zdradę to raz, a dwa - heh ileż to już razy były wpisy typu ''zdradzil mnie a robilam wszystko co chcial/w łóżku bylo cudownie'' itd. wiesz ile? od groma :) '' Po co się wysilać, jeśli wszystko co trzeba jest pod nosem'' bo faceci to typy wzrokowców - a po latach partnerka nie działa na nich już tak jak kiedyś - i ''zdobywców'' co nawet sami ciągle podkreślacie :classic_cool: