Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwymyslonegoniku

Muszę coś zmienić- odchudzanie START

Polecane posty

Gość bezwymyslonegoniku

Jak czytam te wszystkie watki o odchudzaniu i patrze na stopki z malejacymi kilogramami to aż mi się smutno robi. Mam 21 lat jestem studentką a wyglądam szczerze mówiąc jak opasła świnka. Moim największym problemem są chipsy i słodycze nie mogę dosłownie bez nich żyć! Nie znam sposobu jak pozbyć się tego uzależnienia, bo to jest uzaleznienie i trzeba nazywać rzeczy po imieniu. I tak sobie zajadam te słodycze i inne śmieciowe fast foody i rosnę, jestem już ogromna. Mój brzuch wygląda jak kobiety w 6 miesiącu ciąży do tego mam ogromny cellulit, którego się bardzo wstydzę i jeszcze bardziej chcę się pozbyć! Więc postanowiłam coś z tym zrobić i zacznę teraz od dziś a nie jak zawsze od jutra od poniedzialku i tak dalej! Więc od dziś zaczynam, obiecuje Wam rzucić obżarstwo! Mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać!

jaka masz wage i zwrost? ja rowniez jestem na diecie mam 73kg i 167cm ale wiekszosc ludzi daje mi maksymalnie 63-65kg mam figure klepsydry wiec nadpogramowych kg nie widac ja stosuje diete ok 1000kcl jak wyjdzie mniej to ok, jak wyjdzie wiecej to tez ok robilam dukana wczesniej ale na mnie nie dzialal! wiec schudne wolniej ale dluzej bedzie efekt bez jojo ;)

Gość kjnkjnjn
a ile wazysz?

Gość bezwymyslonegoniku
Ważę ok. 66-67, mam jakieś 173 wzrostu. Wiem, że powiecie mi że to wcale nie dużo i tak powinno być. Ale mam strasznie gruby brzuch tz, boczki i ten cellulit. I z tym chce walczyć! Wcześniej próbowałam już diet jedna była całkiem fajna i ponoć przynosi efekty, ale ja na diecie potrafię być tylko w dzień a wieczorem nie mogę się powstrzymać od jakiegoś batona czy czipsów. To mnie najbardziej dobija, bo bardzo chcę coś zmienić ale nie mam silnej woli!

to pomysl sobie ze to tylko baton, czekolada czipsy a ty bedziesz miec kolejny dodatkowy kg ja zrezygnowalam ze slodyczy i zyje zamiast czekolady albo batonow kupilam sobie paczke biszkoptow 2biszkopty maja 14kcl moge zjesc ich 8 a to tylko niecale 60kcl baton ma o wiele wiecej musisz miec zamienniki zamiast moze slodyczy to suszone owoce? zawsze to lepsze

Gość wymyslasz
zal.pl

już próbowałam kiedyś owoców, kończyło się na tym, że zjadałam całe opakowanie suszonych śliwek lub rodzynek w godzinę! nie umiem zrezygnować ze słodyczy to jest silniejsze ode mnie!

i tak od 16 zjadłam tylko pomarańcza mimo, że mam orzeszki ziemne, ale jakos sie powstrzymuje, żeby ich nie chrupać! Na kolację tylko sałata z pomidorem i jedna kanapka chleba z ziarnami z szynka i to tyle na dzis! musze dac radę!