Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waakacjowiczka

Zakopane

Polecane posty

Gość Waakacjowiczka

Witam :) mam pytanie macie namiary na tanie noclegi w zakopcu?? aha i jeszcze jedno, wie ktoś może ile kosztuje bilet na legitymacje uczniowska z poznania do zakopanego?? Pozdrawiam

Gość Waakacjowiczka
Ok ok a jakiś nr ktoś posiada?

Gość Maarta 16
pensjonat gerlach tanizna

Gość Waakacjowiczka
A numer posiadasz??

Gość assssssss
http://www.jawor-zakopane.pl/ JA MIESZKALAM TAM za tym budynkiem sa juz krupowki, na dole czego nie wiadac biedronka,pokoje sliczne,polecam

Gość Waakacjowiczka
A jak to cenowo wygląda?

Gość Waakacjowiczka
Jakbym nie widziała... Chodzi mi o opinie konkretnych osob albo nr do prywatnych osób

Gość powiem i ja .......
ja w lipcu spędziłam tydzień w Zakopanym i mieszkaliśmy w tym pensjonacie http://www.tatarek.com/strona-glowna.html właściciele młodzi cudowni ludzie z którymi można porozmawiać o wszystkim bardzo dbający o swoich gości służących radą gdzie iść co zobaczyć no i gdzie tanio zjeść i się zabawić :D

Gość Waakacjowiczka
Dziękuje serdrcznie, proszę jeszcze o pisanie cen :)

Gość 3423423423
Ja kiedysś byłam w takim domku na ulicy Ornak 1, ale nie mam telefonu, tylko ze chyba idzie znalezc w wyszukiwarce. Było te parę lat temu 25 zł za osobę z pokoju 2- osoowym, z łazienką na korytarzu. Niestety nie było tam kuchni, w pokoju czjanik i tv, standard ogólny, ok. nawet co dzień babka sprzątała, i była b. miła. Plusem b. duzym jest lokalizacja tej kwatery- szybkim krokiem do centrum na Krupówki z 5 minut, w druga stronę po 10 minutach zaledwie jest wejscie do Doliny białego.

Gość Waakacjowiczka
No to całiem miłe miejsce

Gość a kiedy chcesz jechać do
tego Zakopanego? na ten weekend?

Gość 3423423423
Ceny biletów mozesz sprawdzic na stronach PKP, z rozkładem jazdy. Kazdy pociąg ma własną cenę, nie mam jednej. Ale musisz znalezcz zakładkę cena biletu... I nie zapomnij że trzeba płacic tez za wstęp do TPN Też jestem z Poznania, dawno nie jechałam do Zakopca ze względu na wkurzający dojazd.... wrrrr....

Gość 3423423423
Wojtasik-Gąsiennica Zdzisława. Pokoje gościnne 34-500 Zakopane, Ornak 1 woj. Małopolskie, pow. Tatrzański, gm. Zakopane Branża: Noclegi, Kwatery Prywatne Tel.: 18 201 21 29 o znalzałm ci namiary, tylko mogło nieco pordoizec.

Gość Waakacjowiczka
Właśnie zastanawiam się czy jechać pociągiem czy autem (jedziemy w 4) chcemy wyjechać w piątek a wróćić w niedzielę, wychodzą 2 doby a zależy nam na czymś w miare tanim

Gość powiem i ja .......
ceny biletu pociągu Ci nie podam a za pokój płaciliśmy 35 zł od osoby za dobę wiec jak na Zakopane to nie tak dużo woda gorąca cały czas w każdym pokoju łazienka ....a jakie ceny teraz są nie wiem zadzwoń i Ci powiedzą

Gość Waakacjowiczka
Właśnie zastanawiam się czy jechać pociągiem czy autem (jedziemy w 4) chcemy wyjechać w piątek a wróćić w niedzielę, wychodzą 2 doby a zależy nam na czymś w miare tanim

jak możecie autem to oczywiście że lepiej. ale nie radzę jechać teraz do zakopanego, daleko i o tej porze roku będzie nieciekawie też jestem z poznania i własnie myślę, gdzie spędzić weekend :D chyba uderzymy w karkonosze

Gość Waakacjowiczka
Czemu odradzasz zakopca?? Hmm... karkonosze też ciekawa opcja :)

no po pierwsze, to za daleko. zastanów się, czy opłaca się jechać taki kawał tylko na weekend? a po drugie, jeśli chcecie chodzić po górach, to będzie tam potwornie zimno. a większość szlaków w wyższych partiach i tak pozamykana

Gość 3423423423
A był ktos moze na basenie w hotelu belwedere? Bo widziałam oferte, że mozna tam wejsc tanio i to na cały dzień, a hotel chyba 4 gwaizdki miał, nawet zdziwiłam się że takie hotele przyjmuja ludzi spoza....

Gość 3423423423
JA ostatnio latem właśnie jezdze do szklarskiej albo karpacza. TYlko tam jest tych gór jednak duzo mniej. I starsznie deneerwujące jest to zamieranie zycia po 22... :(

Gość Waakacjowiczka
W sumie jest to spontan, hasło zakopane zostało rzucone i teraz realizacja pomysłu :) ale co do np Karpacza to też ciekawie

Gość 3423423423
Więc jak lubicie posiedziec w knajpie do pózna, to zakopiec zdecydowanie lepszy. Jak ja byłam rozczarowana Szklarską we wakacje. Lubię chodzic do pózna, wracaliśmy jak było ciemnawo, i myslałam że posiedzimy do co najmniej 1 gdzies na pizzy spokojnie, itp. Była 21:30, i ledwo udało nam się znalezc pizzerię i zjesc naprędce, bylismy chyba osattnimi klientami, w ogóle po 22 już ulice się wyludniały ..... Szook.

ja byłam w szklarskiej na nartach, faktycznie to miasto szybko idzie spać ;) chociaż ja po jeździe byłam taka wykończona, że nie w głowie mi siedzenie po knajpach ;) zależy kto czego szuka, wiadomo że na krupówkach można się polansowac :D

Gość 3423423423
Ja jezdze zawsze głównie zeby pochodzic po szlakach, ale mam kondycję, i 8 godzin spaceru mnie nie zmęczy tak żebym nie miała siły isc zjesc w fajnym miejscu. Co to oznacza polansowac????

no tak mi się kojarzy zakopane i krupówki. z lansem. ja wolę jechać pod namiot, albo spać na jakiejś wiosce w agroturystyce...