Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Waakacjowiczka

Zakopane

Polecane posty

Go艣膰 Waakacjowiczka

Witam :) mam pytanie macie namiary na tanie noclegi w zakopcu?? aha i jeszcze jedno, wie kto艣 mo偶e ile kosztuje bilet na legitymacje uczniowska z poznania do zakopanego?? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Waakacjowiczka
Ok ok a jaki艣 nr kto艣 posiada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maarta 16
pensjonat gerlach tanizna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
A numer posiadasz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assssssss
http://www.jawor-zakopane.pl/ JA MIESZKALAM TAM za tym budynkiem sa juz krupowki, na dole czego nie wiadac biedronka,pokoje sliczne,polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
A jak to cenowo wygl膮da?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
Jakbym nie widzia艂a... Chodzi mi o opinie konkretnych osob albo nr do prywatnych os贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem i ja .......
ja w lipcu sp臋dzi艂am tydzie艅 w Zakopanym i mieszkali艣my w tym pensjonacie http://www.tatarek.com/strona-glowna.html w艂a艣ciciele m艂odzi cudowni ludzie z kt贸rymi mo偶na porozmawia膰 o wszystkim bardzo dbaj膮cy o swoich go艣ci s艂u偶膮cych rad膮 gdzie i艣膰 co zobaczy膰 no i gdzie tanio zje艣膰 i si臋 zabawi膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
Dzi臋kuje serdrcznie, prosz臋 jeszcze o pisanie cen :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
Ja kiedys艣 by艂am w takim domku na ulicy Ornak 1, ale nie mam telefonu, tylko ze chyba idzie znalezc w wyszukiwarce. By艂o te par臋 lat temu 25 z艂 za osob臋 z pokoju 2- osoowym, z 艂azienk膮 na korytarzu. Niestety nie by艂o tam kuchni, w pokoju czjanik i tv, standard og贸lny, ok. nawet co dzie艅 babka sprz膮ta艂a, i by艂a b. mi艂a. Plusem b. duzym jest lokalizacja tej kwatery- szybkim krokiem do centrum na Krup贸wki z 5 minut, w druga stron臋 po 10 minutach zaledwie jest wejscie do Doliny bia艂ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
No to ca艂iem mi艂e miejsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a kiedy chcesz jecha膰 do
tego Zakopanego? na ten weekend?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
Ceny bilet贸w mozesz sprawdzic na stronach PKP, z rozk艂adem jazdy. Kazdy poci膮g ma w艂asn膮 cen臋, nie mam jednej. Ale musisz znalezcz zak艂adk臋 cena biletu... I nie zapomnij 偶e trzeba p艂acic tez za wst臋p do TPN Te偶 jestem z Poznania, dawno nie jecha艂am do Zakopca ze wzgl臋du na wkurzaj膮cy dojazd.... wrrrr....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
Wojtasik-G膮siennica Zdzis艂awa. Pokoje go艣cinne 34-500 Zakopane, Ornak 1 woj. Ma艂opolskie, pow. Tatrza艅ski, gm. Zakopane Bran偶a: Noclegi, Kwatery Prywatne Tel.: 18 201 21 29 o znalza艂m ci namiary, tylko mog艂o nieco pordoizec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
W艂a艣nie zastanawiam si臋 czy jecha膰 poci膮giem czy autem (jedziemy w 4) chcemy wyjecha膰 w pi膮tek a wr贸膰i膰 w niedziel臋, wychodz膮 2 doby a zale偶y nam na czym艣 w miare tanim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem i ja .......
ceny biletu poci膮gu Ci nie podam a za pok贸j p艂acili艣my 35 z艂 od osoby za dob臋 wiec jak na Zakopane to nie tak du偶o woda gor膮ca ca艂y czas w ka偶dym pokoju 艂azienka ....a jakie ceny teraz s膮 nie wiem zadzwo艅 i Ci powiedz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
W艂a艣nie zastanawiam si臋 czy jecha膰 poci膮giem czy autem (jedziemy w 4) chcemy wyjecha膰 w pi膮tek a wr贸膰i膰 w niedziel臋, wychodz膮 2 doby a zale偶y nam na czym艣 w miare tanim

Udost臋pnij ten post

jak mo偶ecie autem to oczywi艣cie 偶e lepiej. ale nie radz臋 jecha膰 teraz do zakopanego, daleko i o tej porze roku b臋dzie nieciekawie te偶 jestem z poznania i w艂asnie my艣l臋, gdzie sp臋dzi膰 weekend :D chyba uderzymy w karkonosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
Czemu odradzasz zakopca?? Hmm... karkonosze te偶 ciekawa opcja :)

Udost臋pnij ten post

no po pierwsze, to za daleko. zastan贸w si臋, czy op艂aca si臋 jecha膰 taki kawa艂 tylko na weekend? a po drugie, je艣li chcecie chodzi膰 po g贸rach, to b臋dzie tam potwornie zimno. a wi臋kszo艣膰 szlak贸w w wy偶szych partiach i tak pozamykana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
A by艂 ktos moze na basenie w hotelu belwedere? Bo widzia艂am oferte, 偶e mozna tam wejsc tanio i to na ca艂y dzie艅, a hotel chyba 4 gwaizdki mia艂, nawet zdziwi艂am si臋 偶e takie hotele przyjmuja ludzi spoza....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
JA ostatnio latem w艂a艣nie jezdze do szklarskiej albo karpacza. TYlko tam jest tych g贸r jednak duzo mniej. I starsznie deneerwuj膮ce jest to zamieranie zycia po 22... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waakacjowiczka
W sumie jest to spontan, has艂o zakopane zosta艂o rzucone i teraz realizacja pomys艂u :) ale co do np Karpacza to te偶 ciekawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
Wi臋c jak lubicie posiedziec w knajpie do p贸zna, to zakopiec zdecydowanie lepszy. Jak ja by艂am rozczarowana Szklarsk膮 we wakacje. Lubi臋 chodzic do p贸zna, wracali艣my jak by艂o ciemnawo, i mysla艂am 偶e posiedzimy do co najmniej 1 gdzies na pizzy spokojnie, itp. By艂a 21:30, i ledwo uda艂o nam si臋 znalezc pizzeri臋 i zjesc napr臋dce, bylismy chyba osattnimi klientami, w og贸le po 22 ju偶 ulice si臋 wyludnia艂y ..... Szook.

Udost臋pnij ten post

ja by艂am w szklarskiej na nartach, faktycznie to miasto szybko idzie spa膰 ;) chocia偶 ja po je藕dzie by艂am taka wyko艅czona, 偶e nie w g艂owie mi siedzenie po knajpach ;) zale偶y kto czego szuka, wiadomo 偶e na krup贸wkach mo偶na si臋 polansowac :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3423423423
Ja jezdze zawsze g艂贸wnie zeby pochodzic po szlakach, ale mam kondycj臋, i 8 godzin spaceru mnie nie zm臋czy tak 偶ebym nie mia艂a si艂y isc zjesc w fajnym miejscu. Co to oznacza polansowac????

Udost臋pnij ten post

no tak mi si臋 kojarzy zakopane i krup贸wki. z lansem. ja wol臋 jecha膰 pod namiot, albo spa膰 na jakiej艣 wiosce w agroturystyce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艂osz kalosz
Polecam ten adres: http://www.zakopanenoclegi.biz/Zakopane,Kwatery,Zakopane_Czeremcha_Tanie_Pokoje_Centrum!,czeremcha.zakopane duzy wyb贸r lokalizacji i cen! Pani przesympatyczna

Udost臋pnij ten post