Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eueudh

jak myslicie??

Polecane posty

Gość eueudh

W tamtym roku kupilam szare kozaki ale niestety rozklepily sie poraz trzeci juz, trafilam na beznadziejny model, poprosilam o zwrot pieniedzy i mysle ze dostane. Tak czy siak musze kupic nowe buty;/ tylko mam szara torebke ktora kupilam z 2 miesiace temu wiec nie bede kupowala drugiej;/ jakie kozaki beda mi pasowaly? mysle ze ciezko bedzie kupic szare a czarnych jakos nie chce bo wiekszosc jak na stare baby;/ myslalam tez o takim jasniejszym brazie, taki kawa z mlekiem nie rudy. Teraz pelno brazowych wiec moze uda mi sie cos kupic, raczej wchodza w gre na obcasie kozaki tylko nie jakis bardzow ysoki. Mozecie podawac jakie linki jak macie ochote jakie sa teraz fajne i jakie mi beda pasowac

Gość week of view
czarne jakies, do wszytskiego

Gość eueudh
ale wlasnie mowie ze jakos ostatnio nie podobaja mi sie czarne kozaki;/

Gość week of view
no napewno nie brazowe. kup jakies pod kolor apaszki albo plaszcza czy kurtki

Gość eueudh
co sadzicie o tego typu kolorze jak pokazalam? fason tez jest super, fajny obca i zgrabne ze przodu, ogolnie super

przeciez torebka nie musi miec koloru butow :o wystarczy kurtka w tym kolorze, badz sweterek w kolorze torebki albo buty i kurta w tym samym kolorze plus czapka, szalik, rekawiczki i torebka w tym samym kolorze.

Kup kozaki kawa z mlekiem i kurtki szukaj w tym samym kolorze a dodatki kup szare.

Gość eueudh
Tylko ze ja wszystko mam, potrzebuje tylko butow. Mam czarny plaszczyk, torebke i rekawiczki szare, w czapkach nie chodze a szalik i tak zakladam pod plasz wiec malo co go widac