Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba mi się Ewa Drzyzga

Oglądałyście dzisiaj rozmowy w toku

Polecane posty

Był tam dziadek w wieku 62 lat, który się chwalił że podrywa młode laski, tzn. poniżej 30 lat i je potem bzyka :P Czy to jest naprawde możliwe, aby młoda kobieta poszła do łóżka z takim starym dziadem? :(

Gość ja pierdziele!.
rzygnęłabym gdybym miała dotknąć takie starego capa :o

Gość sexi blondi *** XOXA
nie widzałam, tego ale wiem o chodzi, widziałam reklamę tego odcinka. He he wiadomo, że to iemozliwe, no chyba że prostytutka za kasę. Te odcinki są juz pod publikę w większości robione teraz.

Gość oblechy błeeeeeeeeeeeeee
jest mozliwe.Moja znajoma ma takiego znajomego po 50.No ale nie ukrywajmy za darmo nie wyrywa.Zawsze musi im coś sprezentować.Chociaż ja osobiście bym się zerzygała na takiego.

Oczywiście że jest to możliwe. Jest wiele kobiet które mają syndrom braku ojca i lubują się w starszych panach. Są też takie co to kasy im brak i za nową parę butów idą z takim dziadem do łóżka.

Gość mamy na kafeterii takiego
dziadka, który bałamuci młode dziewczyny. To słynny kolekcjoner fotek kafeterianek- Janusz d zwany także desznik albo adonis cudnych pań albo duch cafe

Gość 123 123 lotto
No mi sie niedobrze robi jak pomysle ze mnie taki stary dziad dotyka, co z tego ze niby sie ubrac dobrze potrafi i dobrych perfum używa ... ciało już nie gibkie, pomarszczone, no dziadek jednym slowem.... dla mnie obrzydlistwo świata ...

Ten dziadek był łysawy i w okularach i chwalił się, że tyle potrafi, he he he A potem był następny - 58 lat i przebrał się za pirata. Najpierw powiedział że miał kobitę 12 lat starszą a potem sie przerzucił na młodsze :P

A też się dziwicie. hugh hefner też ma młode laski i jakoś nikt sie nie dziwi. Kasa jest to i obrzydzenie znika, nie dla wszytkich oczywiscie.

z taki to strach nawet bo kipnie na zawal w trakcie hahaha.Już ich widzę chude nóżki , te brzuchole i siwe fredy.I pomarszczone dupska ,a 20 im się zachciewa.Obleśne dziady do kastracji.

Gość 20 stka fuj nie zrobiłabym
tego za zadne pieniedze , ale zawsze znajda sie takie lafiryndy :D oblesne :D

Gość mamy na kafeterii takiego
a zrobiłyście to z desznikiem? ma 62 lata i płaci 100 zł za klasyczny stosunek

Gość 123 123 lotto
Tacy starsi panowie są żalośni, moze znajdzie sie jedna na tysiąc co za takim pójdzie ale im to wystarczy by się utwierdzic w tym jacy są pociągający ha ha

haha dokładnie i ten szarmancki podryw starej daty :D ale jaja ze niektóre na to lecą :D

Gość smerfettka
ja też oglądałam, obleśnie staruchy, we łbach im się poprzewracało, jeszcze sobie wkręcają, że te 20- stki na nich lecą, przecież wiadomo, że tylko na kasę, dobry był ten, który mówił, że rówieśniczka była dla niego okropna, gdy się przed nim rozebrała, chyba nie mają w domu luster dziadki, albo mają tylko już w tym wieku wzrok nie ten :-)

jeszcze do 40 jesli sie dobrze trzymaja góra 50 , ale powyzej to już nekrofilia :D a najlepsi sa tacy ok 30 :)

moze te młodki jeszcze licza na to ze cos im przypadnie w testamencie ?:D

no ten testament wymiótł.Następne rozmowy w toku: uprawiam seks dla testamentu.

Gość gumowa pałka
nie oglądałam programu ale z waszych postów wnioskuję że niewiele widziałyście facet w wieku 62 lat to niekoniecznie dziad chadzający o lasce; w zależności od genów mężczyźni dziadzieją szybciej albo wolniej o wiele gorzej się przedstawia sytuacja u nas-tak tak niestety czas się z nami nie patyczkuje....

dla mnie 60 latek to stare truchło :D

Gość smerfettka
gumowa pałko- czasu nie oszukasz, nawet, gdy facet jest zadbany i w tym wieku chodzi na siłownię, to i tak ma tyle lat ile ma- niestety

jak się ma 90 lat to może to i młodzieniaszek.Ale i tak wolą młodsze :D dla mnie to obleśne staruchy i tak , no ale jak stara pipa swędzi ,, to może i taki dobry

Gość gumowa pałka
ale ty 20 latko jeszcze trochę i również będziesz starym truchłem :D Twój sposób myślenia może sprawić ze sama siebie bedziesz uważała za starego trupa dużo wcześniej po co ta zawiść? rozumiem że w tym programie dla kontrastu pokazywano panów o wątplwej aparycji... no cóż "rozmowy w toku" mają za zadanie szokować i grać na emocjach i jak widać im się to udaje :D

Gość gumowa pałka
smerfetko... masz rację czasu się nie oszuka, z kolei siłownia to nie wszystko jeszcze jest to coś co człowiek sobą reprezentuje, intelekt, kreatywność, pasja...

a ja pierwszemu kolesiowi (2 nie oglądałam i następnych) nie uwierzyłam, stary pryk próbujący się dowartościować opowiadaniem bajek o swoim wyimaginowanym świecie

ha ha :D sam jestes pewnie takim zdziadzialym 60 latkiem i dlatego sie burzysz, moze jak bede miec 40 lat to takie dziadki mnie zainteresuja , teraz póki co gustuje w 30 latkach albo rowiesnikach :) a takie stare próchna zarywajace mlode dziewczyny mnie po prostu brzydza i śmieszą :D niech tykaja baby w swoim wieku:D

Gość oj zdziwiłabyś się jakbyś mnie
zobaczyła, a mam już 60 lat. Całe życie zero papierosów, zero alkoholu, zero nadwagi, i są efekty. Ale jest też zasada: starszymi się brzydzę, młodszych wstydzę....więc nawet bym sie tobą nie zainteresował, bo co masz do zaoferowania, urodzenie bachora, buhahahahahahaha

tzn wierzę w zboczone laski, które się napalają staruchami ale nie wierzę ze dziewice przeorał

Oj daleko szukać a Łapicki. ta jego dupka jest chyba o 50 lat młodsza. I jeszcze chcą mieć dziecko!!!!!!!!;-)