Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba mi się Ewa Drzyzga

Oglądałyście dzisiaj rozmowy w toku

Polecane posty

Gość oblechy błeeeeeeeeeeeeee
bo trzeba mieć fantazję dziadku , prowo na geriatyka , nominacja do nagrody darwina kaffe

Gość 20 stka fuj nie zrobiłabym
a ty co masz do zaoferowania? :D miejsce na cmentarzu ? :D trumne juz wybrales ? :D

to były plotki z tym dzieckiem ,czytałam wywiad sam lapicki stwierdził ze jego plany na przyszłosc to przezyc kolejny dzień :D:D zeby nie bylo nie mam nic do dziadków ktorzy sie zachowują jak dziadkowie a nie jak byki rozpłodowe bo juz niestety wiek nie ten :)

maja do zaoferowania pakiet złoty wiek: -sztuczna szczęka z figlarnym jęzorem -turnus rehabilitacyjny -leczenie prostaty -zakup pampersów i viagry -i mitomańskie opowieści jak to zrobili 9 razy w ciągu 3 godzin (tyle ze chodziło o biegunkę)

"Nikogo nie będziemy adoptować - zapowiada. Ani adopcji ani aborcji, nic w ogóle nie będzie. To wszystko nas nie dotyczy. Plany na przyszłość? Dożyć do jutra. Ale w dobrej formie. A to jest bardzo trudno, bo w ogóle trudno jest żyć. Cały czas gram w serialu "M jak miłość", ale nie przemęczam się zbytnio. Już swoje zrobiłem."

Tego nie czytałam o Łapicki ale bez względu na wszystko to chyba bym nie dała rady w takim związku. Nie wiem jak to nazwać. Desperacja czy problemy psychiczne a może wielka ślepa miłość - bo przecież miłość jest ślepa. :-(

takimi dziewczynami w 99% kieruja pieniadza a w tym jednym procencie nie wiem co moze milosc, moze wspólczucie

oblechy błeeeeeeeeeeeeee ha ha dobre :D

Gość gumowa pałka
20latko widzę że jak ci nie pasuje czyjaś opinia to od razu zaczynasz wysnuwać przypuszczenia...hm wolno mi mieć inne zdanie żyjemy ponoć w wolnym kraju haha a tak na marginesie to gratuluję poziomu kultury jaki sobą reprezentujesz a co do papierosów i alkoholu to powiem wam że właśnie zajebiste jest życie bez trucizn i właśnie umiejętność życia bez zamulaczy odróżnia LUDZI od szarej biednej masy

ale chociaż są małżeństwem.Znam parę w konkubinacie prawie 30 lar różnicy, przy czym on ją traktuje jak szmatę.Ale to skrajności ślepej miłości.Albo uzależnienia. Ale nie uwierzę w miłość tych 20 do tych dziadków.Kasa , kasa , kasa.I tak żaden z nich nie jest z tą 20.Pewnie przychodzą w ramach sponsoringu a dziadki się jarają ,że na nich lecą.

dlatego mi tez wolno przepuszczac ze jestes starym dziadem którego boli kilka słow prawdy :D

Gość oblechy
ale porazką sa te dziewczyny które na nich lecą ale takie czasy kasa rządzi

Gość gumowa pałka
w takim razie baw się dobrze

nara dziadzie nie zapomnij lyknąc niebieskich pigułek przed kolejnym waleniem konia pod jotpegi dwudziestek 🖐️

Gość bo wszyscy faceci............
pokaują takie głupoty,a póżniej męzowie w domu głupieją,bo uważają że marnują czas w domu przy swoich 40-50 letnich zonach. A tak poza tym to faceci są OBRZYDLIWI!!! A młode laski.....no cóż za dobry kosmetyk czy ciuch niestety są w stanie się oddać takiemu obleśniakowi...fuj!!! Gdyby kobiety się bardziej szanowały nie było by tego typu sytuacji

oj kogoś ego zostało nadwątlone.Ja po dzisiejszym odcinku mam jedno posumowanie tacy sie nadają dla pań koło 50 , jak ta pierwsza co była w odcinku o panterkach.Postarzała sexy 50 z hakiem.I wtedy ciagnie swój do swego. I sie gumowa pało nie bulwersuj bo to kafeteria a nie zwiazek emerytów.

no ale ilu 60 latków na taka dwudziestke stac? :D no i ile dwudziestek poleci na dziadka ?:D my z kolezankami mamy z takich polewke jak nas ktorys zaczepia :D wiekszosc z nich bedzie mitomanic do grobu

ale dobry był dzisiejszy odcinek przynajmniej mozna sie było posmiac :D

Gość gumowa pałka
jesteście tak żałosne że aż śmieszne , ale co tam ważne że wy myślicie to co myślicie i macie z tego tytułu zayebistą frajdę tak jak napisałam bawcie się dobrze i bulwersujcie dalej tym że inna dwudziestoparolatka ma inne zdanie niż wy :D

:D:D czyli w tym tkwi twoj problem- dajesz starym :D nawzajem :)baw sie dobrze przy miekkiej siwej faji :D i anegdotach z drugiej wojny swiatowej :D

Gość oj zdziwiłabyś się jakbyś mnie
a wiesz naiwna 20-latko, że o rzeczach ostaetecznych nie myslę, bo i po co. Odziedziczyłem po przodkach niezłe geny, i pozytywne nastawienie do świata, a z alkoholem, trochę przesadziłem, wypiję się lamkę wina od wielkiego święta. Mam żonę młodszą o 6 lat, wyglądamy jak równolatkowie, a takie młode dziewczyny, owszem są ładne, czy nawet ponętne, ale mogą być moimi córkami, a robić z siebie głupka, to trzeba mieć rzeczywiście napieprzone w głowie. Po co mi jakieś naiwne pizdeczki, jak mam swoją , z którą się rozumiemy w lot i najważniejsze, nie muszę udawać młodzika i ośmieszać się, sam przed sobą.

a no to prawidłowo :D :)

gumowa jaka jest twoja cena ? też się dobrze baw zasysając stara faję za dżinsy

20 odcinek był wyje,,, , dawno się tak nie śmialiśmy.Co kto lubi i na co kogo stać :D Ode mnie taki oblech po ryju by dostał i się spłoszył :D Też wyrywa takie młode pisdy na swój urok osobisty.

Gość oblechy
ale jeden z tych oblechów był wydepilowany moze na to wyrywal dziewczyny :D jeden nawet miał kilka dziewic masakra

a zauważyliście ze każdy bardzo się złoscił i zaprzeczał kiedy ktoś poruszył temat impotencji?

Gość oj zdziwiłabyś się jakbyś mnie
a przez chwilę oglądałem ten program Drzyzgi i zawsze śmieszą mnie tacy gawędziarze seksualni, którym od viagry to stanie serducho.

dla mnie ohydne było to jak się ślinili.Niesmaczne to mało powiedziane.Impotencja i kondycja , dwa punkty zapalne.A ten młody jak go dogiął ,że nie ma żadnej na stałe, też bulwers do kwadratu.

przeciez połowe z tego zmyslił a druga napisali im w scenariuszu:D:D , znam jednego bogatego 55 latka który zrobl mi kiedy przysluge i wydzwania do mnie praktycznie co wekend zeby sie z nim spotkać :D:D pewnie liczył ze sie mu jakos odwdziecze :D a tu figa..:D taki bogaty , ma dobre auto , gest a jakos zadna młodka sie u jego boku nie kreci chociaz facet widac ze pomimo zony ma na to ochote :D:D

ale ogólnie pomimo pieniedzy oblesny bardzo typ więc sie w sumie nie dziwie :D