Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba mi się Ewa Drzyzga

Oglądałyście dzisiaj rozmowy w toku

Polecane posty

Gość gumowa pałka
haha twoją cenę już znam i wiem już że jesteś podgatunkiem kobiety; rynsztokowy język i chore skojarzenia już sobie wyobrażam w jakim środowisku się obracasz skoro uprawianie seksu jest dla ciebie hehe zasysaniem fujary jak to określiłaś ale zapewne co sobotę a może nawet częściej tę fujarę zasysasz gdzieś na parkingu albo w kiblu na dysce więc się tak już nie podniecaj jaka to ty nie jestes ą ę bo takie ryczące głośno panieneczki jak ty najbardziej dostają po d... od życia szkoda tylko że jeszcze trochę czasu musi upłynąć żebyś się o tym przekonała (czego ci nie życzę , obyś wcześniej zmądrzałą :) )

Gość oblechy błeeeeeeeeeeeeee
no znajdź ładniejsze określenie, poza tym zaczerpnięte z galerianek.I nie musze zasysać ani mądrzeć. bo synonimem głupoty jest dla mnie dawanie staremu dziadowi.Nick gumowa pałka też jest inspirujący ,.Poza tym nie mam aż tak niskiej samooceny żeby dawać staremu dziadowi.A co zabolało że nazywamy rzecz po imieniu?To dawaj jak to sens twojego miernego życia.Może zapisze cię w testamencie geriodajo.

Gość 20 stka fuj nie zrobiłabym
ale ta laska z rozmow w toku niezle im cisła :D:D:D

Gość swertyujiujhygtr
ale ten 57-letni pirat byl fajny :) nie wygladal na tyle lat. na pewno w mlodosci byl przystojny bo nawet teraz mi sie posobal ;) ale ci poprzedni:O ohyda malo nie zwymiotowalam

Gość swertyujiujhygtr
spodobal* :)

Gość gumowa pałka
Troszeczkę cię poniosło. Ja tylko stwierdziłam na podstawie zresztą obserwacji FAKT iż jest zapewne trochę facetów (ale też i kobiet) po 60tce którzy są w bardzo dobrej kondycji psychofizycznej. Nie interesują mnie programy pani Ewy Drzyzgi, ponieważ wiem iż nie służą one niczemu innemu jak tylko oswajaniu ludzi z różnego rodzaju dewiacjami. A panowie którzy tak chojraczą przed kamerą są żałośni bez względu na wiek, tyle, że w przypadku "dziadków" jest to o wiele bardziej rażące ponieważ raczej od starszych wymagany jest wyższy poziom kultury. To tyle ode mnie i życzę dobrej nocy. :)

Gość gumowa pałka
A mój nick pochodzi od dildo , którym musi mnie zaspokajać mój pan

Gość 20 stka fuj nie zrobiłabym
ale temat jest o rozmowach w toku i oblsnych gawedziarzach-mitomanach wiec nie wiem po co wtracasz swoje trzy grosze o stanie zdrowia psychofizycznego emerytów ? :O

Gość gumowa pałka
haha a właśnie że nie, mój drogi/moja droga mój nick wziął się stąd że jestem za tym ażeby gumowa pałka znowu była postrachem dla tych co mają niecne zamiary ;)

Gość gumowa pałka
boję się pałki mojego pana , ostatnio chciał uprawiać seks na dwie pałki:(

Gość gumowa pałka
dzisiaj na dwie, jutro na trzy bede musiala sobie wywiercic dziure na czole :(

Gość gumowa pałka
w swojej pochwie przemycam przez granice rusko-polska sztuczna szczeke dla mojego 80 chłopaka :)

Gość gumowa pałka
podszyw ;) mój chłopak ma 76 lat ;)

Gość gumowa pałka
sama nie wiem ile ma lat:O, własciwie to on juz chyba nie zyje :( ale najwazniejsze ze jest sztywny 👄 co wy mozecie wiedziec o dobrym seksie smiecie

Gość gumowa pałka
A tak w ogóle. Są gdzieś w necie zdjęcia Ewy Drzyzgi nago?