Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozeraczka33

Ciagle jem jem jem i jem i tylko mysle o jedzeniu w ciazy! tez tak mialyscie????

Polecane posty

Gość pozeraczka33

Mam takie napady glodu ze jem tak jakbym nie widziala nigdy jedzenia, pochlaniam ogromne ilosci i to jest nie do opanowania. Jestem w 30 tyg ciazy i przytylam juz ok 6kg. nie jest to zbyt duzo?

Gość żałosne :O 30 tc i 6 kg
to ma być dużo?:O chwalisz się czy żalisz?:O

Gość pozeraczka33
zalosna jestes i tepa ;) pytam

Gość hipcia tycia
zmień tok myślenia :-)

Gość mjsteavda
a ja tylko pije i pije... pije dzien w dzien i za kazdym razem obiecuje sobie, ze to ostatnie piwo..

Gość zdecydowanie to ty jesteś
tępa skoro uważasz, że 6 kilo w 30 tygodniu ciąży, to dużo przyrost :)

Gość pozeraczka33
nastepny tepak;D czu jest ktos tu kto mysli? ty tepa strzalo, ja nie stwierdzilam ze to duzo ani malo tylko pytam ;) a w ciazy jestem pierwszy raz wiec nie jem jak i kiedy tyje sie najbeardziej

Gość pozeraczka33
naucz sie czytac tekst ze zrozumieniem gamoniu ;)

Gość niuniek12345
Autorko, dlaczego obrażasz wszystkich? zakładając wątek trzeba być przygotowanym na różne odpowiedzi. a swoją drogą forum nie jest wyrocznią, masz wątpliwości- pytaj lekarza

ja też tak mam, ciągle myślę o jedzeniu. staram się nie jeść za dużo, czasem się udaje, czasem nie. co do wagi to zależy wszystko od wagi wyjściowej. więcej przytyją (przeważnie) osoby mające przed zajściem niedowagę a mniej osoby otyłe. dla osoby przecietnej budowy 6 kg w 30 tyg to mały przyrost wagi. ja obecnie mam ok 5-6 kg na plusie, lekarka powiedziała że jest ok.

Gość mama sama w domu..
ja miałam tak na początku ciąży trwało około 2 miesięcy a potem bardzo się kontrolowałam żeby nie jeść późnymi wieczorami i jeść bardziej zdrowiej na koniec ciąży ważyłam 12,5 kg na + po porodzie zostało mi 5 kg zrzuciłam to w miesiąc

Gość cismarch
ja nic nie przytyłam a jestem w 4 miesiącu

Gość do cismarch
a co to ma wspolnego z tematem? to ze nic nie przytylas do 4 miesiaca to nic nienormalnego, ja zaczelam tyc dopiero pod koniec 5 miesiaca

Gość cismarch
Odp na temat: nie, nie jem, nie myślę o jedzeniu, nie jem jak świnia itd Jakoś nie czuję wzrostu apetytu a nie wymiotuje/wymiotowałam i wydaje mi się że nie przytyję 15 kg (książkowo) do końca ciąży. Co do autorki- 6 kg w 30 tyg to wg kalkulatorów b. mało.

Gość niuniek12345
cismarch, to co Ci się wydaje to jedno, a to co będzie to drugie. w 4 miesiącu płód waży dopiero 100-150 g i wiele kobiet do tego okresu nie tyje, a nawet traci na wadze

Gość mamciuchna
Ja również jem duzo, bo tylko jedzenie pomagało mi na mdłości, przy pustym żołądku czułam sie tragicznie, słabo, miałam wrażenie że wypluję wnętrzności. Jem gdy czuję, że jestem głodna, ale staram się nie jeśc częściej niż co 2-3 godziny i nie ulegam zachciankom na słodycze ;) Zjem sobie kawałek bułki słodkiej czy kostkę czekolady, ale nie codziennie.