Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CaseyJones

I co teraz?Czy jest sens kontynuować taki związek?

Polecane posty

Gość co to to nie
CaseyJones, o mnie się nie martw, to ty i koleżanka macie tu problem. wpadlyście nie w kompot, tylko w szambo. i tak długo w nim siedzicie, że już nawet smrodu nie czujecie :D a ja tylko przeszłam obok was i teraz wam próbuję uzmysłowić, że śmierdzi potwornie.

Gość co to to nie
to czyli jesteś słaba, bo potrzebujesz jakiegoś żałosnego fiuta, żeby mieć seks czy inne rozrywki. ja bym w życiu nie poszła na kolację z kimś, kto mnie głupią pizdą nazywa :D

Obrażać? Ty chyba nie rozumiesz tego co sama piszesz. Użyłem i tak łagodnych określeń na zachowanie twojego mena ale widzę, że należysz do tych, które potrafią tylko biadolić i nadal tkwić po uszy w gównie. Życzę zatem powodzenia. Nie zakładaj tylko za kilka lat topiku, że zostałaś sama z dwójką dzieci, bez pieniędzy a on Cię bije przy każdej okazji i wyrzuca z mieszkania.

Gość szurum burum
dziewczyny drogie jesli lubicie taki cioty to nie zawracajcie ludziom glowy jesli facet pluje wam w twarz,np"nie ma miejsca w samochodzie dla ciebie" to sie mowi sp....laj odwraca i idzie w druga strone i przede wszystkim co znaczy kiedy laska karmi i doklada swojemu ppieniedzy? ja jak poznalam swojego juz teraz meza za granica to bylo,to niedojadalam,bo tyralam jak dzika na dziecko w kraju i na rachunki swoje a jak go poznalam,to mi zaczal zajebiscie pomagac,i odzylam finansowo rowniez nie kumam was dziewczyny naprawde

Gość koko2202
no ale jak juz napisalam wczesniej wiele kobiet jest w takich zwiazkach i zerwac z tym nie potrafia...

Gość co to to nie
no i co z tego, że wiele? co cię to dziewczyno obchodzi???!!! wielu ludzi ćpa, w związku z tym też zaczniesz? nie ma to jak porównywać się do tych, co mają gorzej :o

Gość madrakamilka
Postaraj sie wyegzekwowac dlugi, nic mu juz nie pozyczaj i wyjdz od niego wczesniej niz on Ci da do zrozumienia. Powedz ze zakola mu sie powiekszaja i wprostproporcjonalnie maleje penis..Oczywiscie niech Ci sie pokaza wtedy lzy..