Gość smerfetka556677 Napisano Listopad 8, 2011 Hej dziewczyny, mam pewien problem, który wiąże się z moim facetem...:( Otóż zacznę od tego,że jestem dziewczyną trochę przy kości. Kiedy poznałam mojego faceta, on zawsze powtarzał, że nie podobają mu się tzw. "wieszaki", że mam taką figurę, jaka go podnieca i jaka mu się podoba, ogólnie twierdził, że jestem słodka i śliczna. Ehh baaardzo mi to pochlebiało, bo zawsze się przejmowałam tym, że mam trochę ciałka. :( Cieszyłam się, że znalazłam takiego, kto uważał, że taką jaką jestem pragnął i chciał. Ostatnio bardzo mnie zaskoczył mówiąc mi, że mam na rękach rozstępy (jest to spowodowane tym, że kiedyś DRASTYCZNIE schudłam, a później wiadomo - drastyczne jojo), że mam "boczki", zaczął mówić, że ta schudła i tamta też, że teraz świetnie wyglądają... No cóż przykro mi się zrobiło, nawet bardzo :( Jestem już z nim rok i zabolało mnie to :( A dodam, że przez ten rok nie przytyłam nic :( Byłam na niego zła, ale on chyba ma rację, że powinnam schudnąć... Tylko nie wiem, jak zacząć, żeby było przede wszystkim zdrowo i skutecznie :( proszę pomóżcie ! :( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach