Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał 34.,.

lubię obnażać sie przed kobietami na saunie

Polecane posty

Gość michał 34.,.

lubię leżeć na saunie nago i czekać aż wejdzie kobieta ,wtedy odslaniam ręcznik i leżę z penisem na widoku ,dostaje lekkiej erekcji ,gdy widzę jej zawstydzenie, czasem gdy kobieta jest bardzo nie śmiała i ciekawa sytuacji, zaczynam sie onanizować. najczęsciej jednak lubie tylko pokazywać się nago w saunie ,pod prysznicami , w jakuzzi... czy jestem normalny? sądze ,ze tak.

Gość michał 34.,.
podbijam. czekam na wasze opinie

Gość Hot lady
Chyba nie jestes normalny. Mnie sie obnazylo w zyciu duzo ekhibicjonistow, a pierwszy jak moze mialam piec lat. Ekshibicjonisci sa dla mnie chorzy i zboczeni. Teraz nauczylam sie z nich polewac, bo mnie raczej widok fujary na ulicy nie zawstydza, nie peszy a rozsmiesza i zal mi takiej osoby na maksa

Gość Hot lady
I jeszcze dodam, że w saunie na taki widok bym tak samo zareagowala jak opisalam wyzej

Gość leydy jamos
i przed panami pokazuje pupe

Gość poh-bun
""Hot lady I jeszcze dodam, że w saunie na taki widok bym tak samo zareagowala jak opisalam wyzej""" ...a wiesz co to rusza eksow?Zero a moze i dwa zera.Jest mnooostwo takich dziewczyn i kobiet ktore to baaardzo lubia.Ty se mozesz reagowac w taki sposob.Smieszny wpis.Naprawde-polewam z ciebie.Myslisz zes jest nie wiadomo kim.Heheheh Ja wale konia przed Paniami od dawna i wiem co mowie.