Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Czy są ludzie, którzy nie mają całkowicie żadnych obaw co do tego, że jeśli straciliby obecną pracę, to czy nie mieliby absolutnie żadnego klopotu z dostaniem kolejnej?

Polecane posty

15 minut temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Dumbo bym przelecial np co mnie obchodzi następny typ 

A masz nawet  kasę na przejazd do Konina ? Nie sadze

Edytowano przez Dark prince
  • Haha 1

Przed chwilą, Dark prince napisał:

A masz nawet  kasę na przejazd do Koninie? Nie sadze

Do Gliwic nie miał i Kotarba go wyprzedził. Tak samo z Elka, gdzie mieszka po sąsiedzku.. 😁

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

zapytaj kogos innego, nie mnie xD

Tylko ty to robisz, szczycąc się, że jakiś gej cie utrzymuje. Za darmo? 🫢

Przed chwilą, Sens rzeczywistości tak napisał:

Miałem ćwierć miliona złotych 

Starych złotych na pewno... 

Nie masz nic i to jest dramat... 

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Do Gliwic nie miał i Kotarba go wyprzedził. Tak samo z Elka, gdzie mieszka po sąsiedzku.. 😁

Mewa nie Kotarba 

3 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Być może tak byc teraz to widzę inaczej kiedyś miałem mental ta jedyna z tym jedynym ślub. Jak chcom stracić byle jak byle z kim to może lepiej by ze mną przynajmniej krzywdy nie zrobie a typy som różni. 

Już w moich czasach czyli naszych bo jesteśmy w podbym wieku dziewictwo nie było niczym co powidowalo dumę. Może w jeszcze dawnych latach to bardziej tak było.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

W jakim sensie? 😁

a przypomniała mi się taka sytuacja sprzed ponad 20 lat, chyba 4 klasa liceum, jak mnie koleżanka zaprosiła żeby jej coś pomóc i była bardzo bezpośrednia odnośnie swoich potrzeb

chałupa pusta, my sami i ta zaczyna bezpośrednio, że on  nigdy, a nie chciałaby z wibratorem tracić cnoty i jeszcze mężczyzny nie widziała nago i nie wie czy to tak jak na tych filmach czy inaczej tak dalej i tak dalej

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

u ciebie tez kotarba byl niemaszuprawnien, bo masz mokro na widok jego miesni

Tylko Dutch był 😋

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Kotarba też i Moon byli. 

Aha to wszyscy divkarze  na forum ją odwiedzili xD masakra 

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

a przypomniała mi się taka sytuacja sprzed ponad 20 lat, chyba 4 klasa liceum, jak mnie koleżanka zaprosiła żeby jej coś pomóc i była bardzo bezpośrednia odnośnie swoich potrzeb

chałupa pusta, my sami i ta zaczyna bezpośrednio, że on  nigdy, a nie chciałaby z wibratorem tracić cnoty i jeszcze mężczyzny nie widziała nago i nie wie czy to tak jak na tych filmach czy inaczej tak dalej i tak dalej

Skorzystałeś z okazji, czy uciekłeś przez okno? 😉

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

Bo widzisz ona chciała byś ty jej te dziewictwo przebił i by już nie musiała żyć z tym ciężarem 😆 ciężko być jest dziewicą 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Już w moich czasach czyli naszych bo jesteśmy w podbym wieku dziewictwo nie było niczym co powidowalo dumę. Może w jeszcze dawnych latach to bardziej tak było.

Może tak mam bo sam szanuje takom wizje że mam nowke od początku i ona tylko ze mną ale to fatamorgana dzisiaj jest a nawet jeśli by się trafilo to coś za cos np brzydka nikt nie chciał wcześniej użyć w sex. Jak by była ładna dziewczyna i cnota to bym nie uwierzył. 

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Skorzystałeś z okazji, czy uciekłeś przez okno? 😉

jakoś wybrnąłem z tej sytuacji

nie była to szczególnie atrakcyjna kobieta i nie wiem jak inni ale ja nigdy nie miałem tak, że muszę skorzystać bo jest okazja

może tez dlatego, że nie miałem poczucia, że to jest dla mnie jakaś wyjątkowa, niepowtarzalna sytuacja

• Thanks 1

3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

salowa wymysla bajeczki jak lezak, a man of the moon jej dal kosza a ona teraz sie msci xD

Tylko nie pisz mi nekrologu. Mam dużo do zrobienia i zwiedzenia czubie. 

wypraszam sobie te wyzwiska salowa hejterko, ale widac ze ty i lezak macie sie ku sobie, jedz do niego mu oblodzic i wyciagnac z tarapatow xD

Edytowano przez pasztetowa prima sort

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Bo widzisz ona chciała byś ty jej te dziewictwo przebił i by już nie musiała żyć z tym ciężarem 😆 ciężko być jest dziewicą 

a co ja jestem dziurkacz? 😄

ona chciała po prostu pozbyć się cnoty z kimś z kim nie jest związana emocjonalnie ale ja też nie jestem biowibrator

• Haha 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Może się bojom z plastikiem zawsze naturalny to ma unikalne właściwości w końcu natura zrobiła dla prawdziwego 

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

jakoś wybrnąłem z tej sytuacji

nie była to szczególnie atrakcyjna kobieta i nie wiem jak inni ale ja nigdy nie miałem tak, że muszę skorzystać bo jest okazja

może tez dlatego, że nie miałem poczucia, że to jest dla mnie jakaś wyjątkowa, niepowtarzalna sytuacja

Czyli nie było pociągu seksualnego... A bez tez tego raczej nie da się iść na całość.. Jakaś desperatka musiała być.. 

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

wypraszam sobie te wyzwiska salowa hejterko, ale widac ze ty i lezak macie sie ku sobie, jedz do niego mu oblodzic i wyciagnac z tarapatow xD

Won stąd i daje cie do ignora.. Mam też prośbę żebyś przestał zgłaszać tematy, robić podszywy i blokował forum. Wiem że to ty. Zdrowia życzę pasztetówo. 

w sumie to ja tez dam lezaka i salowa w ignora jak elcia i nie bede tego belkotu czytal

prosze o nie cytowanie tych dwoch zwierzat zebym nie musial czytac tego belkotu xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się