Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PEWNA NA 100%

Kto chetny na wyjazd za granicę lub pomoc w wyjezdzie???

Polecane posty

Witam mam 23lata i 4miesiace temu straciłam prace chciałabym wyjechać zagranice najlepiej do Angli ale jestem otwarta na inne propozycje czy ktoś jest chętny na wyjazd w grupie zawsze raźniej a może ktoś by mi mógł pomóc w tym wyjeździe mieszkajac już zagranica pamietajcie bezinteresowna pomoc zawsze wraca podwójnie:) pliss dajcie znać moje gg3167972

Gość sara z birmingham
kazdy tak mowi , pomozesz , a potem masz problemy z polakami ,....

Gość oszaga
A na czym ta pomoc mialaby polegac? Tzn czego oczekujesz?

Gość peknieta detka
powiem tak i to nie jest zlosliwe: pracy w angli teraz brak, jest mnostwo bezrobotnych i nawet osoby z dobrymi kwalifikacjami i doswiadczeniem maja problem w znalezieniu pracy, u mnie siedzi kolezanka jzu ponad mesiac i nic....angielsi ma zaawansowany, doswiadczenie tez ma w brazny turystycznej i wysyla po kilkadzisiat cv dziennie

Gość dbam o wlosy
a na jakim poziomie jest twoj angielski?

oj, Monisia, naiwnas....nie warto teraz w taki sposob wyjezdzac...Bardzo male masz szanse na znalezienie pracy.

Gość hshshshaja
Nie mam gg,moge ci pomoc o tyle ze na 2 tyg.moglabys u mnie mieszkac free i to na tyle,nie mam zadnych ukladow na znalezienie pracy,musialabys biegac i szukac sama...ach nie jestem facetem,w razie glupich domyslow,zostaw jakiegos maila jak jestes zainteresowana

Gość anglia jest przereklamowana
tam bylo latwiej w latach 2004-2007 potem nastapil kryzys i jest juz tylko coraz gorzej