Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzmniewszystkowkurwia

rodzice kazali mi wybrac studia a nie zapewniaja mi odpowiedniej ilosci pieniedz

Polecane posty

Gość ech.........
ja tez się dorobiłem podszywa. Idę w końcu. Sory za mocne słowa ale dziwiła mnie postawa dziewczyn na poczatku... W stylu jacy to rodzice źli powinni ci dać wszystko. Potem zapewnić pracę i jeszcze dziecko za ciebie spłodzić.... znaczy urodzić bo to kobieta. A propos dentystów mi się kurde zemby zawsze psują pomiędzy zebami. Bo mi kiedyś jedna głupia dentystka ścięła zęba i postawiła na śrubach. A potem koło niego mi się syf robił. Do dziś mam problemy :(... zawsze miałem ładne ząbki. .. Aż trafiłem na pseudo dentyste.... Potem sie denysta inny dziwił jak to zobaczył I nie rozumiał po co ogóle ścinać zęba.. że można koronę czy coś.. Jakbyś coś na to miała :( bo co roku leczę zęby obok temtego a w tym roku 2 razy nawet

Gość ech.........
sram mordą :classic_cool:

Gość ech.........
jem kupę

Gość ech.........
jak myślisz to dlatego mi się psują zęby?:o

Gość mistrzcietejriposty
widze ze sama zainteresowana wycofala sie...spodziewala sie innej reakcji a tu kubel zimnej wody....sama mam syna 19-letniego studenta 1-go roku filologii angielskiej...jest niepelnosprawny-porusza sie na wozku w domu zasuwa przy balkoniku jest samodzielny bardzo i dorabia sobie korepetycjami i robieniem stron internetowych...wiecie co podziwiam go...codziennie dojezdza sam na uczelnie i wraca...dzieki Bogu ze nie ma jeszcze sniegu....i jest tak samo padniety po wykladach ale chce mi pomoc...chociaz troche odciazyc.....tak mowi cociaz nie musi...on chce..bo czuje sie dowartosciowany....umawia sie ze znajomymi na wypady ale nie zauwazylam zeby jakos specjalnie opowiadal o tych slawetnych imprezach i tak ich pragnal.....jest fajny i madry gosc..jestem z niego dumna...dlatego wkurzylam sie na ta mala....

Gość ech.........
to było tak prawa 5 tka góra. Miałem dziurę. Poszedłem do dentysty bo nie było ludzi, nie jak teraz chodzę a zapisy miesiąc w przód. Więc borowała borowała a wie pan trzeba będzie wynerwić. Nigdy wynerwianego zeba wcześniej nie miałem. No ale nic. Więc założyła mi tą trutkę. Na 2 gi dzień się wściec chciałem wydarłem wszystko z zęba. Przychodze do niej to zrobimy panu taką nową metodą. Wynerwiła go tym takim prądem. potem przeswietlenie itd. Wie pan ale to nie będzie się panu trzymało. Trzeba na śrubach. No i ścieła mi żeba i postawiła na 3 śrubach. Potem zaczeły mi się zeby obok 4 i 6 krzywić. Zrobiły mi się odstępy u dołu ( przy dziąśle). No i tam wchodziło jedzonko z czasem robiłem 4 i 6. i tak co chwile. Teraz mam chyba oba martwe bo co chwile na szczelinach z tamtym. No i się tak ciągnie.... Szczeże to za tą kase na te 3 zęby to pewnie bym złote wstawił :)

Gość trzy słowa do autorki
jesteś leniwa kobieto :o zrób użytek ze swojej skarbony zamiast marudzić,będziesz miała kasę na co będziesz chciała

Gość mistrzcietejriposty
aha a kupę też jem

Gość ech.........
w huj................ tak jakby policzyc.... chyba 80 za trucie na początku potem 120 za trucie nowoczesne prześwietlenie chyba 20 potem coś koło 200 czy 300 za śruby i nadbudowę zęba No a na 4 i 6......... hmmmm w tym roku 480

Gość mistrzcietejriposty
idz precz glupi podzywaczu nic madrego nie umiesz napisac to wydaje ci sie ze to co napisales to jest takie smieszne?

nie widzę jak to wygląda więc powiem na zasadzie mojego wyobrażenia. Jeżeli 4 i 6 są już w stanie tragicznym, a 5 nie dała zadowalającego efektu, fajnie byłoby zrobić most. Ale to kosztuje sporo, a fundusz nie refunduje. Właściwie za darmo to tu się nic nie da zrobić, a zająć się tym trzeba żeby nie było poważnego stanu zapalnego

Gość mistrzcietejriposty
do stomato........zgadzam sie z toba....Polacy umieja tylko plakac i wymagac...nic od siebie...uwazaja ze wszystko sie od panstwa nalezy...a pieniadze leza na ulicy tylko sie trzeba po nie schylic....

Gość mistrzcietejriposty
do stomatoloszka...korzystajac z okazji czy mozesz powiedziec ile kosztuje 1 korona nie z porcelany na zeba 3?

Gdyby to ode mnie zależało, cięłabym socjal jak się da. Wspierałabym raczej przedsiębiorczość np osób niepełnosprawnych fizycznie. Dosyć z postawą "płacę podatki to mi się należy". Znałam dziewczynę, która miała raka jajnika. Młoda laska, studiowała farmację, mimo chemii NIE zrezygnowała ze studiów nawet pracowała w wolontariacie. Trzeba chcieć. A nie rozkładać ręce

Gość ech.........
na fundusz to ja nigdy nie chodziłem po 18 roku bo chyba nic nie refunduje :) No nic może jak się przeprowadzę do katowic znajdę jakiegoś dobrego. Trzymcie się dobranoc.

Gość mistrzcietejriposty
tez tak uwazam....zawsze chetnie pomagam gdy widze zaangazowanie nie znosze leni....

Gość mistrzcietejriposty
dzieki za odpowiedz myslalam ze wiecej...to mi poprawilas humor.....dzieki za mile spedzony czas...dobrej nocki zycze wam .....

Gość ech.........
Chciałbym mieć taką kasę jak dentyści :) Tylko niech ci nie odbije... U mnie jest takie małżeństwo. Ona rano do szkoły jako dentystka potem przychodzi na obiad do domu i jedzie parę km do gabinetu. On rano do gabinetu w duzym mieście potem na obiad do domku i do gabinetu w małym. Oboje siedzą do 21 22 w gabinetach. A znajoma mieszka pod nimi.. I ojciec wali teksty w stylu..."powiedz synu że jesteś debilem powiedz że nie jesteś ode mnie że cie podmienili" powiedz że jesteś debilem" Kasa to nie wszystko a 10 tys ci starczy :)

Gość ech.........
wiesz no... 100wa za h można liczyć spokojnie. Jak jesteś dobra masz klientów na miesiąc w przód. Więc licząc 8h * 100 = 800 * 20 = 16 tys - pomoc - rachunki - opatrunki i materiały Ale jak mówisz są dobzi i są źli :) Do tamtej co mi zeba zwaliła można przyjść na dzięń dobry max na jutro.

100 zł za leczenie? sorry, ale żyjesz złudzeniami. Też tak miałam i szybko mi przeszło ;) teoretycznie 2 wypełnienia to u mnie 160 zł/godz. Ale takich godzin nie jest wiele. Pacjenci aż tak chętnie nie biorą wypełnień płatnych, wola funduszowe

Gość ech.........
no ale co ty chcesz na fundusz?? O ile się nie myle na fundusz po 18 roku życia masz tylko 1 -4 na tanich materiałach nie?? Ja żyję na wiosce ceny jak w wawie :) I każdy płaci no bo co na fundusz...

Gość ech.........
mówisz.... Po gugluje... Bo mi się wydawało że tylko 1-4. Jak miałem 18 lat zacząłem płacić i tak do dziś. PODZIENKOWAŁ :) Dobranoc