Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydale i przystojniaki

czemu ladni faceci maja charakter do d... a ci brzydcy maja

Polecane posty

Gość aniołów i demonów od
śmierci jest w talmudzie od cholery 🖐️

gdzieś jest nawet dokładna liczba podana (ileś tam tysięcy). Poza tym motyw jedności kilku umysłów zawsze był popularny w judaizmie i chrześcijaństwie. To miało zadziwiać i być "niepojęte", a jednocześnie na oparte na w miarę prostych regułach: to jest zło (ogólnie), to jest dobro (też ogólnie).

Lomu, nie to nie było tak. Jak się nayebałem w trupa to coś mamrotałem, przeważnie przez sen. W sumie dużo osób mamrocze, jednak to jakieś zainteresowanie wzbudziło w kolegach. Coś tam się śmiali że mnie coś opętuje jak się schleję a potem już taki malusi zbieg okoliczności sprawił że przy mnie zaczęli się głośno zastanawiać jaką ksywę mi nadać zwiazaną z demonami. Wtedy mogłem powiedzieć ,,może Beliar?" i by było. A tu z doopy wyciągnęli innego demona zwiazanego z Polskim folklorem. Wiecej nie powiem :D

a widzialas kiedys przecietna z bardzo atrakcyjnym?- myslisz ze on by sie z taka gdzies pokazal?

to nie z polskiego folkloru. Inna sprawa, polskie "diabły" były w większości zaczerpnięte ze starych wierzeń, i zmodyfikowane na potrzeby chrześcijaństwa. czyli już nie "duch kopalni", a "diabeł" był problemem górników :P I nie licho w lesie, a czort :D

"Wtedy mogłem powiedzieć ,,może Beliar?" i by było." Myślę, że jednak by nie było.... Beliar nie kojarzy się z mamrotaniem przez sen... Serio. Twoja propozycja nie miałaby wpływu...

Nie próbowałam, ale wspominałeś o imprezach, a to był ten od wódki. Jak miałabym stawiać to na Borutę, bo masa osób go kojarzy.

To Ty się Moorland diabłami interesujesz? :P W sumie, mimo że nie wierzę w nic co pierrdzieli kościół to zawsze piekło interesowało mnie bardziej niż niebo. Ciekawe co by się tam działo gdyby istniało? Jak myślicie, klub ze striptizem? Rzeka wódy? :D

No to są pomysłowi, bo zwykle jak zapytasz o tego typu postaci to padają odpowiedzi Skarbnik, Rokita, Boruta. A mogę mówić na Ciebie Smętek? :P

Akurat polski folklor lubię, niby kraj katolicki, a tyle indywidualnych diabłów (które na domiar tego są wredne, ale nie złe) ciężko szukać gdzie indziej :D

Smętek tym bardziej nie. Dobra, skończmy kalambury. Tu na kafe jestem Beliar, w zyciu jestem co innego :D

Gość prawiczek100%
Wiecie kto to jest przeciętny? Gdybyście uśrednili wszystkie własności geometryczne 1000 przypadkowych kobiet to wyszła by wam twarz przeciętna i jednocześnie, niczym twarz lalki barbie, twarz modelki, którą trudno zapamiętać z powodu braku charakterystycznych cech, czyli cech nieprzeciętnych. Jeżeli ktoś wygląda nieprzeciętnie, to znaczy, że ma np. garbaty nos, niskie czoło, duże oczy, wąskie wargi, odstające uszy itd. Wszystkie te cechy świadczą i nieprzeciętności.

Gość beliar - demon śmierdzącego
prawiczego kutasa :classic_cool:

przecietny- nie wyroznia sie z tlumu nieprzecietny- wyroznia sie

Gość czy fake czy nie
"wygląd" zależy też od ubioru ja jakoś chodzę ostatnio ubrany nie za ciekawie jeansy kurtka taka jak zwykły blokers _ bluza z kapturem = 0 elegancji na co dzień. Za to jak ubiorę płaszcz + koszula + perfuma to od razu "człowiek sukcesu" , a twarz ta sama.

Gość czy fake czy nie
Autorka napisz co to znaczy według Ciebie charakter do dupy gwoli ścisłości.

Z tą Lilith to było tak ze jak byłem jeszcze mały to jakimś cudem udało mi się obejrzeć wręcz perwersyjny horror o wampirach z Lilith w roli głównej. Nie pamiętam dokładnie o co tam chodziło, ale było tam sporo pieprzenia i krwi. Nie widziałem w całości bo akurat wtedy mama weszła do pokoju. Miałem wtedy może 6 albo 7 lat.