Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak.motywacji kurvvvva

Nie potrafię się zmotywować, siedzę na tyłku i jęcze że mi źle. /Co robic?

Polecane posty

Gość brak.motywacji kurvvvva

Szukam pracy od wiosny, miałam kilka ofert ale sie nie zgłosiłam. Myslalam : eee pewnie juz kogos przyjęli, poszukam jutro innej, zadzwonie jutro, w weeekend juz na pewno zaczne szukac, oj w poniedzialek z rana na pewno, jutro i tak w kolko :O Na studia oczywiscie tez nie poszłam :O Chcialam schudnąc... brak motywacji. Mialam ochote i energie przez jeden dzien, potem odechcialo mi sie cwiczyc. Mowilam sobie to samo : Zrobie to jutro, w weekend, pojutrze ehhh Mam tak ze wszystkim ,ciagle kazda sprawwe przekładam ,jestem leniwa ale zazdroszcze innym ciuchów, pieniedzy, znajoosci itp... :(

na początek przestac jęczec :classic_cool: a potem raz dziennie zrobic coś na co nie ma się ochoty. Takie postanowienie :classic_cool: to działa ;)

Gość dfbdfdfdf
zapisz sie na aerobik, bo samej ciezko zaczac cwiczyc,pokochasz to, chcoc na pocztaku bedzie ciezko. poznije, kiedy juz dzieki cwiczeniom troche Twoj mozg wydobrzeje, zacznij szukac pracy i idz na te rozmowe, bo skonczysz jako menelka. tak ma wygladac Twoje zycie?pomysl sobie, ze zawsze to lepiej pojsc i zostac odrzucona, niz ciagle sie poddawac i byc takich tchorzem jakim jestes teraz.