Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

Gość gość
malowana ty k***o j****a przez stado bawołów hahaha

jak do debila mówię o szacunku a ona dalej obrażą moja rodzinę słaba k***o zamknij ten ryj nie wyparzony bo bozia cię ukarze masz zemną problem wont od mojej rodziny rozumiesz czy nie

Gość gość
na pewno twoi rodzice to porządni ludzie wychowali cię normalnie x za to twoi wychowali ciebie na prymitywną qrwe

Gość gość
kto cię teraz qrwo j***e?

pytam się skączyłaś to wyjdz mi gardze tobą suko :D idz popłacz się suko do męża

Gość gość
O j*******a malooowana dziś też nadaje :D

Gość gość
suka nie do ******* to jesteś ty malowana

Gość gość
suka nie do ****** to jesteś ty malowana :D

Skończyłaś już bo jesteś nudna :D nara kompleks :D baj baj maszkaro :D JA NIE DO RUCHANA A TY ZA TO NIE DOMAGASZ :D HA HA I KOCHANKI POTRZEBNE :D MORDA W KUBEŁ DZIWKO NIE DOROBIONA :D PILNUJ SIĘ NAPRAWDĘ :D CIESZ SIĘ PÓKI MASZ ZĘBY BO KTOŚ CI WYBIJE TE KRZYWE ZĄBKI :D NIE BĘDZIE SIĘ Z TOBĄ KŁÓCIĆ TYLKO CI ZAJEBIE W MORDĘ :D HA I ZOBACZYSZ JAK BOLI TAKA KOZACZKA W NECIE :D NAWET NIE WIE Z KIM PISZĘ HAHAH CIOTA

wyżalaj się na tych forach tylko to ci pozostało suko słaba bo nawet nie masz odwagi realnie szczekać :d

Do kochanicy swojego męża czeka na ciebie cioto :D tylko przyjdż z dowodami bo ci mordę obije ha ha psycholu :D a ja JEJ POMOGĘ :D hahah bo takie cioty jak ty trzeba lać :D przedstaw jej swoją wersję cioto wymyśloną ,której nie ma a nie szczekać na forach i układać scenariusz :D porostu wymyśliła sobie historie wyżala się na forach bo tak naprawdę romans ma urojony :D ma kompleksy i wie, że jest mało atrakcyjna i są tego powody dlatego się tak użala na forach bo jak może lecieć do kochanki jak jej się boi czemu do niej nie pójdziesz cioto :D pytam cię bo sobie roisz w swoim małym rozumie masz kompleksy zdajesz sobie sprawę że ktoś może ci męża odebrać a ty podobno jesteś najlepsza i nie zastąpiona :D przestań pisać jaka ty fajna jesteś twoje obelgi wobec mojej osoby mówią że cie bolą moje słowa taka prawda i tyle i nie mów że jest inaczej kochaniutka bo jesteś słaba zachowujesz się jak dziecko wychowane między zwierzakami :D i obrażać czyjąś rodzinę bo nie radzę sobie z opinią ,która mówi prawdę o tym jaka jesteś podła ,słaba tu nawet twoja inteligencja ci nie pomoże używając taki obelg to świadczy o twojej głupocie i tyle nawet nie potrafisz tego z ignorować tak cię to kuje w oczy nie muszę być inteligentna wystarczy mi to że szanuję rodzinę innych i nie obrażam publicznie czyjeś rodziny jak ty słaby chwyt dla kogoś tak słabego jak ty bo nie miałaś się jak wybronić. więc nie używaj słowa patologia bo ty co sobą reprezentujesz poczytaj :D a pójżniej czepiaj się innych idealna żonko haha

tak prezentują swoje opinie ludzie z kompleksami :D nawet nie muszę pisać do kogo to się tyczy bo wiesz że to do ciebie psie :D I NA TO ODPOWIADASZ :D słaba suko masz rację zabrałam smycz biednej suce ha ha ha bardzo biednej :D AM AM MOJE OPINIE CZYTASZ Z WIELKI ZAINTERESOWANIEM :D BO TO O TOBIE BO LUBISZ CZYTAĆ JAKA JESTEŚ GŁUPIA :D CZEKAM NA ODPOWIEDZ HA HA

Gość gość
Mi tez kochanka doniosła o zdradzie meza,wyciagnela wszystkie brudy a i tak ja zgnoilam-minelo pol roku-znowu zdradzil ,jako zona powiem ze to wina jego ale one tez sa zwykle suki GDY WIEDZA ze ma zone,i teraz nawet nie musze go niszczyc bo sam sie zniszczyl

Gość gość
a myślałam, że już zdechłaś malooowana, zawyłaś się na śmierć, a to tylko topik się zaciął :D:D:D ujadaj dalej, tylko na litość stawiaj kropki i przecinki, bo nie sposób cię czytać, głupia dzifko. a zapomniałam. przecież ty jesteś analfabetka i debilka do kwadratu :D:D:D

Gość gość
O qrwa malowana szukali cię w innym temacie hahahahahaha

Gość gość
malowana stara k***o j****a uważaj żebyś ty w ryj nie zarobiła i nawet nie będziesz wiedzieć od kogo suko zapchlona :D

Gość gość
malooowana czego ty drzesz tak ryja. Wielkie litery oznaczają krzyk. Ja pierniczę ale niemoc wali od ciebie na kilometr. Jesteś żałosną kreaturą i miał rację facet, że od ciebie zwiał histeryczko nic warta

Gość gość
słuchaj grozisz mi sama wyskocz do kochanki c***o :D ty też w morde możesz dostać i też nie bedziesz wiedzieć od kogo haha kij ma dwa końce pamiętaj c***o :D

Gość gość
grozisz i co naślesz kogoś i co myślisz że kochanka nie domyśli się że ty nasłałaś i bedziesz miała problemy hahaha :D i zostaniesz sama

Gość gość
nie groż bo naprawdę możesz mieć problemy sama nie wyskoczysz c***o bo co boisz się problemów albo że kochanica ci morde obije :D

Gość gość
malooowana nicka ci zablokowali, ze piszesz jako gość? :D i mieli rację psycholko skończona

Gość gość
Nie boję się c***o, bo ryja ci obiję razem z mężem i pójdziesz z płaczem do mamusi takiej samej qrewki jak ty :D I nie ciesz się ściero, bo ja nigdy nie zostanę sama. W przeciwieństwie do ciebie zawsze będę z mężem i rodziną, a ty dzifko paskudna byłaś, jesteś i będziesz sama jak palec, dlatego tylko w necie drzesz ryja. Daj namiary na siebie to odwiedzimy cię pasztecie :D:D

Gość gość
słuchaj nie wygrażaj bo to żałosne zrobisz coś to nie problem gorzej jak to obróci się przeciwko tobie i wtedy zostaniesz sama :D i wyjdziesz na psychiczną to że kogoś naślesz i bez postaw :D nawet nie wiesz z kim piszesz na internecie dziewczyno :D historie ułożyłaś sobie co widać z twoich komentarzy

co za kozak pobić kobietę we dwóch idz się leczyć c***o sama nie potrafisz hahah nie bo je się ciebie