Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

Gość Beatrice83

On miał to zrobic ale zwlekał i zwlekal az wziełam sprawy w swoje ręce. Uznałam ze juz nie chce tego ciagnac i uznałam ze prawda nas wyzwoli. On tłumaczył ze jest z nia ze wzgledu na dziecko i tylko to go trzyma z nią. W koncu nie wytrzymałam, bo stwierdziłam ze pewnie obie nas robi w jajo i powiedziałam jej.

Gość jakam
i co z tego masz? satyfakcje ze zniszczylas kobiecie zycie? suko jedna

Gość 67890
e tam zycie maja tera wszyscy wesole

Gość Beatrice83
A gdybym milczała to byłoby wszystko pieknie tak?,zyliby sobie w zaklamanej rodzinie tzn. on i tak tam byl jedynie gosciem i dziwie sie ze ona sie sama nie domyslila.

Gość i jak zareagowała zona
???co ci powiedziala dlugo macie romans?

Gość do beatrice
i co teraz masz zamiar zrobic? byc z nim?

Gość tonieona
to nie kochanka zniszczyła życie zony !!! ona oddała jaj przysługe otwierając oczy na padline jaką jest jej mąż

Gość jakam
a tobie duoe scicka bo i tak on chce z nia byc gdyby nie chcial zostawilby dzieckiem mozna sie zawsze zajmowac a widac nie traktowal cie powaznie

1. jestes glupia kurwa, ktora nie umie zodbyc wolnego faceta i woli rozwalac rodzine 2. jestes glupia skoro dalas sie facetowi tak soba bawic 3. jestes glupia i zawistna baba - ale mialas racje ze powiedzialas jej ... oczywiscie koles cie zostawil co nie ?

Gość kama 22
A ile masz lat? bo Twoją głupotę mozna tlumaczyc tylko młodym wiekiem i niedojrzałoscią, ale miej się na baczności bo żona zdradzona potrafi przywalić kochance a mężowi wybaczyć :D :D :D

Gość Beatrice83
Zona powiedziała ze zajebiscie i ze moge go sobie zabrac bo jej do niczego nie jest potrzebny;/ dziwna reakcja ale pewnie targaly nia emocje. Mam metlkik czy slusznie zrobilam czy nie. Z jednej strony tak bo ucielam chora sytuacje ale z drugiej jest pogmatwanie.

Gość do beatrice
i co teraz zamierzasz? chcesz życ z nim?

Beatrice83 -> bhahah to sobie go wez... skoro lubisz takich facetow... tylko uwazaj bo za jakis czas do ciebie przyjdzie jakas baba i tez ci powie "prawde" o twoim facecie hahaha

Gość poza tym ze prowo
to jestes szmata 🖐️

jaką ofiarą upokorzoną przez życie trzeba być, zdesperowaną z samotności i z poniżenia czepiania, by brać się za zajętego faceta?

Gość Beatrice83
chcialam oczyscic atmosfere i jak juz sama przejrzalam na oczy otworzylam je tez jej. Nie chce byc z nim.

Gość nunczako
Znaczy , on cie olał to poszłaś do żony na skargę? typowe zachowanie głupiej zdzirki.

u takich ludzi jak autorka topiku, własne poczucie wartości już dawno upadło, a czas nieubłaganie mija, może dlatego jakiś kompleks na tle wiekowym, albo strach i niepewność przed jutrem.... Wystarczy się przyjrzeć sobie z bliska, a zapewniam że refleksje same przyjdą.

Oczywistą jest sprawą, że autorka to osoba nieszczęśliwie zakochana i odepchnięta łokciem, stad te zachowanie i skarga do żony, chęć rozwalenia małżeństwa, jak ona jest sama i nikomu nie potrzebna, to niech u wszystkich będzie tak samo, egoistyczne podejście i bardzo płytkie, o klasie już nie wspomnę.

Gość żona młoda i seksowna
ja bym była autorce wdzięczna dozgonnie, że mnie poinformowała, bez względu na pobudki jakie nią kierowały

Gość zxcvbmnbvc
a to miała być zemsta czy co? Wiedziałaś ze facetowi jakoś tam zalezy na rodzinie ale pomachałaś żonatemu pi*ą przed nosem.... - facet jak facet większość poleci a potem się zastanawia :P ...nie wiem czy ty chwalisz się czy żalisz?

Gość wielki szacunnnnn
moj nick to nie do ciebie akurat ;) A co na to szanowny kochaś??????

Gość zxcvbmnbvc
a co myślicie o kur**** ładujących się w związki z żonatymi? jak to mówią s*uka nie da pies nie weźmie. Który facet odmówi sobie darmowego d*u*p*c*z*e*n*i*a?

jak chcialas byc kochanka to trzeba byl sie trzymac z dala od jego zony. bledem kochanek jest to ze czuje sie lepsze od zon w ten sposob rozpierdalajac doslownie wszystko - malzenstwo i swoj romans. no i nie mow ze przymierzasz sie teraz byc z nim? bylabys na tym najbardziej stratna z calek waszej trojki. zrobilas co mialas i teraz ruszaj w swiat normlanego faceta szukac.