Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

Gość gość
Malowana a jak się d******py jak trzeba? :D Ty ponoć tak dobrze dajesz, a żaden cię nie chce na stałe :D

Gość lamka 2
Nie można tego spokojnie czytac. Jeżeli uwiedziona kobieta przez żonatego faceta jest godna pogardy, to co się należy kobiecie, która dużo zrobiła, żeby udaremnić zdrade żonatego, który za nia lata latami i nie odpuszcza? Powinna dostać medal od tej zony tak?? Wychodzicie za dupkow i innych s**********w, a potem szukacie winnych. ŻAL.

ciebie ma za to na stałe i wiele innych ty jego prywatna kurwa i kura domowa hahah :d i tyle w temacie

Gość gość
lamka 2 ty za to wyszłaś za ideała z mikro penisem i łazisz wiecznie niedoroochana :D:D:D

Gość gość
malowana zapijaczona szato co ty pitolisz? żonę ma się jedną a koreff takich jak ty to można mieć wiele, bo wszystkie korfy są głupie jak but

ŻONA PRYWATNA SZMATA I PODNÓŻEK DO ROBIENIA WSZYSTKIEGO TAKĄ TEŻ TRZEBA MIEĆ :D

Gość gość
nic mnie szmato nie boli. to ciebie pessda boli boś od dawna nieroochana :D

Gość gość
Ten status żony cię tak boli tępa qrwo malowana? Ty żoną nigdy nie będziesz. Wypad do burdelu, bo tam twoje miejce

SKĄD MOŻESZ WIEDZ ŻE NIE MAM MĘŻA PO CO TAKI STATUS TY WYSTARCZYSZ MI ŻE JESTEŚ PRYWATNĄ KURWĄ JAK KOCHANKI TYLKO TY JESTEŚ W GORSZEJ SYTUACJI NIŻ KOCHANKA :D

moje gratulacje :d pozdrawiam wszystkie kochanki :d i k***wne żonatego :d prywatną

jesteś prywatną ścierą :D i gdzie status po to cię poślubił żębyś była na stałe :D i robię co chce

a myślisz po co facet bierze ślub po to by mieć na własność a po ślubie robi co chce bo rozwodu nie dostaje się od tak :D

po co śluby jak przysięga przed ołtarzem miłóść i wierność a zdradza nie obrażajcie boga

histeryczka historie wymyśliła w burdelu to ty masz miejsce głupia nie dorobiona suko ! robili cię przez kondona dlatego jesteś taka głupia i spadłaś z dywanu na podłogę idiotko naiwna haha k***wko prywatna żonatego :D na stałe szmaci cie całe życie jak kochanki niczym jesteś jedno wielkie zero nic dla niego nie znaczysz skoro ***** inne szlałfy . Nie dorobku społeczny :D ja bym cie kijem odmiotły nie tknęła o co dopiero poślubiła. Wolała bym być sama na miejscu twojego męża niż poślub taką histeryczkę ,desperatkę :D te twoje komentarze są żałosne polecam maść na ból d**y :D idż poskarż się mamusi :D

Gość gość
ale jak to rozwaliła małżeństwo,jak jest kochanica to fikcja nie małżeństwo układ i tyle,żonaci powinni wiedzieć z czym się wiąże posiadanie kochanki,a zdradzane też mają prawo wiedzieć,dla mnie to wielkie bagno dla całej trójki

Gość rudaaśka
Jak dla mnie to autorka posta zachowała się jak typowa suka. Ale dobrze dla żony, że tak się stało. Bo w domu ma gorsze ścierwo i niech się go pozbędzie i znajdzie kogoś porządnego. Jak by mnie zdradził facet, wolałabym wiedzieć, nawet od jakiejś lafiryndy, która nie umie znaleźć kogoś wolnego. A do Ciebie dziewczyno- ogarnij się. Bo kiedyś znajdziesz kogoś kogo kochasz, nie chciałabyś, żeby taka jak Ty stanęła Ci na drodze... obyś nie spotkała takiego idioty tak jak ta Żona...

ja trafiłam na taką kobietę wpierdalała się w mój związek ,ale mój maż ma rozum mnie kocha i nie zdradził olał ją :) pozdrawiam :) nie miałam nigdy romansu ta kobieta co tu wypowiada się to piszę wymosloną historię

Z mojej perspektywy jest tak i wydaje mi się to najbardziej sensowne (ale wiadomo różny punkt widzenia). Załóżmy, że zdradza mnie facet (okej czasem nie wiemy na kogo trafiamy), to pierwszego obwiniałabym jego. Jasne wkurwiała by mnie dupa, z którą to zrobił, nienawidziłabym jej z całego serca. Ale to on jest winny. Nie ona. Nazywanie takiej kurwiszczem przy jednoczesnym usprawiedliwianiu facetów jest żałosne. Bądźmy dorosłymi ludźmi w dorosłych związkach. Nie zdradza ta druga czy ten drugi. Zdradzamy my. I dlatego wkurwiają mnie często dziewczyny/faceci mający jedyne pretensje do tego kogoś kto był trzeci, zapominając, że to ich "szczęście" maczało w tym palce (i nie tylko ;) )

Gość awa213
prawda, jestes prawdziwą suka a on p*****leńceem. Co to k***a ma być???? ja p*****le nienawidzę zrad, z chęcią bym zabiła takie osoby bo tylko potrafią niszczy szczęście :P tak trudno powiedziec jesli sie nie chce z kims byc ? a nie zaraz zdradzac... zyczego wszystkiego co najgorsze tym co zdradzaja zjeby p********e

czasami żona nie pozwala odejść mężowi bo chce go zatrzymać siłą różne są powody zdrady

nie miałam romansu ile razy mam powtarzać ludzie ta kobieta sobie uroiła historie może myślała że to kochanka męża :D a ja broniłam kochanek bo one zawsze za wszystko winne hollo :D

malooowana, ja rozumiem co mówisz, serio. Masz rację. Obwinianie kochanek jest proste. Bo wiesz, "mój miś był pijany, zmęczony, przepracowany, on niewinny, a ta suka najgorsza". Nie uznaję tego. Ale wkurza mnie trochę dupa pisząca, że powiedziała żonie o zdradzie z zawiści. Dobrze zrobiła, dla żony dobrze, ale co nią kierowało? Wątpię, że chęć pomocy biednej żonie :)